İKV'de para kasma önerileri saçmalığı!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gecelerinsavasci
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

İKV'de para kasma önerileri saçmalığı!

Mesaj gönderen Gecelerinsavasci »

Bildiğiniz gibi çoğu arkadaşımız şunu yap bunu yap der ama şimdi bide o söylediklerinin dezavantajlarını biraz açığa çıkarıtıyım şimdi

1.si maden çek derler peki tamam eyvallah söylüyosunuz ama şimdi bir madenin çıkış süresi 15 ile 20 dakika arası peki bunu saat bakımından baktığınızda 1 saatte sadece 3-4 tane maden çekebiliyosunuz ki üstüne artırıcı al diyorlar ama artık bu oyuna bu saatten sonra para yatırılmaz çünkü nedenini söylememe gerek yok siz biliyosunuz zaten neden olduğunu.

2.si canavar keserek para kas derler ama şimdi plussuz canavar kesince çanta az düşüyo bildiğiniz gibi canavar keserek para kazanmak için plus olması gerekiyor e iyi çoğu kişi plus aldı ya peki alamayan o ne yapıcak dimi asıl soru bu işte bu sorunun cevabı yok!

3.sü ucuzdan al pahalıya sat derler ama para yokken nasıl maden alalım dimi ama bizim paramız yokken biz nasıl alıpta o madeni satalım ayrıca bölgeye veya klana yazmadan ucuzdan alıp pahalıya satman zordur ki bunun içinde plus gerekli

4.sü çar kasıp kadimini meranını felan sat derler ama şimdi bakıyosunuz plussuz çar kasmak çok aşırı derecede zor şahsen ben 1,5 haftada 1 çar kasabildim plussuz ayrıca görevler içinde adam bulmak zor adam bulmak için bölgeye klana yazmalısınız ki adamlar yardıma gelsin yine olay paraya çıkıyo

Yani şimdi bide bu tarafından bakın olayın biliyorum parası olmayıp artırıcı veya plusu olmayan kişiler şuan bunu okuyunca üzülecek ama kusura bakmayın kardeşlerim bu yazıyı bir yönetici okursa -ki okumaz ama okudu diyelim- kesinlikle bu konuda bir çalışma yapacaktır ama ben böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum çünkü böyle bir şey yaparlarsa nerden para kazanıcaklar dimi????

Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV'de para kasma önerileri saçmalığı!

Mesaj gönderen utku1907 »

Adamlar 1 günde 49 lwl oluyor hole girip.

Para kasamadım plus almaya karar verdim bankomatlarla olmuyormuş sanırım bu akşam denicem olmassa devam edeceğimi düşünmüyorum.
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

Sen mümkün değil para kasamazsin bu kafayla yapan yapıyor yeterki iste
...
Kullanıcı avatarı
HeaveN35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen HeaveN35 »

git jadeit çek günde 5 tane çeksen 25m :D
IIxHeaveNxII

Thelodos Of Ottoman

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
NoSuffer
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen NoSuffer »

Karakter acıp kasmak zor demek saçmalık , meranda Nosuffer karakterini açtıktan 4 gün sonra elinde tas kanat silah vardı.
Resim

TRibexRhaZaK RoMaNBeLLıc Nosuffer Noremorse
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Kendiniz bir işi beceremeyince başkaları hep kotuluyorsunuz mızmızlanıyorsunuz.1 saate 3 4 maden çekebiliyorsan o senin problemin.Ben çemberliye girerken grub toparlanırken bile artıcısız en az 10 tane maden çekiyorum 15 20 dk da.Hepside değerli madenler.Kendi suçunuzu yonetime atmaktan vazgeçin
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

NoSuffer yazdı:Karakter acıp kasmak zor demek saçmalık , meranda Nosuffer karakterini açtıktan 4 gün sonra elinde tas kanat silah vardı.
Ben actıgım saat ecel, şifacımda 3. gününde mevlana vardı :)
Kullanıcı avatarı
Hayalxet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Hayalxet »

Gecelerinsavasci yazdı:Bildiğiniz gibi çoğu arkadaşımız şunu yap bunu yap der ama şimdi bide o söylediklerinin dezavantajlarını biraz açığa çıkarıtıyım şimdi

1.si maden çek derler peki tamam eyvallah söylüyosunuz ama şimdi bir madenin çıkış süresi 15 ile 20 dakika arası peki bunu saat bakımından baktığınızda 1 saatte sadece 3-4 tane maden çekebiliyosunuz ki üstüne artırıcı al diyorlar ama artık bu oyuna bu saatten sonra para yatırılmaz çünkü nedenini söylememe gerek yok siz biliyosunuz zaten neden olduğunu.

