Merhaba:
Benim Aklıma Takılan Tek Şey Varki Şifacı ve Büyücü Haritayı Açmış Yani Kimsenin Birleştirme Yapmadığı Belli Oluyor. Peki Dreadtime'nin Arkasında Birinin Olmadığı Ne Malum Haritayı Kapatmasaydı ? Belki Birleştirme Yaptılar.
Rekorlar Kitabı Etkinliği Kazananlar !
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dergah
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehitler Ölmez
Re: Rekorlar Kitabı Etkinliği Kazananlar !
Ula Keşke bizde paint la düzeltseydik nerden bilelim ki yönetimin gözlerinin bozuk oldugunu
bende sanıyorum akıllı bi yönetici bakıordur 
O savaşçı 18900 ü nasıl vurdu acaba
keşke o fotoyu alırken haritayı açsaydıda arkasındaki çifteyle hasar birleştiren adamıda görseydik 
O savaşçı 18900 ü nasıl vurdu acaba
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <Estergon Ailesi>
aga onuda geçtim paylaşılan fotoları görsen 18796 buran savaşçı var ardından diğeri 18801 vurmuşPHxUFUQ yazdı:Ula Keşke bizde paint la düzeltseydik nerden bilelim ki yönetimin gözlerinin bozuk oldugunubende sanıyorum akıllı bi yönetici bakıordur
O savaşçı 18900 ü nasıl vurdu acabakeşke o fotoyu alırken haritayı açsaydıda arkasındaki çifteyle hasar birleştiren adamıda görseydik
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Şifacı hasarı adil bir şekilde vurulmuştur Gazap 1 III ve Asit Bilgi II tılsımı mevcuttur , Fakat savaşçı arkadaşın haritası kapalı ve o hasarı nasıl vurduğu belirsiz diskalifiye olmasını talep ediyorum... Ayrıca sunucumuzda ful 2331 buz bilgi III dk III tılsımı ile buz büyücüsüne 22.500 vuruldu iksirle bu hasarda da oynama olabilir ya da arkadaşda da aynı tılsımlar ve mevcut ve BOLCA ŞANS var...
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı
Ayrıca 500 Akçe + 10 Hayvan iksir + 10 ejderha iksir nasıl bir ödüldür , arkadaşa zaten ben 20 adet hayvan iksir verdim ejderha iksir problemide kalmadı artık oyunda satılmıyor bile , 500 Akçe deseniz 5 Tl birşey Sizcede böyle güzel bir etkinliğe böyle bir ödül mü verilir ... Mesela karekterlerin aynı üyeliklerinde eksik bir takıları zırhları eksik olabilir ASA ve TILSIM harici değerli bir üretim isteyen ödül verilebilirdi ya da 1500 veya 2000 akçe gibi bir ödül bu hasarlara yakışan bir ödül olabilirdi ya da ne bilim 5 Adet Kondrit gibi bir maden ... :arrow:
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
- veym2
- Tılsım Tanığı
ödül konusunda çok haklısın 30 taneden fazla hayyan kullandım ve nerdeyse 1 günümü vuruş deneyerek geçirdim bu etkinliği ödülü bu olmamalıydı benceFerruh yazdı:Ayrıca 500 Akçe + 10 Hayvan iksir + 10 ejderha iksir nasıl bir ödüldür , arkadaşa zaten ben 20 adet hayvan iksir verdim ejderha iksir problemide kalmadı artık oyunda satılmıyor bile , 500 Akçe deseniz 5 Tl birşey Sizcede böyle güzel bir etkinliğe böyle bir ödül mü verilir ... Mesela karekterlerin aynı üyeliklerinde eksik bir takıları zırhları eksik olabilir ASA ve TILSIM harici değerli bir üretim isteyen ödül verilebilirdi ya da 1500 veya 2000 akçe gibi bir ödül bu hasarlara yakışan bir ödül olabilirdi ya da ne bilim 5 Adet Kondrit gibi bir maden ... :arrow:
EsTeRGoNxRss yazdı:aga onuda geçtim paylaşılan fotoları görsen 18796 buran savaşçı var ardından diğeri 18801 vurmuşPHxUFUQ yazdı:Ula Keşke bizde paint la düzeltseydik nerden bilelim ki yönetimin gözlerinin bozuk oldugunubende sanıyorum akıllı bi yönetici bakıordur
O savaşçı 18900 ü nasıl vurdu acabakeşke o fotoyu alırken haritayı açsaydıda arkasındaki çifteyle hasar birleştiren adamıda görseydik
bu şekil 2 veya 3 fotoğraf var benim savaşçımda FULL bıçak + arkadaşında Aynı şekil bi türlü 15 bini geçemedik
O arkadaş çok yakın bir tanıdığım ve burda yaptığınız yorumlar çok yanlış fotolarda hiç bir shop veya birleştirme yoktur elindeki tılsımlar gayet iyi tılsımlar senin full bıçak setin ondada var fakat onda olan tılsım sende yok ve tılsım gerçekten çok fark ediyor. saygılar..

-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Dergah
LSboss yazdı:EsTeRGoNxRss yazdı:aga onuda geçtim paylaşılan fotoları görsen 18796 buran savaşçı var ardından diğeri 18801 vurmuşPHxUFUQ yazdı:Ula Keşke bizde paint la düzeltseydik nerden bilelim ki yönetimin gözlerinin bozuk oldugunubende sanıyorum akıllı bi yönetici bakıordur
bu şekil 2 veya 3 fotoğraf var benim savaşçımda FULL bıçak + arkadaşında Aynı şekil bi türlü 15 bini geçemedik
O arkadaş çok yakın bir tanıdığım ve burda yaptığınız yorumlar çok yanlış fotolarda hiç bir shop veya birleştirme yoktur elindeki tılsımlar gayet iyi tılsımlar senin full bıçak setin ondada var fakat onda olan tılsım sende yok ve tılsım gerçekten çok fark ediyor. saygılar..
Peki Haritayı Neden Kapattı: Ondaki Bıçak Seti' Bende'de Var. Ondaki Tılsımlara Gelince Ofansif 2.4'mü var o arkadaşta
Ondaki Tılsımlar Bendede var. Bizde Deniyoruz Günlerce:Bizim Neden 17.500 Civarı vuruyor.
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Return Of The Kings
Siz hangi etkinliğin ya da oyunun adaletle yapıldığına inanabilirsiniz.30 iksir 500 akçe için yaptığınız şamataya bakın.Adamlar sizi kukla niyetine oynuyor.yok 30 iksir 500 akçe sizde değer mi buna.Ellerinde ne var ki sürekli bölge getiriyorlar, laga bir çözüm bulamadılar.Kaç aylardır girmiyorum bu siteye girdim karşıma çıkan ilk konu gereksiz bir konu adam kazansa ne kazanmasa ne
işe yaramaz bir sistem.Cezalar değişti diye bir konu var adam hırsızın karakterini geri açabiliyorsa bunu da banlayabilir gerek yok böyle yöneticiye.İstanbul buluşmasında bana hava atıyordu bidon .yanına 12 yaşında bir elemen bana cins bir hareket yaptığımı gösteriyor.Bana diyor ki senin loncan hata
finalde yenildik ya ama ben çıkarken onun yüzü mosmordu
Fuar olursa gene geleceğim görüşeceğiz
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Sheelshock yazdı:LSboss yazdı:EsTeRGoNxRss yazdı:aga onuda geçtim paylaşılan fotoları görsen 18796 buran savaşçı var ardından diğeri 18801 vurmuşPHxUFUQ yazdı:Ula Keşke bizde paint la düzeltseydik nerden bilelim ki yönetimin gözlerinin bozuk oldugunubende sanıyorum akıllı bi yönetici bakıordur
Peki Haritayı Neden Kapattı: Ondaki Bıçak Seti' Bende'de Var. Ondaki Tılsımlara Gelince Ofansif 2.4'mü var o arkadaşta
Ondaki Tılsımlar Bendede var. Bizde Deniyoruz Günlerce:Bizim Neden 17.500 Civarı vuruyor.
Dostum milletin hakkına girmeyin ayıptır günahtır ya. Adam günlerdir skypede rekor kırmak için her türlü şeyi denedi burdan dediğiniz şeye bak. Herşeyi siz mi iyi biliyorsunuz? tılsımlarını yaz buraya birde içtiğin iksiri yaz ona göre bende onun kullandıklarını özeline yazayim veya sende benim özelime yaz ama daha çok milletin hakkına girmeyin.