Yeni itemler ne zaman gelecek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
byceo77
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yeni itemler ne zaman gelecek

Mesaj gönderen byceo77 »

Aynen herkeste ayını tür itemler gerçi bunun en büyük nedeni seviye
Saygılarımla Byceo
Kullanıcı avatarı
PawnER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Organ Mafyası

Mesaj gönderen PawnER »

Oyunun gelişmesi ile birlikte karakterlerde gelişti. Eski günleri aratmayacak yenilikler beklemek yersiz olur. Şu konuda haklı olabilirsin eskinin verdiği tadı yeniler karşılayamıyor. :?:
Resim

Organ söküm-dikim işi yapılır. Organlarınızı bize bağışlayın! (Minimum bir kalp iki böbrek kabul edilir.) -Acıtmaz Organcılık / Ali Acıtmaz
Kullanıcı avatarı
byceo77
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen byceo77 »

Her oyuna güncelleme gelince güzel olur bu oyuna geldikçe bbatıyor
Saygılarımla Byceo
Kullanıcı avatarı
byceo77
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen byceo77 »

Ama benim eçnok sevdiğim oyunda bu her oyunu oynadım bu türde güzel oyun bulamadım ikv nin oynanış şekli hiç bir oynda yok :D
Saygılarımla Byceo
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gerrard8 »

her gelen eklenti kendinden öncekini arattı (labirent-top kapı hariç)
Kullanıcı avatarı
Ferruh
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen Ferruh »

Tamamen yanılıyorsunuz çünkü hepiniz bölge denilen yere takmışsınız o tılsımlarda çok farklı kombinasyonlar var m1 ve y2 basıp bölge gireceğiz diye başka tılsımlara hanginiz yöneldi ? m1 ve y2 harici 2 tılsım ürettim DK III ( Yüzde 60 daha fazla direnç düşürme ) Ateş Bilgisi II ( Ateş büyü hasarını yüzde 15 arttırma ) ki hasarları da bayaa tatmin edici ve karekterimin karekterlerimin bölgelerden eksikleri var m1 basıp fullemek yerine 2 3 saatte 1 2 ay farklı tılsımlarla oyunun keyfini çıkarmayı tercih ederim . Kim kutup rüzgarı bastı etkisini biliyor sunucularınızda teşkilatta basıldı 1 Puan kutup yeteneğinde 5 saniye sürerken kutup 2.5 saniyede kutubu açan kişi çıkıyor bu gayet iyi ve 14 puan tasarrufu sağlayan farklı kombineler oluşturmanızı sağlayan bir avantaj oyun sadece bölgeden ibaret değil bunu anlayın artık , itemsiziz diye de yakınmayı bırakın madenler boşuna mı var kime oyuna başlarken bütün madenler çember itemleri bölgeden takılar vb miras kaldı kimseye bir 10 lira verip aylık yüzde 60 sarraf veya lokman arttırıcı ile üretim yapmak zorunuza gidiyorsa oynamayın abicim betadan beri oynuyorum yeniliklerde hiçbir zaman afalladıklarını düşünmüyorum ki bunlar zaten oyunun başından beri düşünülen yenilikler 1 2 haftada tasarlanılıp oyuna atılan şeyler değil biraz kafa yorun oyuna gerçekten oynamak istiyorsanız .... İyi forumlar. :arrow:
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]

Ve bir çok karekter...
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

Bloodmage yazdı:Çemberlinin geleli 2 yıl oldu ondan sonra topkapı geldi zaten o buyuk hüsrandı topkapıyı oyuncuları oyalamak için 2 haftada falan yaptılar tılsımlar geldi tılsımda oyunda oyle koklu bi değişiklik yaratmadı yeni bolge ne zaman gelecek
Temel atmadan bina dikemezsin ;)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Etkileşim” sayfasına dön