Evet Arkadaşlar Daha Önceden Verilmiş olan bir Sözüm vardı Artık Yerine Getirme ve hatta Biraz Geç Kalmış olmaktan Dolayı Herkezden Af diliyor, Yapılacak Olan Bir Çalışma esasına göre Estergon Ailesi'ne Mensup olan Her bir karekterinizin 3 adet Vesikalık Fotoğrafını (vesikalık olayı şaka Yakışıklı olsun resimler) Bana Skaype veya Forum Yoluyla İletmeniz Yapılacak olan Projede Yer alma şansınızı Bulundurmaktan Gurur Duyacağımızı Söylemek İsteriz.
NOT 1 : Fotoğraflarda Hiç bir Oynama Olmaması 1 şartımızdır.
NOT 2 : Gönderilen Her Fotoğrafın Hangi Karekter olduğu ve Adı altına Yazılmasını.
NOT 3 : Fotoğraf Toplama Süresinin 1 Hafta Olduğu bu süre içinde Fotoğraf getiremeyen Projede Yer Almıyacağını Estergon Ailesi olarak 3. kişilere Duyurmak ve Estergon Ailesine Mensup olmayanın Projede Yer Almıyacağını Belirtmek isterim.
ÖNEMLİ Açıklama /color]Ailemizin Anayasasına göre Kesinlikle Skaype'den Dosyan gönderiminin Yasak olduğundan dolayı Yapılacak olan Proje Yönetim'e Açıklanarak Gerekli Kişilerden İzin alındığını ESTERGONxPAŞA-Lonca Kurucusu.
ESTERGONxREAKTÖR-Lonca Başkanı Yardımcısı.
ESTERGONxEDALI-Lonca Başkanı Yardımcısı. Hatırlatmak ve Gerekli Kişi ve Kişilere Bildirtmek İsterim.
Yusuf'um ben sana atayım atmasına da ne projesi bu video mu yapıcaksın
Bu arada ben Loncamızın tanıtım videosunu yapıcam.Müsait bir zamanda herkesin tek tek videosunu çekicem.Herkesin videosu çekilecek.Bilginize.