Tasarım değişti, daha güzel oldu tamam da görev al bölümü neden hala eskisi gibi ? Yapmadığınız bir görev varsa iptal edip tekrar alın, anlarsınız neyi kast ettiğimi. Benim bilmediğim bir şey mi var ?
utku1907 yazdı:betadaki büyücü yeteneğini alıp savaşçıya ağır vuruş olarak vermişler
Yanlış hatırlamıyorsam zırh artırıyordu o yetenek. Yeteneğin simgesinin direk alınmasını bırak, ağır vuruş ilk geldiğinde ateş çemberi çıkartıyordu etrafında. Kesin karakterin yaptığı o hareket de başka bir yetenekten alınmadır.
utku1907 yazdı:betadaki büyücü yeteneğini alıp savaşçıya ağır vuruş olarak vermişler
Yanlış hatırlamıyorsam zırh artırıyordu o yetenek. Yeteneğin simgesinin direk alınmasını bırak, ağır vuruş ilk geldiğinde ateş çemberi çıkartıyordu etrafında. Kesin karakterin yaptığı o hareket de başka bir yetenekten alınmadır.
Tilsimlarda önceden planlıymış uzun süredir resimleri vardı basede lonca desen 4-5 sene önce konuşma kanalı vardı Gmlerden biri gelmiş ve gelecek madenlerinde uzun süredir hazır olduğunu söyledi.
Sanırım ikvde tasarımcı yok nadide item çıkardılar çantadaki görüntü aynı
Tilsimlarda önceden planlıymış uzun süredir resimleri vardı basede lonca desen 4-5 sene önce konuşma kanalı vardı Gmlerden biri gelmiş ve gelecek madenlerinde uzun süredir hazır olduğunu söyledi.
Sanırım ikvde tasarımcı yok nadide item çıkardılar çantadaki görüntü aynı
Bazı yeteneklerin sesi falan alıntı bir yerlerden bunu biliyorum. Tasarımlar hali hazırda eskilerden bulunanlardan alınıyor ki bunu eskiler zaten bilir. En basit örnek eskiden eminönünde olan makineleri alıp çembere koymuşlar.
XxPEERLESSxX yazdı:Bazı yeteneklerin sesi falan alıntı bir yerlerden bunu biliyorum. Tasarımlar hali hazırda eskilerden bulunanlardan alınıyor ki bunu eskiler zaten bilir. En basit örnek eskiden eminönünde olan makineleri alıp çembere koymuşlar.
kimyasalatik yazdı:Hatırlarsanız oyun arayüzünün tasarımı farklıydı eskiden. Meteorla mı değişmişti ne olmuştu tam hatırlamıyorum ama eskiden böyleydi,
Tasarım değişti, daha güzel oldu tamam da görev al bölümü neden hala eskisi gibi ? Yapmadığınız bir görev varsa iptal edip tekrar alın, anlarsınız neyi kast ettiğimi. Benim bilmediğim bir şey mi var ?