Arz Kale :)
Arz Kale :)
Arkadaşlar bugün arz kaleden inerken bişey dikkatimi çekti. Nasıl çıktı oraya halen anlamadım. Oyun hatası mı yoksa normalde çıkılıyormu oraya. Ben ilk kez görüyorum 

- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Arz Kale :)
Geçen gün GM bazı oyuncuları oraya ışınlamıştı.
-
ReHaBeT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Nocomment gör bunları gör. :|
- PawnER
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Organ Mafyası
Lonca adına bak parti ismi gibi 

Organ söküm-dikim işi yapılır. Organlarınızı bize bağışlayın! (Minimum bir kalp iki böbrek kabul edilir.) -Acıtmaz Organcılık / Ali Acıtmaz
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
GWYNBLEIDD yazdı:Geçen gün GM bazı oyuncuları oraya ışınlamıştı.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Noccomment oraya çıkıyor belki yanına bir kaç oyuncu ışınlamıştır. 
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
mustafa kemal paşa demek istemişler ama ilk gördüğümde ben de maoist komünist parti zannettim :mrgreen:PawnER yazdı:Lonca adına bak parti ismi gibi
...
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
ARZ kale diye güzel bi konu açmışsın ...Ben bu Kaleler Hakkında şunu söylemek istiyorum...İlk önce özellikle Bu Meteor bölgesindeki ARZ kalenin mimarını merak ediyorum. Güzel gardaşım bu kaleyi 2 5 kişilikmi yaptınız , kaleye girsek giremiyoz , çıksak çıkamıyoz nasıl bi çizim bu ...merdivenler canımızı aldı ,yürürken takılmalar ne bu ya ,İnsan güzel bi kale yapar geniş geniş yürürken takılma olmayacak bişe...kale dediğin etrafı açık ,gözetleme kuleleri ile etrafa bakılır.. ARZ Muhafızlarına bi bakın, birisi saldırınca deli dana gibi ordan oraya gidiyorlar...
)) Ateş eden kuleler yapacaksın arkadaşım ateş eden kuleler...Muhafızlar bu kulelerden zehir ,asit, ne atacaksa atacak...Hele Eminönündeki kaleye ne demeli merdivenden çık daraçık koridordan geç merdivenden in , inde gel in nasıl ineceksin merak ediyorum...sanki kör gibi yürüyoz...duvara çarpacakmışız gibi...Yani çizilirde böyle bi mantıksızça kale çizilir...
Her ARZ Kalesine(meteor bölgesi) ve Lodos KAlelerine (Eminönü) girdiğimde MİMARLARI rahmetle anıyorum...Ama inşallah Bundan sonraki Haritaları güzel çizerler...diye ümit içinde oyunumuza devam ediyoruz...İYi oyunlar Saygılar
Her ARZ Kalesine(meteor bölgesi) ve Lodos KAlelerine (Eminönü) girdiğimde MİMARLARI rahmetle anıyorum...Ama inşallah Bundan sonraki Haritaları güzel çizerler...diye ümit içinde oyunumuza devam ediyoruz...İYi oyunlar Saygılar