KUTUK YARAN NEDEN KALDİRİLDİ?
- PRoSTreeT
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
KUTUK YARAN NEDEN KALDİRİLDİ?
Arkadaslar 60 tungsten gorevinden sonra karakterim calinmisti.Uzun sure sonra kutuk yaranin oyundan kaldirildigini gordum.Su anda yuksek miktarlarda paralara satiliyor.Acaba kutuk yaran neden kaldirildi?
Prostreet 49 [Ecel Getiren]
Legendary 49 [Kıyamet Asa^][Transformatör Asa^]
Judge 49
Judgee 49
Hospital 49
...
Judge 49
Judgee 49
Hospital 49
...
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
Re: KUTUK YARAN NEDEN KALDİRİLDİ?
büyücüye tek atabildiğin için kaldırmışlar ama az bir malzeme ile üretimi yapılıyor
kuklacıda reçetesi olan insanlar var istersen ürettirirsin
kuklacıda reçetesi olan insanlar var istersen ürettirirsin
...
- PRoSTreeT
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Bilgi icin tesekkurler
Prostreet 49 [Ecel Getiren]
Judge 49
Judgee 49
Hospital 49
...
Judge 49
Judgee 49
Hospital 49
...
- Thexniqhtmare
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
Reçete sordum EMİNÖNÜ'de adam 5m dedi 
Üretimi ise 1m istiyor.49lvl madenci savaşçıma gösteriş olsun diye bi kütük yaran alamadım gitti
Üretimi ise 1m istiyor.49lvl madenci savaşçıma gösteriş olsun diye bi kütük yaran alamadım gitti
-
kimyasalatik
- Sahaf Yardımcısı

Amaç kullanmak değil koleksiyon, 1m çok değil ki böyle bir silah için.Thexniqhtmare yazdı:Reçete sordum EMİNÖNÜ'de adam 5m dedi
Üretimi ise 1m istiyor.49lvl madenci savaşçıma gösteriş olsun diye bi kütük yaran alamadım gitti![]()
kütük 100m deselerde bir şey diyemeyiz oyunda yok sonuçta düşmüyor sadece reçeteden üretiliyor
Thexniqhtmare yazdı:Reçete sordum EMİNÖNÜ'de adam 5m dedi
Üretimi ise 1m istiyor.49lvl madenci savaşçıma gösteriş olsun diye bi kütük yaran alamadım gitti![]()
Gayet normal bu kişi kim ürettirebilirim.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

Merhabalar;
Kütük Yaran'lar, eskilerin vazgeçilmez silahları idi. Şimdilerde ise arkadaşlarımızın da belirttiği gibi koleksiyonluk materyaller haline gelmeye başladı. Çoğu sunucuda bir kaç tane bulunurken, bazılarında ise 15 20 çeşit bulabiliyorsunuz. Reçeteleri çok az, ve maalesef yaratıklardan da düşmüyor artık. Bunun sebebi ise şahsi kanaatimce orantısız hasarlar verebilen bir silah olmasıdır. Malumunuz, Kütük Yaran kritikleri ile meşhurdur.
Naçizane bir koleksiyoncu olarak elimde bulunan 19 Kütük Yaran'ın resimlerini sizlerle paylaşayım, hem de eskileri yad etmiş olalım.
Ve Demirci Dilek'teki Silah Takası görev Kütük Yaran'ı;
Umarım biraz eğlenebilmişizdir, iyi forumlar.
[/b][/color]
Kütük Yaran'lar, eskilerin vazgeçilmez silahları idi. Şimdilerde ise arkadaşlarımızın da belirttiği gibi koleksiyonluk materyaller haline gelmeye başladı. Çoğu sunucuda bir kaç tane bulunurken, bazılarında ise 15 20 çeşit bulabiliyorsunuz. Reçeteleri çok az, ve maalesef yaratıklardan da düşmüyor artık. Bunun sebebi ise şahsi kanaatimce orantısız hasarlar verebilen bir silah olmasıdır. Malumunuz, Kütük Yaran kritikleri ile meşhurdur.
- Meteor Tipi Tungstenli Kütük Yaran
- Meteor Tipi Gümüşi Kütük Yaran
- Yılan Isırığı Misali Tungstenli Kütük Yaran
- Etin Palpa Gümüşi Kütük Yaran
- Yalgın Bey Usulü Gümüşi Kütük Yaran
- Hasan 2 Modeli Gümüşi Kütük Yaran
- Gizit Modeli Gümüşi Kütük Yaran
- Eski ve Arkadaşları İcadı Gümüşi Kütük Yaran
- Yel Değirmeni Modeli Gümüşi Kütük Yaran
- Gümüşi Kütük Yaran
- Yel Değirmeni Modeli Meteor Tipi Tungstenli Kütük Yaran
- Yel Değirmeni Modeli Meteor Tipi Gümüşi Kütük Yaran
- Mev Usulü Meteor Tipi Tungstenli Kütük Yaran
- Yılan Isırığı Misali Meteor Tipi Gümüşi Kütük Yaran
- Etin Palpa Jandarma Ali Modeli Gümüşi Kütük Yaran
- Kuvayi Milliye Meteor Tipi Tungstenli Kütük Yaran
- Hasan 2 Modeli Jandarma Ali Modeli Gümüşi Kütük Yaran
- Eski ve Arkadaşlar İcadı Toprak Modeli Tungstenli Kütük Yaran
Ve Demirci Dilek'teki Silah Takası görev Kütük Yaran'ı;
Umarım biraz eğlenebilmişizdir, iyi forumlar.

- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Kütük yaran oyunun en başından bu yana savaşçıların favori silahı idi. Fakat oyun sisteminde dengesizliğe sebep olduğu düşüncesinden ötürü oyunda üretimi kaldırlmıştı. 25 - 39 döneminde savaşçıların diğer sınıflara karşı tek atma eğiliminde bir numaralı etkendi
) Bir büyücüye dokunur dokunmaz hayatını yitirmesine sebep oluyordu. Bu sebepten ötürü isyan eden büyücü topluluğu sebebi ile oyundan kaldırılmıştı.
Günümüz itibari ile yalnızca gösteriş için kullanılıyor. Pek çok kütük yaran gönüllüsünün isteğidir aslen şuan bu silahın yükseltilebilmesi veya eskisi etkisi olmasıdır.
Benim naçizane fikrim ise kütük yaranın en son piyasaya gelmesi gereken silahlardan birisi olması gerektiği yönündedir. Şaheser bile olabilirdi bu silah. İnanılmaz bir havası ve etkisi vardı.
Günümüz itibari ile yalnızca gösteriş için kullanılıyor. Pek çok kütük yaran gönüllüsünün isteğidir aslen şuan bu silahın yükseltilebilmesi veya eskisi etkisi olmasıdır.
Benim naçizane fikrim ise kütük yaranın en son piyasaya gelmesi gereken silahlardan birisi olması gerektiği yönündedir. Şaheser bile olabilirdi bu silah. İnanılmaz bir havası ve etkisi vardı.
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kütük yaranlar bu oyunun en zevkli silahlarıydı kuşkusuz. Ama biraz oyun dengesini bozmaktaydı. Karşınızdaki büyücü sayısı kadar kritik hepsini tek başınıza kesmek demekti. Sonraları kütük yaranlar kaldırıldı. Var olanlarında etkileri törpülendi. Artık işe yaramaz olduğunu söyleyebilirim. (Şahşahlı duruşu ve mazisinin verdiği görkem dışında)
Sadece reçetelerle üretilebiliyor artık. Kütükler çok pahalı değiller ama şuan öğrenilmemiş reçetelerin değerinin en az 1 yada 1.5t ettiğini söyleyebilirim
Tabi artık kaldıysa...
Sadece reçetelerle üretilebiliyor artık. Kütükler çok pahalı değiller ama şuan öğrenilmemiş reçetelerin değerinin en az 1 yada 1.5t ettiğini söyleyebilirim
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary