merhaba arkadaşlar
ben ekran kartı alacağım 500 TL civarında Asus almışken kaliteli ve iyi birşey alayım dedim. işlemcim intel core 2 duo yeni nesil güçlü bir ekran kartı biraz eski kalan bu işlemci ile sorun yaşarmı yani ekran kartından tam performans alabilirmiyim ? yoksa işlemciden dolayı tam olarak yararlanamazmıyım ?
Ekran kartı hakkında
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Ekran kartı hakkında
Makinede iş yapan işlemcidir o işlemci olan bir makineye 500 tl lik kart takacağına yeni nesil işlemcili bir bilgisayar al Sade ikv için diyorsan 256 mb ekran kartı bile yeter .İKV De 256 ile 1 gb arası pek fark yok işlemcin tırtsa hiç bir işe yaramıyor ekran kartı demek istediğim 500 lirayı çöpe atma
- MaVeRicK
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Şimdilik Yok :)
ikv için değil hayatta ikv için bir bilgisayar donanımı almam. yorum için saolYasinKocamanca yazdı:Makinede iş yapan işlemcidir o işlemci olan bir makineye 500 tl lik kart takacağına yeni nesil işlemcili bir bilgisayar al Sade ikv için diyorsan 256 mb ekran kartı bile yeter .İKV De 256 ile 1 gb arası pek fark yok işlemcin tırtsa hiç bir işe yaramıyor ekran kartı demek istediğim 500 lirayı çöpe atma
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Klan: Arzın Çocukları
Bir nevi Yasin'e katılıyorum. Yeni nesil bir donanım oluşturmanı tavsiye ederim. İşin acil değilse 2 ay kadar beklemeni öneriyorum. i7 fiyatlarını takip ediyorum bende pusudayım diyebiliriz

- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
Respected yazdı:Bir nevi Yasin'e katılıyorum. Yeni nesil bir donanım oluşturmanı tavsiye ederim. İşin acil değilse 2 ay kadar beklemeni öneriyorum. i7 fiyatlarını takip ediyorum bende pusudayım diyebiliriz![]()
Yeni nesil konsolların cıkmasıyla ucuzlayacaktır
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Klan: Arzın Çocukları
Aynı düşüncedeyim bende. Bekliyorum bakalımROckStarGAMES yazdı:Yeni nesil konsolların cıkmasıyla ucuzlayacaktır