Maksat hoşnut olmak :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Casanovaqq
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bloody Touch

Re: Maksat hoşnut olmak :)

Mesaj gönderen Casanovaqq »

Onur Akışlarda :o :lol:
Tiksindim Makyajdan
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

IIxDRaCuLaxII yazdı:
XxPEERLESSxX yazdı:Y2 ile taktik var kolay kesim için.
Benim bildiğim en iyi taktik bir adet tank savaşçının tüm yaratıkları çekip, ardından büyücünün direnç kırma atması, ondan sonra tank savaşçının Y2 bulunan büyüye hs atması, ondan sonra büyücüsünün konslayıp elektirik atması tabi bu sırada tank sarsılmaz açarsa iyi olur :twisted:
Şimdi onlar basit taktik. Şöyle açıklayayım:

Gerçekten işini bilen hata oranı az olan, eleği sağlam y2 li bir büyücü olacak. Azda olsa var böyleleri.
Şimdi burada 2 tane önemli alan var.
ALAN 1: Düşünene kadar kesin. Düşünenide kesin. Sonra y2 büyücü orada çeksin bir slot paso düşünenin alanında çevirsin sade elek atarak. Sonra o keserken bir büyü veya herhangi biri önden gidip slotu kendine fark ettirsin ve peşine taksın. Tabi bunlar seri olacak. Taktığı slotu büyücünün alanda çevirdiği yerden geçirirken büyü eleğini ona göre ayarlayıp elek atınca o slotuda arkasına takacak. Tabi büyü o arada diğer slotu kesiyordu o slotuda arasına taktı çeviriyo alanda. Tabi onları keserken diğer adam hemen geri slotu al getir büyü y2 vur arkana tak çevir hesabı bu şekilde y2 li büyücü döngüsünü oluştaracak biri gidip takacak slotu peşine düşünene gelince y2 onlarıda takcak peşine bu döngü böyle devam edip gider.
ALAN 2: Motoruda kesin. Motor alanı daha geniş. Şimdi y2 büyü çekecek bir slot. Motorun orda düşünendeki gibi paso çevirip durcak. Sonra diğerleri gidecekler kenana kadar sırayla bütün slotları kendilerine fark ettirip arkasına takacaklar sırayla. Motorun alanında büyücü eleğiyle takcak onları arkasına çevirip durcak. Tabi çift maraton şart. Yani y2 büyücü motorda durcak sadece çevircek slotları indircek. Biriside ona paso slotları getircek o takcak peşine çevirip durcak kesecek. Büyücü bu arada biraz ejder içer ama sadece elek attığı için az bir ejder miktarı olur. Med 15 olsun iyi olur.

Bu şekilde bir çok kesim yaptık çok kısa sürelerde çıktık. Bu taktiği bilenler sınırlı sayıdadır okuyan öğrenmiş oldu :)
Şimdi olmaz öyle şey diyenler olabilir ama gerçekten işi bilen sağlam bir y2 olursa şahane oluyor. O kadar slotu durmadan arkasında çevirip indirirken başı döner azcık o kadar :) Y2 düşünen ve motorda çevirip duracak biriside paso ona slotları getirecek mantık bu. Umarım anlatabilmişimdir. Denemek serbest :D

Resim
Kullanıcı avatarı
GaReZ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Cccülkümüz Turanccc

Mesaj gönderen GaReZ »

XxPEERLESSxX yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:
XxPEERLESSxX yazdı:Y2 ile taktik var kolay kesim için.
Benim bildiğim en iyi taktik bir adet tank savaşçının tüm yaratıkları çekip, ardından büyücünün direnç kırma atması, ondan sonra tank savaşçının Y2 bulunan büyüye hs atması, ondan sonra büyücüsünün konslayıp elektirik atması tabi bu sırada tank sarsılmaz açarsa iyi olur :twisted:
Şimdi onlar basit taktik. Şöyle açıklayayım:

