Slm..
Ben size öncelikle sunu demek istiyorum elimde ekran kartı var fakat geforce yazıyor radeon yazmıyor üzerinde :s
Geforce 8400 yazıyor fakat radeonu bilmiyorum radeon her ekran kartında varmıdır ? varsa kaç olabilir :S
Ekran Kartından Anlayanlar İçeri
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Ekran Kartından Anlayanlar İçeri
Radeon Ati yani namıdiğer Amd nin ekran kartlarına verdiği isim çeşitlerinden biridir senin ekran kartın nvidia geforce 8400 512 mb olduğu için driverlerini google a nvidia geforce 8400 driver diye yazman yeterli olacaktır.
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
o dediğin ekran kartı özelliklerinin fiyatı kaç tl olbilir satıp ana karta uygun olanını alacağımda
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
50 ile 75 tl arası bir fiyatı var akakçe de fiyatı 61 tl amazonda 30 dolar yani 57 tl gibi bir fiyatı var.
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
Pc ciye satsam kac tl verir ? 
Para vermez üste senden para ister.specxTR yazdı:Pc ciye satsam kac tl verir ?
+1TDEmmorpg yazdı:Para vermez üste senden para ister.specxTR yazdı:Pc ciye satsam kac tl verir ?
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
radeon bir ekran kartı çeşitidir hepsinde olmazspecxTR yazdı:Slm..
Ben size öncelikle sunu demek istiyorum elimde ekran kartı var fakat geforce yazıyor radeon yazmıyor üzerinde :s
Geforce 8400 yazıyor fakat radeonu bilmiyorum radeon her ekran kartında varmıdır ? varsa kaç olabilir :S
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★