IIxHeavenxII karakterinde TheSlieN vardır.Ve aralarında aşağıdaki konuşma geçmektedir.Bu insan vslerde kendi karakterine başka kişileri geçirip vs kazandm diye geçiniyor.Bu vsnin gerçek yüzünü gösteren TheSlieN arkadaşımıza teşşekür ediyorum.
Ve aşağıdaki resimde atakanın çarına 3.seviye tılsım aktarılmaktadır.Tabi çarında TheSlien vardır.Atakan nerden bulcak bu tılsımları dimi...
SlieNNTÜRK ' e Teşekkürler
En son ELENTARi tarafından 29 Haz 2013 03:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Küfür içerikli resim kaldırılmıştır
Defalarca Kez ws teklifimi kabul etmedın ya muammer ,
Sonrada geçen sefer attığımız ve bende tılsım olmadan 3 2 yenıldıgım senin deyiminle 'KARDEŞÇE ZEVKİNE WS ' yi hatırlatıyorsun .
Olurda Yürek Ismarlıyan Olursa Ben Buradayım ....
ATHEİSTANBUL & Kadınbilimadamı & JungenTR Imagine
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
Feelmypower bugun benimle vs atmadı Unballanced ile attım 3/0 yendim kendisini tebrik ederim Feelmypower atsaydı yenilseydim ben bahane bulmaz tebrik eder geçerdim
HeaveN35 yazdı:Feelmypower bugun benimle vs atmadı Unballanced ile attım 3/0 yendim kendisini tebrik ederim Feelmypower atsaydı yenilseydim ben bahane bulmaz tebrik eder geçerdim
Turnuva yazdı:
BilginTURK yazdı:Berk akıyor
Berkin seni şampion yaptığı gibi birkan
Keyifli forumlar :roll:
Atakan zorla birkan gel laf sok diyorsun. Rezil kepaze olmuşsun forumda nereye saldırcağını bilmiyorsun Berk reelden görüştüğüm bir kardeşim benim. Ben senin gibi erkeklik taslayıp böyle yapmadım. Ben berki soktuğumu inkar ettiğim görülmemiş ki zaten?
Rezil olmuşsun yeterince kapa çenenide otur yerinde bence...
ATHEİSTANBUL & Kadınbilimadamı & JungenTR Imagine
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
HeaveN35 yazdı:Feelmypower bugun benimle vs atmadı Unballanced ile attım 3/0 yendim kendisini tebrik ederim Feelmypower atsaydı yenilseydim ben bahane bulmaz tebrik eder geçerdim
Turnuva yazdı:
BilginTURK yazdı:Berk akıyor
Berkin seni şampion yaptığı gibi birkan
Keyifli forumlar :roll:
Atakan zorla birkan gel laf sok diyorsun. Rezil kepaze olmuşsun forumda nereye saldırcağını bilmiyorsun Berk reelden görüştüğüm bir kardeşim benim. Ben senin gibi erkeklik taslayıp böyle yapmadım. Ben berki soktuğumu inkar ettiğim görülmemiş ki zaten?
Rezil olmuşsun yeterince kapa çenenide otur yerinde bence...