Gerçekten işini bilen hata oranı az olan, eleği sağlam y2 li bir büyücü olacak. Azda olsa var böyleleri.
Şimdi burada 2 tane önemli alan var.
ALAN 1: Düşünene kadar kesin. Düşünenide kesin. Sonra y2 büyücü orada çeksin bir slot paso düşünenin alanında çevirsin sade elek atarak. Sonra o keserken bir büyü veya herhangi biri önden gidip slotu kendine fark ettirsin ve peşine taksın. Tabi bunlar seri olacak. Taktığı slotu büyücünün alanda çevirdiği yerden geçirirken büyü eleğini ona göre ayarlayıp elek atınca o slotuda arkasına takacak. Tabi büyü o arada diğer slotu kesiyordu o slotuda arasına taktı çeviriyo alanda. Tabi onları keserken diğer adam hemen geri slotu al getir büyü y2 vur arkana tak çevir hesabı bu şekilde y2 li büyücü döngüsünü oluştaracak biri gidip takacak slotu peşine düşünene gelince y2 onlarıda takcak peşine bu döngü böyle devam edip gider.
ALAN 2: Motoruda kesin. Motor alanı daha geniş. Şimdi y2 büyü çekecek bir slot. Motorun orda düşünendeki gibi paso çevirip durcak. Sonra diğerleri gidecekler kenana kadar sırayla bütün slotları kendilerine fark ettirip arkasına takacaklar sırayla. Motorun alanında büyücü eleğiyle takcak onları arkasına çevirip durcak. Tabi çift maraton şart. Yani y2 büyücü motorda durcak sadece çevircek slotları indircek. Biriside ona paso slotları getircek o takcak peşine çevirip durcak kesecek. Büyücü bu arada biraz ejder içer ama sadece elek attığı için az bir ejder miktarı olur. Med 15 olsun iyi olur.

Bu şekilde bir çok kesim yaptık çok kısa sürelerde çıktık. Bu taktiği bilenler sınırlı sayıdadır okuyan öğrenmiş oldu :)
Şimdi olmaz öyle şey diyenler olabilir ama gerçekten işi bilen sağlam bir y2 olursa şahane oluyor. O kadar slotu durmadan arkasında çevirip indirirken başı döner azcık o kadar :) Y2 düşünen ve motorda çevirip duracak biriside paso ona slotları getirecek mantık bu. Umarım anlatabilmişimdir. Denemek serbest :D

Hadi gerçekten yanlış anlamada kardeşim bunlara hiç gerek yok y2 den bahsediyorsunuz ben sze bunu y2siz fotoğrafladım y2sizde bunları yaparım tılsımına güvenenler bir adım geri lütfen :))) sizleri canı gönülden seviyorum isteyen varsa buyursun kimseye yapamaz demiyorum ama daha iyisi olana kadar en iyisi benim :)
ArmınVanBuuren [Bıçak Sırtı Kılıç ^]
ArminVanBuuren [Transformatör Asa ^]
BoNzaiBiziBoZayi [Ruh Döven Asa ^]

xxONURBEYxx

Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Kim motordan kenana kadar değdirmeden çekmiş büyücüyle, anlaşıldı ikimizde iyiyiz :D
Kullanıcı avatarı
Krippp
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Krippp »

GaReZ yazdı:
GiHaN yazdı:
GaReZ yazdı:Full büyücüler girsin 5 tane seriseri kesim yapsın benden hızlı kesip cıkanını bulamazsın :) iddialasıyorum =)

Ben varım iddiaya. Yıldırım 2 tılsımı benim karakterdeyken baştan sona kadar 17 dakikada Kenan'a varmıştım. ;)
Bundan daha iyisini yapabiliyorsan sözüm yok sana, çünkü ölmeden gittim ve tek seferde bitirdim işlerini. 8-)
Tabikide 3 er kişilik 2 gün kuralım girelim uyarsa ? ben hergün en kötü 15 dakikada çıkıyorumda :) söyliyim dedim sadece.
Eminönü nde 12 dk da kenan ı kesip çıkan büyücü varmış :)
Gerçekliği ne kadar bilmiyorum ama öyleymiş
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bbsnake »

Tebrikler 11 tane baş zor olsa gerek :lol:
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
GaReZ
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen GaReZ »

GWYNBLEIDD yazdı:Kim motordan kenana kadar değdirmeden çekmiş büyücüyle, anlaşıldı ikimizde iyiyiz :D

BEEENNNN :) !!!

xxONURBEYxx

Kullanıcı avatarı
GaReZ
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen GaReZ »

bbsnake yazdı:Tebrikler 11 tane baş zor olsa gerek :lol:
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın

xxONURBEYxx

Kullanıcı avatarı
HeaDSHoT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen HeaDSHoT »

GaReZ yazdı:Eğlence olsun Kenan'ı parka götürüyoruz =))

Resim
Resim
Resim
Resim
Göster
Resim
Resim
Resim
# Üşüyoruz Alicik reyiz :( #
Winter is coming for IKV.
Kullanıcı avatarı
GaReZ