Qanqa alırma bunları çekemiyolar işteJoeyWasHere yazdı:byalone38 yazdı:Hayatımda maden çekiyom niye dalıyon diye ağlamadım uydurma qJoeyWasHere yazdı:vay alone adammı oldun lan zamanında niye dalıyon kardeş maden çekiyom sadece diye ağlıyodun dünki çocuklar adam olmuş :QWD:QWd:QwD:qw.DHatta maden çekenlere ben arzken bizzat dalardım ayıks
sen sonradan arz oldun zaten ulan hala eziksin ya çarlara bakDDD
meranda iflis grubuna al diye yalvarıyodun büyücünle :QWd.Qwd:QWD:QWd
SA gardaşlarım
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: SA gardaşlarım
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı

ROckStarGAMES yazdı:Qanqa alırma bunları çekemiyolar işteJoeyWasHere yazdı:byalone38 yazdı:Hayatımda maden çekiyom niye dalıyon diye ağlamadım uydurma qJoeyWasHere yazdı:vay alone adammı oldun lan zamanında niye dalıyon kardeş maden çekiyom sadece diye ağlıyodun dünki çocuklar adam olmuş :QWD:QWd:QwD:qw.DHatta maden çekenlere ben arzken bizzat dalardım ayıks
meranda iflis grubuna al diye yalvarıyodun büyücünle :QWd.Qwd:QWD:QWd
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

qnq sen gittin bu alone gibi ergenlere kaldı ortalık bigün bunu önümde eğilttircemde ne zaman bilmiyomJoeyWasHere yazdı:ROckStarGAMES yazdı:Qanqa alırma bunları çekemiyolar işteJoeyWasHere yazdı:byalone38 yazdı:Hayatımda maden çekiyom niye dalıyon diye ağlamadım uydurma qJoeyWasHere yazdı:vay alone adammı oldun lan zamanında niye dalıyon kardeş maden çekiyom sadece diye ağlıyodun dünki çocuklar adam olmuş :QWD:QWd:QwD:qw.DHatta maden çekenlere ben arzken bizzat dalardım ayıks
meranda iflis grubuna al diye yalvarıyodun büyücünle :QWd.Qwd:QWD:QWdaynen
- byalone38
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Arkamdan konuşanlar sadece onlardan bir adım önde olduğumu gösterir joey bu oyunda kimseye gruba al diye yalvarmadım bunu oyunda beni tanıyanlar gayet iyi bilir 2seneden beri aynı kafadasın hala bu arada catashrop musun nesin senden ala ergen mi var bu oyunda artık şüphe etmeye başladım bilallerle bi akrabalığın var bence
Göster

- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

Benden yediğin onca lafı kaldırmak sana zor gelmiş belli. Gel ben sana bir ara ifliss keseyimde aklın başına gelsin :lol:byalone38 yazdı:Arkamdan konuşanlar sadece onlardan bir adım önde olduğumu gösterir joey bu oyunda kimseye gruba al diye yalvarmadım bunu oyunda beni tanıyanlar gayet iyi bilir 2seneden beri aynı kafadasın hala bu arada catashrop musun nesin senden ala ergen mi var bu oyunda artık şüphe etmeye başladım bilallerle bi akrabalığın var bence
- byalone38
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Joeyin yalakaları bitmek bilmiyo sizin gibi israflarla uğraşmaktan ben bıktım siz bımakdınız bi o kadar laf ettim diyon skype gelmişin de ben ağzımı açamamışım ulan ne güldüm ya bak aşağaıda imzamda skype adresim var yerse ekle gel bekliyom hadi :mrgreen:ROckStarGAMES yazdı:Benden yediğin onca lafı kaldırmak sana zor gelmiş belli. Gel ben sana bir ara ifliss keseyimde aklın başına gelsin :lol:byalone38 yazdı:Arkamdan konuşanlar sadece onlardan bir adım önde olduğumu gösterir joey bu oyunda kimseye gruba al diye yalvarmadım bunu oyunda beni tanıyanlar gayet iyi bilir 2seneden beri aynı kafadasın hala bu arada catashrop musun nesin senden ala ergen mi var bu oyunda artık şüphe etmeye başladım bilallerle bi akrabalığın var bence
Göster

- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

byalone38 yazdı:Joeyin yalakaları bitmek bilmiyo sizin gibi israflarla uğraşmaktan ben bıktım siz bımakdınız bi o kadar laf ettim diyon skype gelmişin de ben ağzımı açamamışım ulan ne güldüm ya bak aşağaıda imzamda skype adresim var yerse ekle gel bekliyom hadi :mrgreen:ROckStarGAMES yazdı:Benden yediğin onca lafı kaldırmak sana zor gelmiş belli. Gel ben sana bir ara ifliss keseyimde aklın başına gelsin :lol:byalone38 yazdı:Arkamdan konuşanlar sadece onlardan bir adım önde olduğumu gösterir joey bu oyunda kimseye gruba al diye yalvarmadım bunu oyunda beni tanıyanlar gayet iyi bilir 2seneden beri aynı kafadasın hala bu arada catashrop musun nesin senden ala ergen mi var bu oyunda artık şüphe etmeye başladım bilallerle bi akrabalığın var bence

- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı