**bilallerden yakınanlar***

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
princessofhell
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mu Be On

Re: **bilallerden yakınanlar***

Mesaj gönderen princessofhell »

occeyle benım alakam yok meraba meraba sohbettende ileri gitmedi zamanında saate gelenı kestiyse bu onun ayıbıdır ben kalkıp buraya grup geldi gir arz çara kes demedım . Bilallerın saatte herkese karşı gösterdiği tavır o adam sırf kesilmemek için klansız çarlarla kasıyor . Occe bır zamanlar bunu yaptıysa ben nıye görmedım benım diğer oyunculardan hiç bir farkım yoktu kalkıp benı nıye kesmedi . Burda adamına göre muamele devreye girer işte ben occenın durup dururken bırını kestiğinide görmedım oturup ks yapmışlardır sıkıntı cıkartmıştır sövmüştür girip keser bu ayıp bir davranış belki ama benı ilgilendırmez . bu arada loncamın açılımı Murat Betül Onur ve yanlış hatırlamıyorsam occenın ismi ne onur ne betül ne murat . mümkünse sende bilmediğin konular hakkında yorum yapma :) Allah a emanetsin
Tkxxmadchenx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Resistance For Now

Mesaj gönderen Tkxxmadchenx »

Sonsevdam yazdı:pricofhell sen bilalerden başka kesen görmedim diyorsun arz çarla. tabi sen loncandaki bazılarına sor onlar bilirler. Çünkü occe başkalarını keserken senin loncandaki kişilerle grup oluyordu yani senin loncandan o zamanlar bildiği halde. Occe ile grup olup kasan vardı. gerekirse isimde veririrm. hatta loncanızın isminde onun adı da var. Gel gelelim konunun sacmalığına. Sana saçma gelmesi normal. Konuyu daha iyi araştırmadan ikinci yorumunu yapma buraya.
kendine iyi bak.

isim ver sen bakım :D
İronwirsT
Tkxmadchenx
Himm
Sonsevdam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Sonsevdam »

evet loncanın acılımının murat betül onur oldugunu ve occenin adının bunlardan biri olamdığını biliyorum . Bne orada bahsettiğim zamanlar kasnlardan birinin isminin siizn lonca isminde gizli oldugunu söyledim . Madem iş buraya geldi direk yazayım Onur occe ile kasarken, occenin başkalarına dalmalarına ses cıkardımı sorun ona. Kça kez de şahit olduguna ben şahit oldum. ve bildiği bir drumdu bu. O zamanın occesi şimdi bilaler oldu. Yanlış şimdi yanlış ise o zamanda yanlıştı. Tek bir fark var o zman Onurun izlediği şimdi onurun olduğu loncaya yapılıyor.

Asıl saygı ve hürmet benden. Kalın sağlıcakla.

Önemli olan demek istediğimi yani bu saçma olan konunun aslında, bir atasözünden geldiğini Anlamaktır.
Sevdaysa sevda...
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

kimse gelipde saygı gösterisi yapmaya çalışmasın. bizim konumuz sadece bilallerin gelip saatte kesmesi falan değil. ortada çoğu kişiye yapılan bi saygısızlık var ve bunların savunucuları da onlara bu saygısızlık için ortam sağlıyor. bizim gayemiz bu ortamı sağlatmamak. tamam arz olarak oyun kuralıdır lodosu kesersin ama hiçbir hak sana başkasına saygısızlık yapmayı müsade etmez, etmemeli. Hele küfür konusunu hiç söylemıyorum herkes görüyor farkediyor. ama bazı çıkarını düşünen gereksiz insanlar bunları yol yordam veren ortam yaratanlar oldukca saygısızlıkta küfür de artar artacaktır. ben bu oyun sürecinde kimseye bilal lerin bir günde ettiği küfür kadar küfür etmedim. biz saygımızı efendiliğimizi gösterdikçe gereksiz insanlar daha çok yol yordam bulmaya calısıyor. küfür edene saygısızlık yapana sessiz kalıp ortam sağlayanlar siz onlar kadar karakter yoksunu olduğunuzu bir an önce farketmelisiniz. söyleyecek başka söz var mı bilmıyorm.

bir yanlışım olduysa affola.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
princessofhell
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen princessofhell »

Onur kimseye durup dururken sövmedi .
Onur kimsenın iyi niyetini suistimal etmedi .
Onur kimsenın hakkına girmedi .
Onur un adını ağızına alma . Eğer biz lonca olarak (herkesi kapsıyorum farkedersen) bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetinde olsaydık emın ol şuan bilallerle kankaydık hatta loncamızda bile olurlardı gir kes dediğimi keserlerdi paşa paşada sıkıntı cekmeden kasardım . Burda bi ahlaksızlık söz konusu . Bilal girsin kessin umrumda değil ama senın şu at gözlüğünü çıkartman lazım artık . Rica ediyorum oyuna girdiğinde ulaşmaya çalış . Çar isimlerimi biliyorsundur diye düşünüyorum burdan iletmiyorum
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Konu, seyri değişip kişisel tartışmaya dönüştüğü için kilitlenmiştir arkadaşlar.

Keyifli forumlar..
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön