Geçen Akşam Oyuna Girdim Denildiği Kadar Varmış Eminönü Boşboş Meteorda Toplasan 50 Kişi Yok
Nerede O Eski günler Dedim
Lodos- Arz Savaşı Bile Sıkıcı Artık
Max Hasar yüzünden Herkes Tek Tip Olmuş Nerede O elemetler Dalton Dışlar Teslalar Magnezyum İtemler....
Nerede Eski Dostlarr
Barış
Azizz
Ersen
Mustafa
Burak
Nerede O Savaşon Üstadları
zeugmalarr
titianolarr
mekanikpufflarr
ebuhanlarr
Alayınax Megax vs vs
Kholpashali fln de göremedim .
Meran Mahvolmuş.
Abartıyorlar Sanıyordum Yok Harbi Harbi Heryer Bomboş
Bakıyorumda Onca emek Yatırım Boşaymış .Pluslar mı almadık çarlar mı çalmadık zamanında Artist Birinin bir kelimesi saygısızca davranması eski oyunculara insanı daha da bi soğutuyor. Şimdi İse Oyun Nerdeyse Kapanacak .. Reklam Yok Bir Şey yok Yatırım ICF'ye yapıldığı sürece bu oyun 2. sınıf bir oyun bile olamayacak
M2 ler Karahanlar uçtu gidiyor bu oyun yerinde sayıyor..
Forumda AYnı Şekilde 30 Kişilik Grupla 10.000 üzeri post kastmıştık Nerde O Birlik Beraberlik Şimdi YOOK
:mrgreen: O Numara 6-7 ay önce kapandı kontörsüzlükten Üniv sınavlarına Hazırlanıom diye almadım numara alınca söylerim faceden ekle adımı soyadımı bilion veya barış ekliyse sende ondan bul ekle
:mrgreen: O Numara 6-7 ay önce kapandı kontörsüzlükten Üniv sınavlarına Hazırlanıom diye almadım numara alınca söylerim faceden ekle adımı soyadımı bilion veya barış ekliyse sende ondan bul ekle
hay senin kankyyy aradım bi çocuk açtı korktu hahahah dedim fati miii buuu değilmişsin sen ekle kuzen beni ne ygs yi geçtinmi laan