Evet Gençler Oyunda Benim İçin Uzun Bır Ara Olan koca 1 sene ara Vermiştim Çeşitli Nedenlerden Dolayı Artık Daha Saglam Daha fantastık daha Sexyy ... fılan fılan şekılde Dönmüş Bulunmaktayım..
ÖzGürlügün tadını Çıkartma Zamanı..
Lodos Kıtlıgı Yaşıyoruz dedıler Geldikk hayırlısı olsun ya Kökten lodos bıtecek yada Lodosların Sayısı Artacak
Neyse lafı uzatmaya gerek yok Artık 7/23 saat onlıne skype full tıme acık sorunu olan bulsun ordan:D
Samed Gerii Döndüü Çokk Yakındaaa...:=)
şimdiden sayın gmler Lütfen adam akıllı cezalar verınız:=)
Hoşgeldin gelmesine de doğru düzgün oyun oyna teke tekte kesilince vs falan diye tuturma; çocuklar yapıyor bunları. Oyunun amacı eğlence kesilirsin ya da kesersin hadi canım kolay gelsin
lkarus yazdı:Hoşgeldin gelmesine de doğru düzgün oyun oyna teke tekte kesilince vs falan diye tuturma; çocuklar yapıyor bunları. Oyunun amacı eğlence kesilirsin ya da kesersin hadi canım kolay gelsin
Yok dostum. benım ws dememın nednı Sen pesımde kosuyorsun kesemıyorsun. Ve ben cok üzülüyorum.. O yuzden Sana acıdım Yoksa benlık bır sorun Neyse paran Olunca bana oyundan dönersın Bıde tılsım ofans 3 un var bana kesılıyorsun yazık gunah sana verdıgın emeklerın Emegını ver Dostum Neyse hayırlısı . Artık bı ara kesrrsın foruma fotoları atarsın beklıyıorum Senı 200m den acılıs tekk el burdayım..
hadı ıı aksamlar.. bebe aglamaya devam foruma fotolarıda koy herkez görsun:D
Gözünde beni büyüttüğün için sende tılsım var demen normal Kendi kendini kandırmaya devam, bir ofansta var olan tılsımı anlamayacak kadar amatörsün. Kesinlince vs diye tutturan bir çocuksun ayrıca. Beni görünce depara devam
lkarus yazdı:Gözünde beni büyüttüğün için sende tılsım var demen normal Kendi kendini kandırmaya devam, bir ofansta var olan tılsımı anlamayacak kadar amatörsün. Kesinlince vs diye tutturan bir çocuksun ayrıca. Beni görünce depara devam
Adı : Esmer
KodAdı: Köpekbalıgı:
Dostum ofans 2 (ııı) var sende mantıklı dusun agır ben vuruyorym 4500 sen vuruyorsun 6000 ve kusuru..?
Sence Amatör kım ..
neyse neyın kafasını yasıyoruz kı dostum bız http://www.youtube.com/watch?v=RZjcivW1reI
sen kafana gore takıl ws ıstedıgın zaman atarım ben..
hadı k gelsın ... Bırdaha buraya yorum yapmazsan sevınırım ..