Aynen bende yukarıda yazmış olan arkadaşın ki gibi tankım ve kenan-junona almıyorlar görewi yapamıyorum , yardım edermisiniz ?
Sitilla
Yapamadığınız görevler.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Yapamadığınız görevler.
Merhaba Mustafa,
gurup bölgeleri için öncelikle Ana sayfadaki karakter okulları başlığında bulunan savaşçı bölümünü incelemenizi öneriyorum.Bu bölümde savaşçı karakterin hangi efsunlari karakterinde bulundurması, hangi yetenekleri kullanması,yetenek kullanımı ile ilgili bir çok bilgiyi öğrenebilirsiniz.Daha sonrasında oyunda olduğum vakitte görevlerinizi yapabiliriz.Oyunda bulunan rehber arkadaşlarda yardımci olabilir.
gurup bölgeleri için öncelikle Ana sayfadaki karakter okulları başlığında bulunan savaşçı bölümünü incelemenizi öneriyorum.Bu bölümde savaşçı karakterin hangi efsunlari karakterinde bulundurması, hangi yetenekleri kullanması,yetenek kullanımı ile ilgili bir çok bilgiyi öğrenebilirsiniz.Daha sonrasında oyunda olduğum vakitte görevlerinizi yapabiliriz.Oyunda bulunan rehber arkadaşlarda yardımci olabilir.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Teşekkür ederim o sayfa hiç dikkatimi çekmemişti baya bilgi sahibi oldum.
görevlerim kendi kendine siliniyor ya anlayamıyorum hangisi vardı
Nothing
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Scalgar yazdı:görevlerim kendi kendine siliniyor ya anlayamıyorum hangisi vardı
Merhaba,
Silinen Görevleri Mısır Çarşısında Bulunan Gb-Anı İle konuşarak Tekrar Alabilirsiniz.

LEPRECHAUN
-
- FareAdam Düşmanı
Scalgar yazdı:görevlerim kendi kendine siliniyor ya anlayamıyorum hangisi vardı
Merhaba
Scalgar Görev Takip ' in İçin İşine Yarıyabilecek Birkaç Konu İncelemeni İsterim ;
Açıklamalı görev listesi için - viewtopic.php?f=51&t=48689
Zincir görevler için- viewtopic.php?f=51&t=106878 ..
Not : Eğer Gene Bulamıyorsan Mısır Çarşın ' dakı GB-ANI ' yla Konuşmanı Tercih Ederim ..
Scalgar Görev Takip ' in İçin İşine Yarıyabilecek Birkaç Konu İncelemeni İsterim ;
Açıklamalı görev listesi için - viewtopic.php?f=51&t=48689
Zincir görevler için- viewtopic.php?f=51&t=106878 ..
Not : Eğer Gene Bulamıyorsan Mısır Çarşın ' dakı GB-ANI ' yla Konuşmanı Tercih Ederim ..
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
-
- Acemi Savaşçı
merhaba arkadaşlar. büyük bronz dev ana ve solucan görevim var bunları yapamadığımdan oyuna giresim gelmiyor bazen bir el atarsanız çok mutlu edersiniz iyi akşamlar.
-
- FareAdam Düşmanı
berkayemir yazdı:merhaba arkadaşlar. büyük bronz dev ana ve solucan görevim var bunları yapamadığımdan oyuna giresim gelmiyor bazen bir el atarsanız çok mutlu edersiniz iyi akşamlar.
Online Saatleriniz ??
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
-
- Acemi Savaşçı
1 saat sonra öğlen 1 2 ya da size uygun her hangi bir zaman
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Sahur sonrası saatlerinde oyunda olabilirmisin 
Arz Kalanında dur genelde ben klandan vb yerden Görevi olan görev yapan varmı diye soruyorum her girdiğimde umarım karsılasırız.
Arz Kalanında dur genelde ben klandan vb yerden Görevi olan görev yapan varmı diye soruyorum her girdiğimde umarım karsılasırız.

LEPRECHAUN