Arkadaşlar büyük bir hata yapıp bu oyundaki en çok sevdiğim en güvendiğim kardeşim dediğim bu büyük şahsa haksızlık edip onu suçladım ama sonuçta yinede hem ben onu kırdım hem o bni kırdı bana hatanın nerdeyse hepsi benim bu yüzden herkesin önünde MURAT SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM KARDEŞİM BU OLANLARI YAŞANMAMIŞ BİLELİM kim ne derse desin biz her zaman dostuz ve dost kalıcaz kardeş kalıcaz zorluklara beraber göğüs gercez ve çakallları beraber tek tek
avlıcaz
HER ÇAKALIN BİR KURDU VARDIR ......... :!:
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR**** ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
Önemli değl kanka hatanın neresinden dönersen kardır allahtan sonradan saksıyı çalıştırıp en önemli noktayı anlattın bize yoksa belki kurt kurdu öldürcekti :mrgreen:
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR**** ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
esrarkes yazdı:Önemli değl kanka hatanın neresinden dönersen kardır allahtan sonradan saksıyı çalıştırıp en önemli noktayı anlattın bize yoksa belki kurt kurdu öldürcekti :mrgreen:
Kurt Kurt'u parçalıycaktı neredeyse kardeş kanı akıcaktı analarr feryattt edicekti yavrum diye
Şaka bi tarafa gerçektende uçurumun kenarından döndük bir daha böyle olaylarla karşılaşmayız inşallah
Kim Ne Derse Desin Hepsi Boş Sahte,
Gerçekler Bende Saklı Gel Sen Beni Dinle