Merhaba arkadaşlar,
Hesaplara iki farklı yoldan girildiğini biliyorum biri telefon diğeri de e-posta adresimiz. Fakat ben bunu kaydolurken gördümki, e-posta yazıyordu ve telefon yazmadım hata olur diye. Şimdi onu telefona çevirme veya iki yolla girme imkanım olabilir mi? Hem hesabımın güvenliği hem de kolaylık açısından. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yardımcı olabilir misiniz?
Yardımcı olabilir misiniz?
Bir Türk yalnızca Zeybek/Efe oynarken diz çöker.
Re: Yardımcı olabilir misiniz?
Selam,
Yeni bir GSM hesabı üyeliği açarak, e-mail hesabınızla bulunan karakteri İKV Dükkan'da 995 akçe karşılığında satın alabileceğiniz Karakter Transfer ürünü ile aktarabilirsiniz. 1 Karakter Transfer ürünü ile sadece 1 karakterinizi aktarabileceğinizi hatırlatmak isterim. Ayrıca kaynak hesabınızda bulunan plus paket, yağma arttırıcı, yardımcılar, vb. hesaba bağlı olan ürünlerin aktarılmayacağını unutmayın. Sadece karaktere bağlı olan; lonca pasaportu, +5 yetenek ve kasa erişimi gibi ürünler transferle birlikte hedef hesaba aktarılır.
Bilginize sunarım.
Yeni bir GSM hesabı üyeliği açarak, e-mail hesabınızla bulunan karakteri İKV Dükkan'da 995 akçe karşılığında satın alabileceğiniz Karakter Transfer ürünü ile aktarabilirsiniz. 1 Karakter Transfer ürünü ile sadece 1 karakterinizi aktarabileceğinizi hatırlatmak isterim. Ayrıca kaynak hesabınızda bulunan plus paket, yağma arttırıcı, yardımcılar, vb. hesaba bağlı olan ürünlerin aktarılmayacağını unutmayın. Sadece karaktere bağlı olan; lonca pasaportu, +5 yetenek ve kasa erişimi gibi ürünler transferle birlikte hedef hesaba aktarılır.
Bilginize sunarım.
Hayır, sorun değil hesabımı yeni açtım içinde bir karakter var oda 1 level fakat ben, geleceği düşünerekten güvenkik açısından sormuştum. Şimdi o çarı bir daha telefon haline getiremiyoruz öyle mi? Baştan kurmam lazım yeni bir hesap.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Aynen yeniden telefon numarası ile kayıt olmanız gerekiyor.Dilerseniz açtığınız hesaptaki nick silip aynı nickle karakter yaratabilirsiniz.

LEPRECHAUN
Çok teşekkür ederim, yardımcı olabildiniz.