yazıklar olsun
yazıklar olsun
oyuna geri dönmek için birşeyler arıyorum hadi dönücem dedim saatte item kasarım dedim y2 ve met1 yok dedim adama adamı da önceden tanıyorum büyük hol eklentisi gelmeden önce grup diye gezen biri '' ne işimize yarayacaksın ki '' dedi.bunu demesi onun değil bu yönetimin sucu.ilk baslarda plusa para veriyorduk oyunun da kazancı olsun dedik.akçe getirdiniz, silah parlatma getirdiniz tamam mantıklı dedik de bir yere kadar be! tek efsunlu sadece 1 saniye azaltan birşeyin reçetine 600m para biçtiniz! ben aktif oyuncu olsam buna 600m vermek gibi bir hata yapmam hatta boykot ederim oyunu! valla yazıklar olsun hadi tüm efsunları barındırsa birşey demeyeceğim de sadece 1 saniye azaltıyor ve 600m ediyor.YAZIKLAR OLSUN!bu oyunu oynamak için durumu olmayanlar var? onlar mı alacaklar 295 akçeyle 18-24 kondriti? size soruyorum.
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tr Army
Re: yazıklar olsun
Yl 2 güzel tılsım aynı anda 3-5-7 yaratık kesebiliyorsun neden karsısın anlamadım M1 de cok guzel kons halindeyken yaratıklara her saniye buyu atabiliyorsun yani eskiden en fazla 3 buyu atabilirken şimdi en az 5-6 buyu atıyorsun ha o lafı sana diyenle muhattab olma bir grubta 2 tane Yl2 varsa kafi zaten ha hic olmasa olurmu tabiki olur eskiden Yl2 yada M1 mi vardı şimdilerde moda Yl2 m1 onunda modası gecer merak etme onun icin sabır guzel ilactır hatırla eskiden sende ejder asasız buyuculeri gruba almıyordun yada hasarları dusuk diye almadın
gaffarı keserken Kıyamet asamı vardı adam 4 m1 bakıyor neden cunku ya şifası yada tankı ezik
yada kenana Yl2 bakıyor neden kendi carı yada arkadasının carı ezik kenanı gunes asayla kestigimi bilirim ben 
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
- azade
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Ben akşam gb cıkarsa ancak girebiliyorum. 1tane met1 kalanlardan tek hs saglam gayet seri ve sorunsuz gidilebiliniyor. Yani oyuncuların bazı önyargıları aşması gerekiyor.
Yenikayra->AnyOneStopMe
ben y2 veya met1'e karşı değilim, bunların reçetelerine karşıyım.