Slm...
öncelikle sunu demek istiyorum bu oyun eskisine göre kişi olarak cok fark var yani diğer sunucularda kisi cok az kisi var
baska sunucularda az kişi olduğundan zevkide cıkmıyor yni birde kalabalık sunucuya aktarması gerektiğni anlıyor eninde sonunda ve 50 tlye kıyamıyor sizce oyun kurucusunun tüm serverleri birlestirme gibi yetkisi varmı ? varsa bence birlestirsinler :idea: :idea: :idea: :idea: ops:
Sunucular birleştirilse oyun motoru kaldıramıya bilir. Ayriyetten lag sorunu daha da çok artar, sunucu ne kadar çoksa o kadar oyun için iyi olur sunucular birleştirilirse oyun lagdan oynanmıyacak hale gelir diye düşünüyorum.. Sadece bir düşünce böyle birşeyi iddia edemem
Savaş ne kadar zorsa zafer o kadar tatlıdır, önemli olan zoru başarmaktır.
ölede yani diğer sunucuları toplasan e.ö edermi etmezmi bilmem yani amacm tek 1 sunucu olmasınada gerek yok yani 3 sunuc olsada olr böylece eskisi gibi olr derim yani bu bir öneri kesin olsn demiyorm
specxTR yazdı:ölede yani diğer sunucuları toplasan e.ö edermi etmezmi bilmem yani amacm tek 1 sunucu olmasınada gerek yok yani 3 sunuc olsada olr böylece eskisi gibi olr derim yani bu bir öneri kesin olsn demiyorm
specxTR yazdı:Slm...
öncelikle sunu demek istiyorum bu oyun eskisine göre kişi olarak cok fark var yani diğer sunucularda kisi cok az kisi var
baska sunucularda az kişi olduğundan zevkide cıkmıyor yni birde kalabalık sunucuya aktarması gerektiğni anlıyor eninde sonunda ve 50 tlye kıyamıyor sizce oyun kurucusunun tüm serverleri birlestirme gibi yetkisi varmı ? varsa bence birlestirsinler :idea: :idea: :idea: :idea: ops: