MoĞoLxCeLiKBiLeK isimli Oyuncu Irklarda Xenotim Kasan Oyunculara Resmen İşgence yapıyor. Rahat Bırakmıyor.
Canı Azalınca Sarsılmaz Açıp oyundan Çıkıp Giriyor.Artık Bu Olaylar Üremeye Başladı Çıkıp girmeye SoN VeRiN...
Ben Arz Olmama Rağmen dalmadım. Sırf Bu Fotorafları Çekmek İçin Peşlerinden gittim
Kesinlikle katılıyorum.Bu sorunun Çözülmesi gerekiyor.Verilen cevap ne kadarda arz lodos olur böyle kimse birşey yapamaz olsada.Her birey zamanını harcıyor emek harcıyor.ve bu Saygısız Moğolxçelikxbilek denen karakter (Gondollu MxxS) lodos çarları bulunduğu bölgeye yaklaşan lodosların xenotim kasmalarına engel olduğunu varsayarak MoğolxÇELİkxBİLEK karakterine girip rahatsız ediyorlar.Bu Şahıslara dur demek gerekiyor.Onca emeğin onca harcanan zamanın hiçe sayılması Yönetimin duyarsızlığıyla kalmamalıdır.Bu insanlar yetkili olduklarını istediklerini yapabildiklerini defalarca söylüyorlar.ZWARTAN sen bilirsinki hocam sanal alem olsa bile her karakter bir insan tarafından yönetiliyor Sonuç olarak tüm görselliğini kendinden ekliyor.Çaba harcıyor.Para harcıyor.İşten gelip oyunda tad almaya çalışıyor.Ancak Bu şahıslar buna izin vermiyorlar.Defalarca oyundan girçık yaparak çoğu insanın tadını kaçırıyorlar.Lütfen birçözüm bulun.Yahut oyundan 2 defa ard arda gir çık olayını engelleyin..Süre koyun..
erkek yazdı:Kesinlikle katılıyorum.Bu sorunun Çözülmesi gerekiyor.Verilen cevap ne kadarda arz lodos olur böyle kimse birşey yapamaz olsada.Her birey zamanını harcıyor emek harcıyor.ve bu Saygısız Moğolxçelikxbilek denen karakter (Gondollu MxxS) lodos çarları bulunduğu bölgeye yaklaşan lodosların xenotim kasmalarına engel olduğunu varsayarak MoğolxÇELİkxBİLEK karakterine girip rahatsız ediyorlar.Bu Şahıslara dur demek gerekiyor.Onca emeğin onca harcanan zamanın hiçe sayılması Yönetimin duyarsızlığıyla kalmamalıdır.Bu insanlar yetkili olduklarını istediklerini yapabildiklerini defalarca söylüyorlar.ZWARTAN sen bilirsinki hocam sanal alem olsa bile her karakter bir insan tarafından yönetiliyor Sonuç olarak tüm görselliğini kendinden ekliyor.Çaba harcıyor.Para harcıyor.İşten gelip oyunda tad almaya çalışıyor.Ancak Bu şahıslar buna izin vermiyorlar.Defalarca oyundan girçık yaparak çoğu insanın tadını kaçırıyorlar.Lütfen birçözüm bulun.Yahut oyundan 2 defa ard arda gir çık olayını engelleyin..Süre koyun..
EVET, YETER ARTIK YA. BU MOĞOLÇELİK BİLEK ÇOK İYİ OYNUYO. BİZİ HEP KESİYO. BİZDE İYİ OYNAMAK İSTİYORUZ. YADA YÖNETİM BİZE YARDIM ETSİN, EL ELE MOĞOLU KESELİM. ADAM MOĞOL TÜRKÜ MÜDÜR NEDİR. HİÇ BİŞİ İŞLEMİYO. HAYVAN GİBİ VURUYO. ANNEM İÇERDEN BAĞIYO , DÜŞÜN ACISI O KADAR DERİN ))))))))) YADA OYUNA YENİ BİR KARİDOR EKLEYİN, MOĞOL ORAYA GİREMESİN. BİZ ORDA KASAK. ))) SEKİZ KİŞİ Bİ ADAMI KESEMİYOZ. HAK MIDIR BU ))
Moğol Harbiden iyi yalan uydurmuşsun O Yazıları Benim Yazmadığım çok belli Çok Reklam yapıyorsun genç Biraz Akıllı Ol Çocuk Mu Kandırıyorsun Onları sen yazdın.
Ayrıca 2 tane hesaptan yazmana gerek bile yok )) Seni Bu sunucuda Nasıl biliyorlar sen Çok iyi Biliyorsun...
Yasama yazdı:EVET, YETER ARTIK YA. BU MOĞOLÇELİK BİLEK ÇOK İYİ OYNUYO. BİZİ HEP KESİYO. BİZDE İYİ OYNAMAK İSTİYORUZ. YADA YÖNETİM BİZE YARDIM ETSİN, EL ELE MOĞOLU KESELİM. ADAM MOĞOL TÜRKÜ MÜDÜR NEDİR. HİÇ BİŞİ İŞLEMİYO. HAYVAN GİBİ VURUYO. ANNEM İÇERDEN BAĞIYO , DÜŞÜN ACISI O KADAR DERİN ))))))))) YADA OYUNA YENİ BİR KARİDOR EKLEYİN, MOĞOL ORAYA GİREMESİN. BİZ ORDA KASAK. ))) SEKİZ KİŞİ Bİ ADAMI KESEMİYOZ. HAK MIDIR BU ))
İşte buna sesli güldüm sekiz kişi icine gir alt f4 cek sonra sekiz kişi kesemedi de alt f4 ceke ceke yalama oldun daha neyin kafasını yaşıyon sen anlamadım
:arrow: Ayrıca iki adet forum üyeliği almanada gerek yoktu
Ne kadar saçma bir konu bölgenin ismi belli olması gereken belli adamı tanımam etmem ama yaptığı yanlış değil.Lodos olmakta ayrı bir dert sanırım saatlerce meteor kalede sıkışıp grup bölgesine girmesini engelleyince milleti bir sorun olmuyor ama sizinde bir işiniz oldumu konu forumlara taşınıyor.Her konuyu şuraya taşımaktan vazgeçin heleki biri birini kestiği zaman. İyi forumlar
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.