[BİLGİLENDİRME İSTİYORUM]Oyun Geri Dönmeyi Düşünüyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IKVGamer
İskele Babası
İskele Babası

[BİLGİLENDİRME İSTİYORUM]Oyun Geri Dönmeyi Düşünüyorum

Mesaj gönderen IKVGamer »

Herkese merhaba.İKV Derindeki Sır'ın sonu ile Çemberlitaş'ın başında bıraktığım İKV macerama sıfırdan devam etmek istiyorum ama bazı konularda bilgiye ihtiyacım var bu konular hakkında bazı şeyler soracağım.

1-)Çemberlitaş ve Migrat grup bölgeleri hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?

2-)Lonca sistemi nedir ne değildir?Bir loncaya üye olmak illa ki şart mıdır yoksa olmadanda ilerlenebilir mi?Çünkü; dükkandan gördüğüm kadarıyla Çemberlitaş Yağma Artırıcı'lar sadece loncalar için satışta.

3-)Tılsım sistemi nedir?Bu konu hakkında ayrıntılı bilgi istiyorum.

4-)Oyunda nasıl ilerlemeliyim?Demek istediğim şu.Mesela benim zamanımda bir büyücü iseniz 49 a gelirdiniz Azat Cevo Asa ile Sığınak atıp oradan takı setini tamamlayıp Migrat'a girerdiniz.(Bu arada Azat Cevo ya da Azat Bilge asa'nın mor versiyonlarının Azat'ını parlatırdınız yada Ejder üretirdiniz ve basardınız.)Oradada Cent'ten pantolon alıp Junon'danda ilk jenerasyon zırhlardan düşürmeye çalışırdınız.Artık çemberli itemleri geldiğine ve bu itemlerde üretilebildiğine göre bu olaydan en çok dayak yiyen migrattır bence.Çemberli pantolonları basılabiliyorken neden Cent'te zaman öldürsünler ki?Kenan bu işten yırttı çünkü; oyunumuzda hala bir kuyumculuk mesleği yok.Yani benim çok grup bölgesi deneyimim yok onun için illede üretmeye mahkummuyum çünkü doğru düzgün bir Migrat zevki bile çıkaramadım ki hep sığınak hep sığınak.

5-)Ejder Asa çöp mü oldu?Eğer öyleyse nadide Azat'larda hurda mı oldu?Yeni asalardan hangisini üretirsem para ile bastırmama gerek kalmadan gerekli ilgiyi görebilirm açıklar mısınız?

6-)Sığınak ve Migrat'ta büyü efsunları olarak Şimşek ve Buz tercih edilirken Çemberlitaş'ta bu bosstan bossa değişiyormuş galiba Stuart'a falan buzla gidiliyormuş.Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

7-)Oyun içinde işlem gören çöp, saf ve nadide madenler neler?Bizim zamanımızda Menekşe ve Kadim süper pahalıydı, Akik idare ederdi, çöp olarakta adaçayı ve turkuaz güzel satılırdı şimdi durum nedir?

8 )Sunuculardaki oyuncu sayıları artıyormu azalıyor mu?Bilgilendirir misiniz?

9-)Şifacı, büyücü ve savaşçı olmak hakkında önerdikleriniz ve önermedikleriniz nelerdir?Büyücü hariç deneyimim yok ve nedense hızlı bir oyuncu değilim ve hangi sınıfı seçmeliyim ilemiyorum.Mouse'ı çok yavaş kullanırım.Bence tank yada şifa olmalıyım ama size kalmış.

10-)Hayatım boyunca PVPlerde hiç iyi olmadım ancak bu oyunun seviyesi zaten az yani bu demekki ister istemez öğrenmelisin bu konudada yardım istiyorum.

11-)Maden çekmeyi sevmeyen ve günde en fazla 5 saati olan bir oyuncuya ne önerirsiniz?

Çok şey istediğimin farkındayım bazı şeylerin cevapları vardır ama size zamet bana en yararlı olacak sayfalardan alıntı yapabilirseniz yada direkt olarak kendiniz cevap yazabilirseniz çok memnun olurum.Cevaplarınızı bekliyorum.İyi forumlar.

İKV'Yİ BİZ YAPMAMIŞ OLABİLİRİZ AMA; ASIL SAHİBİ BİZLERİZ!

DİRENİŞE KATILMAK İÇİN !!!!!TIKLA!!!!!
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: [BİLGİLENDİRME İSTİYORUM]Oyun Geri Dönmeyi Düşünüyorum

Mesaj gönderen ElitConan »

oyuna geri dönmeyi düşünme.buraya şimdik bütün soruları cevaplardım fakat bu oyun için değmez :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
HUZUR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Çok Yorgunum

Mesaj gönderen HUZUR »

ben sana güzel bi bilgilendirme yapayım (soruları okumadım)

*yıl 2013 sürükle bırak ticaret sistemi (tılsımlar sayesinde daralan çantadan ötürü , hol içerisinde önce kasaya sonra işportada kasadan çantaya çantadan işportaya sürükle bırak)

*yıl 2013 itemlerini tamamlayan oyuncuların yegane amacının birbirleriyle mücadele ederek hem en iyiyi belirlemek hem de klan parası kasarak gözlüklere ulaşmak olması gerekirken , (naylon kp>herkeste gözlük var klan savaşının amacı hakaret , küfür , aşağılama , az da olsa eğlence , ölmüş er meydanları , güncellemeyen ödül sistemleri ve daha nicesi)
klan savaşının asıl amacı gözünü karartmış itemini tamamlamış iksirini zulalamış oyuncunun karizma kaybetmeden gözlüğe ulaşma çabası olması gerekirken , holde para materyal kasan oyuncunun çift oturum veya 2 pc den kastığı karizma çarlarını keserek gözlük almasına dönüşmüş

*yıl 2013 grup bölgesi getiriyorsun , şans sistemi tasarımın 2 2 2 de işliyor ancak bölgeye girişi 2 2 2 zorunlu yapmıyorsun
oyun tamamen büyücü endexli haline geliyor (sürekli büyücü sınıfının üretim materyalleri değerli piyasayı bunlar domine ediyor)
hadi 2 2 2 zorunlu girmeyi yapamadın bari şans sistemini karakter sınıfından bağımsız hale getir onu da yapamıyorsun
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
TDEmmorpg
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TDEmmorpg »

5-) Evet ejder asa çöp oldu. Evet nadide azatlar zaten çöptü. Sığınak ve migrata bile adam beğenilmez oldu. Parlak kıyamet asalı büyücüleri bile sığınak migrata almadılarını görüyorum. Sığınak ve migrata sorunsuzca girmek istiyorsan büyücüysen transformatör asa üretip parlatacaksın. Çemberlitaş içinde kıyamet asa üretip parlatacaksın. Çemberlide m1 i olmayan 2300 büyücüleri bile almıyorlar bü yüzden sığınak migrat ile işin bittikten sonra epey yüklü miktarda paraya kıyıp m1 üreteceksin veya alacaksın. Benden zengini yok diyorsan daha sığınak migrat aşamasındayken y2 üret ya da satın al.
Büyücüysen üreteceğin 2 asa olacak bunlar kıyamet asa ve transformator asa (transformatör keyfine kalmış) hangi asayı üretirsen üret mecburen parlatmak zorundasın. Parlatmadıktan sonra hiç üretme daha iyi.

6-) Çemberli taşta büyücüler için sadece fizik hasarı önemli fizik dışında bir şey değişkenlik göstermiyor. Tanklar için ise kendilerinin direnci önemli bossa göre dirençleri değişkenlik gösteriyor.
antiGM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen antiGM »

yaw hacı bırak hiç başlama hayatına eksiklikler ekleme :D
Korkut
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Korkut »

IKVGamer yazdı:Herkese merhaba.İKV Derindeki Sır'ın sonu ile Çemberlitaş'ın başında bıraktığım İKV macerama sıfırdan devam etmek istiyorum ama bazı konularda bilgiye ihtiyacım var bu konular hakkında bazı şeyler soracağım.

1-)Çemberlitaş ve Migrat grup bölgeleri hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?

2-)Lonca sistemi nedir ne değildir?Bir loncaya üye olmak illa ki şart mıdır yoksa olmadanda ilerlenebilir mi?Çünkü; dükkandan gördüğüm kadarıyla Çemberlitaş Yağma Artırıcı'lar sadece loncalar için satışta.

4-)Oyunda nasıl ilerlemeliyim?Demek istediğim şu.Mesela benim zamanımda bir büyücü iseniz 49 a gelirdiniz Azat Cevo Asa ile Sığınak atıp oradan takı setini tamamlayıp Migrat'a girerdiniz.(Bu arada Azat Cevo ya da Azat Bilge asa'nın mor versiyonlarının Azat'ını parlatırdınız yada Ejder üretirdiniz ve basardınız.)Oradada Cent'ten pantolon alıp Junon'danda ilk jenerasyon zırhlardan düşürmeye çalışırdınız.Artık çemberli itemleri geldiğine ve bu itemlerde üretilebildiğine göre bu olaydan en çok dayak yiyen migrattır bence.Çemberli pantolonları basılabiliyorken neden Cent'te zaman öldürsünler ki?Kenan bu işten yırttı çünkü; oyunumuzda hala bir kuyumculuk mesleği yok.Yani benim çok grup bölgesi deneyimim yok onun için illede üretmeye mahkummuyum çünkü doğru düzgün bir Migrat zevki bile çıkaramadım ki hep sığınak hep sığınak.

5-)Ejder Asa çöp mü oldu?Eğer öyleyse nadide Azat'larda hurda mı oldu?Yeni asalardan hangisini üretirsem para ile bastırmama gerek kalmadan gerekli ilgiyi görebilirm açıklar mısınız?

6-)Sığınak ve Migrat'ta büyü efsunları olarak Şimşek ve Buz tercih edilirken Çemberlitaş'ta bu bosstan bossa değişiyormuş galiba Stuart'a falan buzla gidiliyormuş.Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

7-)Oyun içinde işlem gören çöp, saf ve nadide madenler neler?Bizim zamanımızda Menekşe ve Kadim süper pahalıydı, Akik idare ederdi, çöp olarakta adaçayı ve turkuaz güzel satılırdı şimdi durum nedir?

9-)Şifacı, büyücü ve savaşçı olmak hakkında önerdikleriniz ve önermedikleriniz nelerdir?Büyücü hariç deneyimim yok ve nedense hızlı bir oyuncu değilim ve hangi sınıfı seçmeliyim ilemiyorum.Mouse'ı çok yavaş kullanırım.Bence tank yada şifa olmalıyım ama size kalmış.

10-)Hayatım boyunca PVPlerde hiç iyi olmadım ancak bu oyunun seviyesi zaten az yani bu demekki ister istemez öğrenmelisin bu konudada yardım istiyorum.

11-)Maden çekmeyi sevmeyen ve günde en fazla 5 saati olan bir oyuncuya ne önerirsiniz?

Çok şey istediğimin farkındayım bazı şeylerin cevapları vardır ama size zamet bana en yararlı olacak sayfalardan alıntı yapabilirseniz yada direkt olarak kendiniz cevap yazabilirseniz çok memnun olurum.Cevaplarınızı bekliyorum.İyi forumlar.

Lonca kesinlikle şart
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

IKVGamer yazdı:Herkese merhaba.İKV Derindeki Sır'ın sonu ile Çemberlitaş'ın başında bıraktığım İKV macerama sıfırdan devam etmek istiyorum ama bazı konularda bilgiye ihtiyacım var bu konular hakkında bazı şeyler soracağım.

bence git başka oyunlar oyna :)
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
IKVGamer
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen IKVGamer »

Peki merak ettiğim birşey var.Madem ki bu kadar şikayetçisiniz neden oynuyorsunuz?Yada en azından oyunu boykot etmiyorsunuz?
İKV'Yİ BİZ YAPMAMIŞ OLABİLİRİZ AMA; ASIL SAHİBİ BİZLERİZ!

DİRENİŞE KATILMAK İÇİN !!!!!TIKLA!!!!!
Korkut
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Korkut »

IKVGamer yazdı:Peki merak ettiğim birşey var.Madem ki bu kadar şikayetçisiniz neden oynuyorsunuz?Yada en azından oyunu boykot etmiyorsunuz?
Bu oyun biralmiyo 1 yil sonra yeniden basliyosun
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

1) miğrata girmen için şuan bi şaheser silaha sahip olman lazım mesela büyücü olacaksan bi kıyamet asa veya sıfır kelvin asa üretmeni tavsiye ederim ejder asa şuan çöp konumunda çünkü şifacı olacaksan şahesere gerek yok üstüne çek tek item ibnileri rahatsın şifacıya bişey üretmeye gerek yok yani savaşçı oynayacaksan biraz farabiydi solucandı dirençti itemler ayarlaman lazım. çemberlitaşa geçersek açıkcası üstünde full miğrat ve sığınak itemleriyle girmen biraz şans ister çünkü artık neredeyse üstü full ve m1 tılsımı olan aradıkları için işin öyle kolay olmaz teşkilat için söylüyorum m1 tılsım 300-400m var sanırım ayrıca diyelimki tılsımın var ama ne ceketin ne zırhın yokken de kolay kolay olmaz kendin grup toplayabilirsen yol savaşçısıydı stuarttı zırh düşürene kadar uğraşırsın.

2)Loncaya üye olmak şart değil ama arkadaşların olursa bölgeye çok çok kolay girersin arttırıcı işi biraz fos kardeş karakterin de şans varsa plussız da arttırıcısız da düşüyor mesela ben her türlü denedim pluslı plussız arttırıcılı arttırıcısız 1.5 yıldır asa düşmedi büyücüme.

3)Tılsım sistemi yetenekleri biraz daha geliştiriyor mesela meteorit 1 tılsımı senin yaratıklara olan vuruşunu 1 saniyeliğine düşürüyor konsantrasyon yeteneğiyle 1 saniye de yenilenmeye başlıyor senin meteorit yeteneğin. yani karakterini geliştirici yönde etkisi olan şeyler oyunu biraz değiştirdi açıkcası mesela yıldırım 2 tılsımı etrafındakilere aynı elektirk hasarını vurmayı sağlıyor aynı şekilde şifacı savaşçı için de tılsımlar var mesela iyileştirme yeteneğinini arttıran büyücülerde büyü bozma etkilerini %100 yapan tarzı şeyler ama bu tılsımlar 1-2-3 seviyeden oluşuyor 3. seviye olan tılsımlar en üst olanları ama üretmeside bi o kadar maliyetli yani 300m-400m civarı tutuyor.

4)Oyunun şuanki hali itibarıyla ejder asaydı azat cevo asaydı artık tamamen çöp konumunda millet sığınağa miğrata girerken bile çemberlitaştan itemi olan adamları tercih ediyor yani oyunda arkadaşın hiç yoksa bi kıyamet asa üretmen şart onu ürettikten sonra ilk sığınak sonra miğrat bunları tamamladıktan sonra şansın varsa yol savaşçısına x e falan girdiğinde ilk girişlerinde zırh ayak falan alırsan ilerlersin yok alamazsan mecburen bi zırhda üretirsin buda bi 90-100m falan yani oyun şuan durağan bölgelere girenler genellikle üstü full veya fule yakın adamlar en basit kenana bile öyle.

5) ejder asa çöp azat hurda oldu aslında ejder bile hurda oldu. Kıyamet asa üretmeni tavsiye ederim çünkü çemberlitaşta en çok tercih edilen büyü meteorittir. para ile arttırmanda şart arttırmadan yine giremezsin.

6) Meteoritin kritik vurunca zırhı düşürme özelliği olduğu için ve artık hasarlarda yüksek olduğu için her bossa meteorit kullanılıyor. yok sen sadece stuarta girersen grubunda öyle sağlam değilse tabiki buz tercih edilir. GBM-X sadece meteoritten hasar yiyen bir boss yol savaşçısı 4 meteorit kons açınca baya baya hasar yediği için ona da meteorit semiha ya direçn kırmadan element hasar vuramazsın açıkcası ona da tek büyü meteorit kullanılıyor içeri zaten artık direnç kırmalı büyü girmiyor herkes konsantrasyon yeteneğini 15 liyor.

7)Kadim yine para ediyor çünkü yeni asalarda da üretiliyor onun dışında teşkilat için diyim büyük hol madenleri dışında bütün madenler 5m i geçmez. büyük holde xenotimdir falan vs onlar 15-25m arası değişiyor.

8) Sunucularda büyük bi azalış söz konusu eminönünde başlamanı tavsiye ederim.

9) tank olmamalısın tank çemberlitaşta zihin bozma yeteneğini 2-3 saniye içinde kullanmak zorunda en baştan itibaren şifacı kullanmanı öneririm bişey üretmeden basit itemlerle üstünü fulleme şansın diğer karakterelere göre çok çok yüksek.

10)elin hızlı değilse PvP lerden iyi olamazsın dostum bol bol vs atmalısın.

11) maden çekeceksen büyük hola gitmeni öneririm 15 ruh kalkanı verirsin dolaşa dolaşa çekersin zaten bi süre sonra kendi maden çekme güzergahını yaparsın canın falan azalırsada alt çeker tekrar girersin takılırsın yani veya xenotim denilen maden ırklardan düştüğü için o gruplara girer xenotim kasarsın 5 saat.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön