YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM LÜTFEN OKUYUN

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
PRoSTreeT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM LÜTFEN OKUYUN

Mesaj gönderen PRoSTreeT »

Arkadaslar öncelikle merhaba , ben 1-1.5 yıl önce ecel üretmeye karar verdim ve kısa sürede ürettim ama kadimleri kendim almak zorunda kaldım çünkü görevi birtürlü yapamadım 1 yılı aşkın süredir görevim hala duruyor.Kaç kez gittigimi hatırlamıyorum.Kaç kez grup toplanmıştır yarı yolda bazı densizlerin tartışmalarından dağılmıştır kaç kez sağlam oyuncular toplanmıştır ama ecelli olmama ragmen ofans olduğum için hiç bir yere alınmadığım gibi burayada alınmamışımdır.Zaten onca saglam oyuncusunuz yanınızda gelsem görevim olsa ne olur yani degil mi?Sonuç olarak görevim hala duruyor üstelik her ''meran köprü'' ye gitmeme ragmen.

Ben verdiğim aralarla 29 level sınırından beri , o eski karakter penceresi , çanta temalarından beri oynayan bir oyuncuyum.Oysa ki eskiden öylemiydi?Eskiden biri görevim var dediğinde herkes seferber olmaya çalışırdı.Ben 29 level sınırında philotheosla , 39 level sınırında cevriye sultanla, dev anayla , karakürkle, bronzla , bu kadim hidrayla uğraştığım kadar ugrasmadım.Şimdi şu bölgeler çıktı , arkadaşlar 7/24 bölge atmaktan sıkılmadınız mı artık bölgeden klandan bas bas bağırıyorum bi topkapıdan gelip 10 -15 dk nızı ayırın diyorum bir pm bile gelmiyor.Sizden rica ediyorum bir 10-15 dk nızı ayırın bir gün , bir saat belirleyelim girelim keselim artık şu kadimi...

/f Prostreet
Prostreet 49 [Ecel Getiren]
Legendary 49 [Kıyamet Asa^][Transformatör Asa^]
Judge 49
Judgee 49
Hospital 49
...
Kullanıcı avatarı
herqele
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM LÜTFEN OKUYUN

Mesaj gönderen herqele »

Oyun artık o eski zannettiğin oyun değil kardeşim , tamamen paraya döküldü. Yol yakınken bırak gitsin...
HızLıSıBeNDe
Kullanıcı avatarı
PRoSTreeT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PRoSTreeT »

Haklısın kardeş herkesin derdi para olmus oyundaki kardeşlik bitmiş artık.Artık "oyuncular" konuşma kanallarından birbirlerine küfredip duruyorlar bu oyunculuk değil şu zamandan sonrada bu "oyun"da oyun olmamaya başlıyor...
Prostreet 49 [Ecel Getiren]
Legendary 49 [Kıyamet Asa^][Transformatör Asa^]
Judge 49
Judgee 49
Hospital 49
...
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

oyunda dostluk arama artık... :evil:
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Sohbet” sayfasına dön