Sen çift maraton takıyorsunda savaşcılar takamıyor mu akıllı şeyFerruh yazdı:Çift maraton boşuna mı var , oyunda akıllı savaşçı diye bir şey mi var savaşçılar 1 adım geri gidene kadar çemberi yiyor zatenki çifteyle ful savaşçı 20 can yiyor ki bununla kesene kadar ya birisi yardıma gelir ya kaçarsın ışınlanırsın vb ya da adamı kesersin
Oyundaki Büyük Fark
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Re: Oyundaki Büyük Fark
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- Thexniqhtmare
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
En sağlam bence şifacılar.
7yıldır bu oyundayım şıfacılar genelde sağlam çıkıyor savaşlardan.
Bence büyücü ve savaşçı ws yapınca genelde gördüğüm büyücüler sağlam çıkıyor.,Son zamanlarda bunu gözlemledim
Bence büyücü ve savaşçı ws yapınca genelde gördüğüm büyücüler sağlam çıkıyor.,Son zamanlarda bunu gözlemledim
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
Aynen şifacı alır alayınıThexniqhtmare yazdı:En sağlam bence şifacılar.
Bence büyücü ve savaşçı ws yapınca genelde gördüğüm ınıbüyücüler sağlam çıkıyor.,Son zamanlarda bunu gözlemledim
Ben tek siz hepiniz
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
- Thexniqhtmare
- Salgın Koruyucusu

asit dizmekte el yakıyor baya 
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Çemberlitaştan en kolay item alan sınıf savaşçı ve şifacıdır asit sette dizemiyosan hiç oynama :mrgreen:Thexniqhtmare yazdı:asit dizmekte el yakıyor baya
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Karektere bağlı o şans atmayınca atmıyor 2 şifacı fulledim ama hidro asa atmadı hiç banawonka yazdı:Çemberlitaştan en kolay item alan sınıf savaşçı ve şifacıdır asit sette dizemiyosan hiç oynama :mrgreen:Thexniqhtmare yazdı:asit dizmekte el yakıyor baya
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
- helsingiius
- İskele Babası

- Lonca: İhtiyarlar Çetesi
Selamünaleyküm iyi eğlenceler iyi forumlar.
Öncelikle kıyametin başlangıcından bu yana savaşçı ve büyücü arası can farkı hep bir adaletsizlik olarak görüldü. Ama biz büyücü kullananlar biliriz ki bu karakter beceri ve taktik gerektiren bir karakterdir. Eğer büyücüyü kullanmak istiyor isen o karakterinle özdeşleşmen gerekir. Ellerini hızlandırıp taktikler bulman gerekir.Gerçekten büyücü kullanan oyuncular bilir ki büyücü hem şifacı hemde ölüm makinası olan bir savaşçıdır.
Ben pek vs yapmam ama anladigim kadarı ile senin sıkıntın karşı klan mensupları.Küçük bir mantikla depar atan savaşçıyı durdurmak güzel ama kacmayi aklına koymuş isen ölürsün. Düşmanına arkanı dönmek yerine onu alt et,
Zihin atmış isen vurabileceğin en son noktaya geçmeli ve zihin suresini iyi takip etmelisin bu süre ile bitimine yakın tesla kur konsantrasyonunu aç ve sadece fizik saldirisi uygula. sana yaklaştığında canlar eşit olur en azından ama şansın yaver giderse kritik ile kesersin diyelim kesemedin mümkün olduğunca hasar almadan kutup açmaya özen göster hasar alırsan bir can iksiri kullan mesafe yap biraz büyük ihtimalle sarsar ve can iksiri kullanır ama bu süre zarfinda zihin suresi bitmis olacaktır ama eminim kullanmana gerek kalmadan kesersin.Bu bir öncesi herkes istediğini yapabilir.
Öncelikle kıyametin başlangıcından bu yana savaşçı ve büyücü arası can farkı hep bir adaletsizlik olarak görüldü. Ama biz büyücü kullananlar biliriz ki bu karakter beceri ve taktik gerektiren bir karakterdir. Eğer büyücüyü kullanmak istiyor isen o karakterinle özdeşleşmen gerekir. Ellerini hızlandırıp taktikler bulman gerekir.Gerçekten büyücü kullanan oyuncular bilir ki büyücü hem şifacı hemde ölüm makinası olan bir savaşçıdır.
Ben pek vs yapmam ama anladigim kadarı ile senin sıkıntın karşı klan mensupları.Küçük bir mantikla depar atan savaşçıyı durdurmak güzel ama kacmayi aklına koymuş isen ölürsün. Düşmanına arkanı dönmek yerine onu alt et,
Zihin atmış isen vurabileceğin en son noktaya geçmeli ve zihin suresini iyi takip etmelisin bu süre ile bitimine yakın tesla kur konsantrasyonunu aç ve sadece fizik saldirisi uygula. sana yaklaştığında canlar eşit olur en azından ama şansın yaver giderse kritik ile kesersin diyelim kesemedin mümkün olduğunca hasar almadan kutup açmaya özen göster hasar alırsan bir can iksiri kullan mesafe yap biraz büyük ihtimalle sarsar ve can iksiri kullanır ama bu süre zarfinda zihin suresi bitmis olacaktır ama eminim kullanmana gerek kalmadan kesersin.Bu bir öncesi herkes istediğini yapabilir.
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk intikam tugayı
Şahsen benim savaşçımın gazabından kurtulan büyücü az genelde tek yiyolar ama şans işi kesen büyücüde oluyor illaki durdurmayı bozuyor deparda kutup açıyor kesen büyücülerde var.Ama yüzde 70 lik kısım tek yemekten kurtulamıyor :twisted: Büyücmüzde var izimde tek yediğimiz oluyor elbet ama büyücümle ateş çemberi 2591 ateş hasarı o tek atan savaşçılara TOPLu katliam yapabiliyosun 3 savaşçıyı aynı anda öldürdüğüm oldu ateş çemberiyle 12.000 küsür canın olabilir ama o büyücüyü nasıl kullandıgına bağlı ateş çemeriyle tam bi ölüm makinası 
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
Sağlam bir şifacı zorlanmadan büyücüyü kesebilir ( Gazap 1 III ). Fakat elbette ki oyunculuk çok önemli.
Bir savaşçı ise büyücüyü kesmekte zorlanır özellikle konsantrasyon,kutup rüzgarı,buz oku gibi tılsımlar ile bu iş daha da zorlaşır.Büyücünün kesme ihtimali bu şekilde artabilir.Savaşçı ise durdurma ve ofans tılsımları ile büyücüyü yakalamaya bakmalı
Bir savaşçı ise büyücüyü kesmekte zorlanır özellikle konsantrasyon,kutup rüzgarı,buz oku gibi tılsımlar ile bu iş daha da zorlaşır.Büyücünün kesme ihtimali bu şekilde artabilir.Savaşçı ise durdurma ve ofans tılsımları ile büyücüyü yakalamaya bakmalı
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk