Oyunda bile insan azalıyor diyorsunuz forumdamı kalacak?Korkut yazdı:Kim neden post kasmak istesin kiveym2 yazdı:Post kasma olayı yeniden ateşlenecek gibi +1 post geldi bile benden
Forum Rütbeleri
Re: Forum rütbeleri
Bence guzel bi yenilige bakar kaybettiklerini toparlamakIKVGamer yazdı:Oyunda bile insan azalıyor diyorsunuz forumdamı kalacak?Korkut yazdı:Kim neden post kasmak istesin kiveym2 yazdı:Post kasma olayı yeniden ateşlenecek gibi +1 post geldi bile benden
Aynen ama insanlar o kadar öneride bulunuyor onları takan yok böylemi yapacaklar yeniliği?Korkut yazdı:Bence guzel bi yenilige bakar kaybettiklerini toparlamakIKVGamer yazdı:Oyunda bile insan azalıyor diyorsunuz forumdamı kalacak?Korkut yazdı:Kim neden post kasmak istesin kiveym2 yazdı:Post kasma olayı yeniden ateşlenecek gibi +1 post geldi bile benden
Deme oyle havuzda birikiyo onerilerIKVGamer yazdı:Aynen ama insanlar o kadar öneride bulunuyor onları takan yok böylemi yapacaklar yeniliği?Korkut yazdı:Bence guzel bi yenilige bakar kaybettiklerini toparlamakIKVGamer yazdı:Oyunda bile insan azalıyor diyorsunuz forumdamı kalacak?Korkut yazdı:Kim neden post kasmak istesin kiveym2 yazdı:Post kasma olayı yeniden ateşlenecek gibi +1 post geldi bile benden
En iyisi bizim önerileri yönetime yollamadan önce bir yüzme kursuna gönderelim.Korkut yazdı:Deme oyle havuzda birikiyo onerilerkeske bizide o havuza atsalar
Bu rütbelerin sonu gelmez değişik renklerde devam ediyor. 
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Loncasızlar
Ya abi madem oyunu yenileyemiyorlar düzeltemiyorlar oyunun haklarının %50 sini satın Sobee ile beraber global bir oyun şirketide oyuna katkıda bulunsun.Reklam yapmak istemiyorum ondan dolayı sansürleyeceğim.DameForge, DamersFrist, Dlizzard gibi şirketlere satın yarsını örneğin Sobee-DameForge ortaklığı olarak yapın şu oyunu yoksa gerçekten oyunumuz için çok çok kötü şeyler olacak bırakın şu inadı rica ediyorum.
Sobee hiç bir şirketle ortaklığa girmez. Girerse bizim gibi saflardan kazandıkları paranın yarısını alacaklar.IKVGamer yazdı:Ya abi madem oyunu yenileyemiyorlar düzeltemiyorlar oyunun haklarının %50 sini satın Sobee ile beraber global bir oyun şirketide oyuna katkıda bulunsun.Reklam yapmak istemiyorum ondan dolayı sansürleyeceğim.DameForge, DamersFrist, Dlizzard gibi şirketlere satın yarsını örneğin Sobee-DameForge ortaklığı olarak yapın şu oyunu yoksa gerçekten oyunumuz için çok çok kötü şeyler olacak bırakın şu inadı rica ediyorum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Hep acgozlulugu bitirdi sobee yi