Selamlar herkese,
Herkesin bildiği gibi oyunda oyuncu sayısı çok fazla azaldı ve artık geriye kalan oyunculara önem verilmesini istiyoruz.Mesela ramazan ayı için güzel bir lonca turnuvası olsa veya her gün güzel farklı bir etkinlik (benim oyum lonca turnuvasından yana) olsa çok güzel olur hem oyunculara önem bakımında hemde eğlence bakımından güzel bir şey olur.
İstanbul şehrinin bir ilçesinde küçük bir buluşma olsa o buluşmada indirimler üst düzeyde olsa herkesin gönlü olsa güzel olmaz mıydı :?: Hiç olmazsa geriye kalan oyunculara önem verildiği görülürdü.Veya ramazan ayı boyunca akçeler de %15-20'lik bir indirim dükkanda ki bütün ürünlerde azda olsa bir indirim olsa süper olurdu bunlar kendi görüşlerim sizlerde kendi düşüncelerinizi yazarsanız güzel olur belki düşünülebilir bir konu haline gelir..İyi forumlar diliyorum size.
Eğlence !
- IIIArMaGeDDoNIII
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Masters Of Darkness
Eğlence !

Bir avuç yalandan geri ne kalır ?
Bizde onlar gibi olup her yeri yakalım !
Olamayacağımızı biliyorum insanlığımızdan .
Ey insanoğlu ! Peki ya barış ?
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Re: Eğlence !
Ramazanda bi mani yarışması yaparlar sadece al sana ramazan derler sonrada
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
-
ReHaBeT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Etkinlik takvimine bakıyorumda, etkinlik demeye kayda değer bir şey yok :!:
- IIIArMaGeDDoNIII
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Masters Of Darkness
ReHaBeT yazdı:Etkinlik takvimine bakıyorumda, etkinlik demeye kayda değer bir şey yok :!:
Konuyu açmamın sebebi o zaten daha güzel bi etkinlik yapabilirler biraz önem verilebilir oyunculara karşılığında daha çok oyuncu alabilirler.

Bir avuç yalandan geri ne kalır ?
Bizde onlar gibi olup her yeri yakalım !
Olamayacağımızı biliyorum insanlığımızdan .
Ey insanoğlu ! Peki ya barış ?
-
ReHaBeT
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Daha çok oyuncu alabilmekten öte oyuna biraz daha heyecan verebilirlerdi.Takvime baktığımda ise ayın yarısı boş resmen.IIIArMaGeDDoNIII yazdı:ReHaBeT yazdı:Etkinlik takvimine bakıyorumda, etkinlik demeye kayda değer bir şey yok :!:
Konuyu açmamın sebebi o zaten daha güzel bi etkinlik yapabilirler biraz önem verilebilir oyunculara karşılığında daha çok oyuncu alabilirler.
- IxMehmetcikxI
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Return OfThe Kings
IIIArMaGeDDoNIII yazdı:Selamlar herkese,
Herkesin bildiği gibi oyunda oyuncu sayısı çok fazla azaldı ve artık geriye kalan oyunculara önem verilmesini istiyoruz.Mesela ramazan ayı için güzel bir lonca turnuvası olsa veya her gün güzel farklı bir etkinlik (benim oyum lonca turnuvasından yana) olsa çok güzel olur hem oyunculara önem bakımında hemde eğlence bakımından güzel bir şey olur.
İstanbul şehrinin bir ilçesinde küçük bir buluşma olsa o buluşmada indirimler üst düzeyde olsa herkesin gönlü olsa güzel olmaz mıydı :?: Hiç olmazsa geriye kalan oyunculara önem verildiği görülürdü.Veya ramazan ayı boyunca akçeler de %15-20'lik bir indirim dükkanda ki bütün ürünlerde azda olsa bir indirim olsa süper olurdu bunlar kendi görüşlerim sizlerde kendi düşüncelerinizi yazarsanız güzel olur belki düşünülebilir bir konu haline gelir..İyi forumlar diliyorum size.
Etkinlik hakkında defalarca yazı yazdım ve oyuna renk katacak olan LONCA SAVAŞ'I etkinliğinin olmasını çok istedim.
''Zifan'' sağ olsun konumu sildi yada kaçamak cevap verdi, kendilerine göre etkinlik yaptıklarını düşünüyorum artık.
Anket Yapılsa Şuan emin ki Lonca savaş ı etkinliği tavan yapacaktır.
ZeHiRZeMBeReK
-Siyah, Artık en temiz renk!