Oyunun twitter adresi varmi bilmiyorum ama oyunumuzu twitterdan tanìtalım diyorun iyi bir tag acıp tt yapmaya calisalim.
Ayrica oyunun eminonu haritasi duzenlenmeli kanaatindeyim. Oyuna arkadaşimi daveettim 6 seviyeye kadar oynadı evlere daha dikkatli bakmamıs bile evlerin kaplama oldugunu gorunce soğuyup birakti. Uzun vadeli yatirimlar icin bence baslangic seviyesindeki haritalar duzenlenmeli. İş bankası mısır carsisi. gibi kendine òzgün yapilar gelse iyi olurdu.Sizinde fikrinizi alabilirmiyim.
-Mobilden gönderildi.
Twitter İ.K.V
-
s4nalkorkun
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bir Hilal Düşü
Re: Twitter İ.K.V
eminönünde yüzlerce ev var kaplama olmasa lagdan yürünmez. Malesef her şey bir arada olmuyor.
Son cümleye katılıyorum.
Anıt yapılabilir;
Örneğin balyoz nazım. Lodos kalenin yukarısındaki krater'e koyulabilir.
Ayrıca Mısır Çarşısının oradaki domuz balonu kaldırılmalı gereksiz kalabalık yapıyor.
Anıt yapılabilir;
Örneğin balyoz nazım. Lodos kalenin yukarısındaki krater'e koyulabilir.
Ayrıca Mısır Çarşısının oradaki domuz balonu kaldırılmalı gereksiz kalabalık yapıyor.
-
s4nalkorkun
- İskele Babası

Daha seyrek yapılar ile bu sorun ortadan kalkabilir. o kadar lag olacagıni sanmiyorum.utku1907 yazdı:eminönünde yüzlerce ev var kaplama olmasa lagdan yürünmez. Malesef her şey bir arada olmuyor.
-
kimyasalatik
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
O kadar teknik bir bilgim yok ama grafikler bizim bilgisayarımızda, lag yapmaması lazım. Eğer olursa ekran kartı kaldırmadığı için olur, veri alışverişi yüzünden değil.utku1907 yazdı:eminönünde yüzlerce ev var kaplama olmasa lagdan yürünmez. Malesef her şey bir arada olmuyor.
-
s4nalkorkun
- İskele Babası

bizim sunucuda eminonunde ya kasan dusuk seviyeler olur yada siginaga giden loncasizlar olur komutan. -misir guzelgahinda. onlarida kesiyorum zaten
bu yuzden kasma olucagini sanmiyorum.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
adım atamaz bir çok insan adımkimyasalatik yazdı:O kadar teknik bir bilgim yok ama grafikler bizim bilgisayarımızda, lag yapmaması lazım. Eğer olursa ekran kartı kaldırmadığı için olur, veri alışverişi yüzünden değil.utku1907 yazdı:eminönünde yüzlerce ev var kaplama olmasa lagdan yürünmez. Malesef her şey bir arada olmuyor.