Ceza itiraz diyorlar ediyoruz bilgi vermiyorlar
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Ceza itiraz diyorlar ediyoruz bilgi vermiyorlar
Dün akşam Darkranger adlı karakterimle küfretmişim ancak dün kimseye küfretmedim ve küfrettiğime dair olan şikayet görüntüsünü destekten e-posta olarak hotmail ime yollamalarını istedim ancak 2 kere desteğe başvurdum 2 sinden 1 ine cevap vermediler 2.sine yine yazı yazdılar şikayet görüntüsünü görmek istediğimi söylediğim halde yazı yazıyolar ya şaka gibi kardeşim varsa bi kusurum gösterde bi göriyim ya şimdi tekrar başvurdum yollayın artık şu şikayet görüntüsünü:evil: :evil: :evil:
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Ceza itiraz diyorlar ediyoruz bilgi vermiyorlar
etsende işe yaramıyor bosver 
Re: Ceza itiraz diyorlar ediyoruz bilgi vermiyorlar
Selam,
Hesaplara verilen ceza bildirimlerinde, siz oyunculardan Şikayet Et seçeneği ile gönderilen şikayetler ekran görüntüsü olarak değil, konuşma kayıtları şeklinde incelenir. Şikayet eden kişilerin bilgilerinin paylaşılmaması için konuşma kayıtlarını paylaşmıyoruz. İtirazınıza olumsuz dönüş yapıldıysa, ceza gerektiren bir davranışta bulunmuşsunuzdur bu aşikar. Oyunda geçen diyaloglarda ne söylediğinizi bilmeniz gerek öyle değil mi? Zira göz göre göre küfür ettiği halde itiraz birimine başvurulup, görüntü istenmesi de ayrı bir ironi.
İtiraz görüşlerinizi lütfen destek formundan iletiniz. Keyifli forumlar dilerim.
Hesaplara verilen ceza bildirimlerinde, siz oyunculardan Şikayet Et seçeneği ile gönderilen şikayetler ekran görüntüsü olarak değil, konuşma kayıtları şeklinde incelenir. Şikayet eden kişilerin bilgilerinin paylaşılmaması için konuşma kayıtlarını paylaşmıyoruz. İtirazınıza olumsuz dönüş yapıldıysa, ceza gerektiren bir davranışta bulunmuşsunuzdur bu aşikar. Oyunda geçen diyaloglarda ne söylediğinizi bilmeniz gerek öyle değil mi? Zira göz göre göre küfür ettiği halde itiraz birimine başvurulup, görüntü istenmesi de ayrı bir ironi.
İtiraz görüşlerinizi lütfen destek formundan iletiniz. Keyifli forumlar dilerim.