Kızı Bi Kestik Ana Avrat girdi ...........
Küfürlü resim kaldırıldı / forum hesabınız 7 gün kapatıldı .
Şikayet et butonu ile bize bildiriniz. Bu tarz resimleri forumda paylaşmak suçtur
[GM]Nocomment
Saygılarımla ... Enesoy Çarşıenesoy Enesoyx
Beatifulshe
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sabot
Re: Beatifulshe
beni kesemeyenlerin %90 ı bana sövüyor.oyunda 1 gün konuşuyorum 3 gün yasaklıyım eeee durduk yere küfür kaldıracak adamda değiliz.seninkinde birşey yok sen benimkileri görsen
- RIC3BOY
- İri Fare Avcısı
Beatifulse kadar şu oyunda ezik bir insan yoktur :lol: .Ha kendisi kız olsa yine iyi oğlan çocuğunun önde gideni.Oda açmış bır tane kadın savaşcı ıtemler ucuz die :lol: .İtemler ucuz die kadın çar açan erkeklere bütün sözüm :lol: .3 kuruş için erkekliğini satana ben anca içerik düzenlendi / uyarı seviyesidir
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
Uğruna Ölünecek Birşey Varsa Bu Ne Can Nede Canan Uğruna Ölünecek Tek şey VATAN'dır..
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır...
Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır...
Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Sabot
diyecek söz yok.belkide tek diyecek söz sakıncalı içerik silindi uyarı sevyesidir.RIC3BOY yazdı:Beatifulse kadar şu oyunda ezik bir insan yoktur :lol: .Ha kendisi kız olsa yine iyi oğlan çocuğunun önde gideni.Oda açmış bır tane kadın savaşcı ıtemler ucuz die oğlan olmuş :lol: .İtemler ucuz die kadın çar açan erkeklere bütün sözüm :lol: .3 kuruş için erkekliğini satana ben anca OĞLAN derim :lol:
[GM]Nocomment