2.si canavar keserek para kas derler ama şimdi plussuz canavar kesince çanta az düşüyo bildiğiniz gibi canavar keserek para kazanmak için plus olması gerekiyor e iyi çoğu kişi plus aldı ya peki alamayan o ne yapıcak dimi asıl soru bu işte bu sorunun cevabı yok!

3.sü ucuzdan al pahalıya sat derler ama para yokken nasıl maden alalım dimi ama bizim paramız yokken biz nasıl alıpta o madeni satalım ayrıca bölgeye veya klana yazmadan ucuzdan alıp pahalıya satman zordur ki bunun içinde plus gerekli

4.sü çar kasıp kadimini meranını felan sat derler ama şimdi bakıyosunuz plussuz çar kasmak çok aşırı derecede zor şahsen ben 1,5 haftada 1 çar kasabildim plussuz ayrıca görevler içinde adam bulmak zor adam bulmak için bölgeye klana yazmalısınız ki adamlar yardıma gelsin yine olay paraya çıkıyo

Yani şimdi bide bu tarafından bakın olayın biliyorum parası olmayıp artırıcı veya plusu olmayan kişiler şuan bunu okuyunca üzülecek ama kusura bakmayın kardeşlerim bu yazıyı bir yönetici okursa -ki okumaz ama okudu diyelim- kesinlikle bu konuda bir çalışma yapacaktır ama ben böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum çünkü böyle bir şey yaparlarsa nerden para kazanıcaklar dimi????

Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.

1. sen gün boyunca tek bi madenin başında beklersen çıkan sonuç bu olur 15 dakikada neredeyse tüm Eminönü bölgesini dolaşabilirsin. Ayrıca illaki pahalı maden çekmeye uğraşma şahsen benim hiç öyle bir uğraşım yok. Eminönü'nde ki ökse otu mu dersin adaçayı yaprağı mı dersin birsürü iksir yapımında kullanılan maden var bunları arttırıcı olmadanda çekebilirsin bu madenlerden iksir yapıp çok iyi fiyatlara satabilirsin. Benim kullandığım yöntemde bu ve hiçbir zaman para ve iksir sıkıntısına girmezsin.
2. para yatırıp plus alanlara tabiki daha çok poşet çıkacak boşuna para yatırmıyorlar ama şunuda söylemek isterim ki yeraltındaki cin bölgesinde ister pluslu ol ister plussuz ol çok rahat para kasılabilen bir alan. Uğraşana.
3. Görevleri dahi yapsan elinde küçük bir birikimin oluyor. Eğer illaki bu yöntemi yapıcam dersen ilk başlarda çok zorlu olabilir ama sonrası emin ol çok rahat gelir. Yine plus gerekli yazmışsın bu dediğine asla katılmıyorum dükkanda sanırsam 1 aylık bölgeden klandan loncadan konuşmak 3 tl gibi bir rakam. Bu rakamıda eğlencen için veremiyorsan bu yöntemi kullanamazsın.
4. Yeni hesap kasmak kesinlikle zor değil. Önceki dediklerine çok karşı çıkmadım ama bu dediğin tamamen saçmalık. Oyunda çoğu kişi 49 levele kadar gelmek çok kısa sürüyor derken senin burada bunu söylemen bana mantıksız gelir. Demin söylediğim gibi dükkandan 3 tl gibi bir rakama 1 aylık genelden konuşma alabilirsin ve 1 ayda by görebleri yapmak çok zor olmayacaktır.
Hayalxxet --- (^)Ashab-ı Kehf

Resim
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen utku1907 »

Hesap kasmak kolay değil yanına y2 büyücü olan hole dalıyor. Biz nasıl kasıcaz adam 1 günden kısa sürede 49 lwl sordum sığnaktan felan itemde düşürmüş adam.
Kullanıcı avatarı
Hayalxet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Hayalxet »

utku1907 yazdı:Hesap kasmak kolay değil yanına y2 büyücü olan hole dalıyor. Biz nasıl kasıcaz adam 1 günden kısa sürede 49 lwl sordum sığnaktan felan itemde düşürmüş adam.

Büyük Hol eklentisi gelmeden önce de 2-3 günde 49 level yapabiliyoduk. Sadece görevleri yapsanız dahi kolayca 49 olabilirsiniz bence.
Hayalxxet --- (^)Ashab-ı Kehf

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön