Yeter sıkıldım artık
Yeter sıkıldım artık
Beyler ne yaparsam yapayım para kasamıyorum forumda yazanları denedim nafile cemberlitas kutu aldım maden asıldım ama en iyi cıkarabildigim alex oldu savascılar deparla bütün madenleri topluyor ben büyücü olarak hantal kalıyorum lütfen bi yardım edin.
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Yeter sıkıldım artık
İyi ama tekrar maden artırıcı almam gerekecek ve param yok para yok diye oyun oynayamayacakmıyım yani.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Benim bildiğim bütün karakterlere etki ediyor o. Aynı hesapta aç bir savaşçı. 3 güne 49 yaparsın zaten en geç.Scylla yazdı:İyi ama tekrar maden artırıcı almam gerekecek ve param yok para yok diye oyun oynayamayacakmıyım yani.
Kardesim iyi diyorsun hos diyorsunda param yok alıcak onu napcaz para yok diye oynamıcazmıkimyasalatik yazdı:Benim bildiğim bütün karakterlere etki ediyor o. Aynı hesapta aç bir savaşçı. 3 güne 49 yaparsın zaten en geç.Scylla yazdı:İyi ama tekrar maden artırıcı almam gerekecek ve param yok para yok diye oyun oynayamayacakmıyım yani.
-
- Sahaf Yardımcısı
Ben hala var sandım artırıcı. O kadar şart değil artırıcı alman zaten, gece meteoru adayı yer altını turla çöp bile çeksen kardır. 100 elmasta değil de 150 elmasta çıkar mesela, ama yine çıkar. Artırıcı o kadar şart bir şey değil. Ha dersin ki gece giremiyorum ben, rush hour dışında oyuna giremiyorum yapabileceğin bir şey yok cinlerden işporta kasabilirsin anca. Ya da karizma satarsın.Scylla yazdı:Kardesim iyi diyorsun hos diyorsunda param yok alıcak onu napcaz para yok diye oynamıcazmıkimyasalatik yazdı:Benim bildiğim bütün karakterlere etki ediyor o. Aynı hesapta aç bir savaşçı. 3 güne 49 yaparsın zaten en geç.Scylla yazdı:İyi ama tekrar maden artırıcı almam gerekecek ve param yok para yok diye oyun oynayamayacakmıyım yani.
kimyasalatik yazdı:Ben hala var sandım artırıcı. O kadar şart değil artırıcı alman zaten, gece meteoru adayı yer altını turla çöp bile çeksen kardır. 100 elmasta değil de 150 elmasta çıkar mesela, ama yine çıkar. Artırıcı o kadar şart bir şey değil. Ha dersin ki gece giremiyorum ben, rush hour dışında oyuna giremiyorum yapabileceğin bir şey yok cinlerden işporta kasabilirsin anca. Ya da karizma satarsın.Scylla yazdı:Kardesim iyi diyorsun hos diyorsunda param yok alıcak onu napcaz para yok diye oynamıcazmıkimyasalatik yazdı:Benim bildiğim bütün karakterlere etki ediyor o. Aynı hesapta aç bir savaşçı. 3 güne 49 yaparsın zaten en geç.Scylla yazdı:İyi ama tekrar maden artırıcı almam gerekecek ve param yok para yok diye oyun oynayamayacakmıyım yani.
Karizma satmak karlımı birde tekrar nasıl kasıcaz karizma bittigi zaman
-
- Sahaf Yardımcısı
Yanlış bilgi vermek istemem ama ben oynarken 2 saatte bir %100 oluyordu karizma. Eğer plus alırsan 10 10 azalır, almazsan 20 20 azalır. Yani birisi 10 kesim birisi 5. O yüzden insanlar pluslı karakterlerden almayı tercih ediyor. 450 şan puanı falan lazımdı sanırım adam gibi kp gelmesi için. 1-2 kez al, ya da kendin kasmaya çalış tamamla 500e. Sonra satmaya başla. 2 saatte bir satarsın. Birisi pluslı 400'den plussız 200den alıyordu eminönüde. Doğru orantılı yani.Scylla yazdı:kimyasalatik yazdı:Ben hala var sandım artırıcı. O kadar şart değil artırıcı alman zaten, gece meteoru adayı yer altını turla çöp bile çeksen kardır. 100 elmasta değil de 150 elmasta çıkar mesela, ama yine çıkar. Artırıcı o kadar şart bir şey değil. Ha dersin ki gece giremiyorum ben, rush hour dışında oyuna giremiyorum yapabileceğin bir şey yok cinlerden işporta kasabilirsin anca. Ya da karizma satarsın.Scylla yazdı:Kardesim iyi diyorsun hos diyorsunda param yok alıcak onu napcaz para yok diye oynamıcazmıkimyasalatik yazdı:Benim bildiğim bütün karakterlere etki ediyor o. Aynı hesapta aç bir savaşçı. 3 güne 49 yaparsın zaten en geç.Scylla yazdı:İyi ama tekrar maden artırıcı almam gerekecek ve param yok para yok diye oyun oynayamayacakmıyım yani.
Karizma satmak karlımı birde tekrar nasıl kasıcaz karizma bittigi zaman
Sagolasın kardesim yardımların için bi hal çaresine bakıcaz artık
Karizma felan uğraşma bence plus varsa gir yer altına kasıl hem kestiklerinden hem çıkanları satarsın pluslu yarım saatte 1m kasıyorum geceleride madendeyim
Saygılarımla Byceo