Maksat hoşnut olmak :)
- Casanovaqq
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bloody Touch
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Re: Maksat hoşnut olmak :)
Şimdi onlar basit taktik. Şöyle açıklayayım:IIxDRaCuLaxII yazdı:Benim bildiğim en iyi taktik bir adet tank savaşçının tüm yaratıkları çekip, ardından büyücünün direnç kırma atması, ondan sonra tank savaşçının Y2 bulunan büyüye hs atması, ondan sonra büyücüsünün konslayıp elektirik atması tabi bu sırada tank sarsılmaz açarsa iyi olur :twisted:XxPEERLESSxX yazdı:Y2 ile taktik var kolay kesim için.
Gerçekten işini bilen hata oranı az olan, eleği sağlam y2 li bir büyücü olacak. Azda olsa var böyleleri.
Şimdi burada 2 tane önemli alan var.
ALAN 1: Düşünene kadar kesin. Düşünenide kesin. Sonra y2 büyücü orada çeksin bir slot paso düşünenin alanında çevirsin sade elek atarak. Sonra o keserken bir büyü veya herhangi biri önden gidip slotu kendine fark ettirsin ve peşine taksın. Tabi bunlar seri olacak. Taktığı slotu büyücünün alanda çevirdiği yerden geçirirken büyü eleğini ona göre ayarlayıp elek atınca o slotuda arkasına takacak. Tabi büyü o arada diğer slotu kesiyordu o slotuda arasına taktı çeviriyo alanda. Tabi onları keserken diğer adam hemen geri slotu al getir büyü y2 vur arkana tak çevir hesabı bu şekilde y2 li büyücü döngüsünü oluştaracak biri gidip takacak slotu peşine düşünene gelince y2 onlarıda takcak peşine bu döngü böyle devam edip gider.
ALAN 2: Motoruda kesin. Motor alanı daha geniş. Şimdi y2 büyü çekecek bir slot. Motorun orda düşünendeki gibi paso çevirip durcak. Sonra diğerleri gidecekler kenana kadar sırayla bütün slotları kendilerine fark ettirip arkasına takacaklar sırayla. Motorun alanında büyücü eleğiyle takcak onları arkasına çevirip durcak. Tabi çift maraton şart. Yani y2 büyücü motorda durcak sadece çevircek slotları indircek. Biriside ona paso slotları getircek o takcak peşine çevirip durcak kesecek. Büyücü bu arada biraz ejder içer ama sadece elek attığı için az bir ejder miktarı olur. Med 15 olsun iyi olur.
Bu şekilde bir çok kesim yaptık çok kısa sürelerde çıktık. Bu taktiği bilenler sınırlı sayıdadır okuyan öğrenmiş oldu
Şimdi olmaz öyle şey diyenler olabilir ama gerçekten işi bilen sağlam bir y2 olursa şahane oluyor. O kadar slotu durmadan arkasında çevirip indirirken başı döner azcık o kadar

- GaReZ
- Cin Avcısı
- Lonca: Cccülkümüz Turanccc
Hadi gerçekten yanlış anlamada kardeşim bunlara hiç gerek yok y2 den bahsediyorsunuz ben sze bunu y2siz fotoğrafladım y2sizde bunları yaparım tılsımına güvenenler bir adım geri lütfenXxPEERLESSxX yazdı:Şimdi onlar basit taktik. Şöyle açıklayayım:IIxDRaCuLaxII yazdı:Benim bildiğim en iyi taktik bir adet tank savaşçının tüm yaratıkları çekip, ardından büyücünün direnç kırma atması, ondan sonra tank savaşçının Y2 bulunan büyüye hs atması, ondan sonra büyücüsünün konslayıp elektirik atması tabi bu sırada tank sarsılmaz açarsa iyi olur :twisted:XxPEERLESSxX yazdı:Y2 ile taktik var kolay kesim için.
Gerçekten işini bilen hata oranı az olan, eleği sağlam y2 li bir büyücü olacak. Azda olsa var böyleleri.
Şimdi burada 2 tane önemli alan var.
ALAN 1: Düşünene kadar kesin. Düşünenide kesin. Sonra y2 büyücü orada çeksin bir slot paso düşünenin alanında çevirsin sade elek atarak. Sonra o keserken bir büyü veya herhangi biri önden gidip slotu kendine fark ettirsin ve peşine taksın. Tabi bunlar seri olacak. Taktığı slotu büyücünün alanda çevirdiği yerden geçirirken büyü eleğini ona göre ayarlayıp elek atınca o slotuda arkasına takacak. Tabi büyü o arada diğer slotu kesiyordu o slotuda arasına taktı çeviriyo alanda. Tabi onları keserken diğer adam hemen geri slotu al getir büyü y2 vur arkana tak çevir hesabı bu şekilde y2 li büyücü döngüsünü oluştaracak biri gidip takacak slotu peşine düşünene gelince y2 onlarıda takcak peşine bu döngü böyle devam edip gider.
ALAN 2: Motoruda kesin. Motor alanı daha geniş. Şimdi y2 büyü çekecek bir slot. Motorun orda düşünendeki gibi paso çevirip durcak. Sonra diğerleri gidecekler kenana kadar sırayla bütün slotları kendilerine fark ettirip arkasına takacaklar sırayla. Motorun alanında büyücü eleğiyle takcak onları arkasına çevirip durcak. Tabi çift maraton şart. Yani y2 büyücü motorda durcak sadece çevircek slotları indircek. Biriside ona paso slotları getircek o takcak peşine çevirip durcak kesecek. Büyücü bu arada biraz ejder içer ama sadece elek attığı için az bir ejder miktarı olur. Med 15 olsun iyi olur.
Bu şekilde bir çok kesim yaptık çok kısa sürelerde çıktık. Bu taktiği bilenler sınırlı sayıdadır okuyan öğrenmiş oldu![]()
Şimdi olmaz öyle şey diyenler olabilir ama gerçekten işi bilen sağlam bir y2 olursa şahane oluyor. O kadar slotu durmadan arkasında çevirip indirirken başı döner azcık o kadarY2 düşünen ve motorda çevirip duracak biriside paso ona slotları getirecek mantık bu. Umarım anlatabilmişimdir. Denemek serbest
![]()
ArmınVanBuuren [Bıçak Sırtı Kılıç ^]
ArminVanBuuren [Transformatör Asa ^]
BoNzaiBiziBoZayi [Ruh Döven Asa ^]
xxONURBEYxx
xxONURBEYxx
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Kim motordan kenana kadar değdirmeden çekmiş büyücüyle, anlaşıldı ikimizde iyiyiz 
- Krippp
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Eminönü nde 12 dk da kenan ı kesip çıkan büyücü varmışGaReZ yazdı:Tabikide 3 er kişilik 2 gün kuralım girelim uyarsa ? ben hergün en kötü 15 dakikada çıkıyorumdaGiHaN yazdı:GaReZ yazdı:Full büyücüler girsin 5 tane seriseri kesim yapsın benden hızlı kesip cıkanını bulamazsıniddialasıyorum
Ben varım iddiaya. Yıldırım 2 tılsımı benim karakterdeyken baştan sona kadar 17 dakikada Kenan'a varmıştım.
Bundan daha iyisini yapabiliyorsan sözüm yok sana, çünkü ölmeden gittim ve tek seferde bitirdim işlerini.![]()
söyliyim dedim sadece.
Gerçekliği ne kadar bilmiyorum ama öyleymiş
Tebrikler 11 tane baş zor olsa gerek :lol:
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- GaReZ
- Cin Avcısı
GWYNBLEIDD yazdı:Kim motordan kenana kadar değdirmeden çekmiş büyücüyle, anlaşıldı ikimizde iyiyiz
BEEENNNN
xxONURBEYxx
xxONURBEYxx
- GaReZ
- Cin Avcısı
Teşekkür ederim kardeşim sağolasınbbsnake yazdı:Tebrikler 11 tane baş zor olsa gerek :lol:
xxONURBEYxx
xxONURBEYxx
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
GaReZ yazdı:Eğlence olsun Kenan'ı parka götürüyoruz)

- GaReZ
- Cin Avcısı
GÜNCEL 
xxONURBEYxx