ONAY ŞART

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

ONAY ŞART

Mesaj gönderen GENJORI »

s.a arkadaşlar bu konuda sizlerle paylaşmak istediğim ARKADAŞ LİSTESİ hakkında olacaktır.

ARKADAŞ LİSTESİNE neden ONAYSIZ Ekleme Yapılıyor bunu hiç düşündümüzmü...BENCE DÜŞÜNÜN

Evet Dediğim gibi ARKADAŞ LİSTESİNE Arkadaş Eklerken Kesinlikle ve Kesinlikle ONAY ŞART...Onaysız Kimse
ARKADAŞ LİSTESİNE Hiç Kimseyi Ekleyemesin...Bunu Hassas ve ÖNEMLİ bir konu olarak düşünüyorum...Gerçek sistemde budur..Bence

Ayrıca Düzeltilme yapılacaksa Mutlaka ve Mutlaka Bütün Herkesin Arkadaş Listelerinin Sıfırlanması Şarttır...
ve ONAY Pençeresi ekranın ortasında rahatsız edici şekilde olmamalıdır...Legend online oyuna bakarak örnek alınabilinir....İKV nin GÜZELLİĞİ ne GÜZELLİK katmak için el ele...Saygılar iyi oyunlar.

Yaparsa Bu İŞİ NİHAT ÖZPAY yapar başkada yapacak adam göremiyorum...
Kullanıcı avatarı
xReSPeCToRx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: ONAY ŞART

Mesaj gönderen xReSPeCToRx »

İlk önce lag'a çözüm bulsunlar sonra oyunu geliştirsinler ..
Resim
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GENJORI »

bu oyunda herşey kayıt edildiği için lag normal bence...Lag olmaması için oyunun alt yapısının komple değişmesi lazım...oda zor lag a alışmaya bak boşver...knight online oyunu gibi hızlı hızlı ws atmak istiyorsun anlaşılan, haklısın tabii...ona kalmışsa bende şöyle söyleyim mozilla,internet explorer,crome gibi internet araçlarıyla oyuna bağlanabilinse süper olur...legend online oyunundaki gibi...adamlar grafikleri süper yapmış, buna rağmen her türlü internet araçlarıyla oyuna bağlanılıyor...inşallah lag düzeltilir ... herkesin istediği budur.benim konumdada lag dan daha kolay bu Arkadaş listesinde düzeltilme yapılır...Zaman Çoğu Şeyin ilaçıdır bekleyip görcez bakalım...saygılar iyi oyunlar.
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

Eskiden arkadas listesine eklendiginizde size uyarı gelirdi Felanca sizi arkadas listesine ekledi diye yeniden gelebilir nasıl yasaklandıgınız zaman size Felan kişi sizi yasakladı diye mesaj geliyor o sekilde olabilir.
Onay işi ise iyi bir fikir degil gibi bazen birisini ekleyip takib etmek isteyebilirsiniz bu olumlu yada olumsuz da olabilir mesela adam size daldı bir yerde eklerim onu tek buldugumda binerim tepesine cok yaptım :D yada maden cekerken diger oyuncuyu eklersiniz aynı bölgeyimi cekiyorsunuz takib edebilirsiniz bu vede bunun gibi bir cok sebeb sayılılabilir.
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GENJORI »

dreamtr yazdı:Eskiden arkadas listesine eklendiginizde size uyarı gelirdi Felanca sizi arkadas listesine ekledi diye yeniden gelebilir nasıl yasaklandıgınız zaman size Felan kişi sizi yasakladı diye mesaj geliyor o sekilde olabilir.
Onay işi ise iyi bir fikir degil gibi bazen birisini ekleyip takib etmek isteyebilirsiniz bu olumlu yada olumsuz da olabilir mesela adam size daldı bir yerde eklerim onu tek buldugumda binerim tepesine cok yaptım :D yada maden cekerken diger oyuncuyu eklersiniz aynı bölgeyimi cekiyorsunuz takib edebilirsiniz bu vede bunun gibi bir cok sebeb sayılılabilir.
amaç zaten senin düşüncende olan kişileri engellemek,Ayrıca Benim ismimin , istemediğim adamların listesinde olmaması lazım. OYUNlarda Arkadaşlık Sistemi BUDUR, niyemi oyunu kin besleyerek ,o hırsla adamın oyuna girmesini bekleyip onu kesmek, yada ona ayak bağı olmak , iş inada biniyor böylelikle , hiç uygun bi davranış değil...kesmek istersen denk gelirse kesersin...öyle takip edecem , oyuna girince onun canına okuyacam düşünceleri güzel bişey değildir, oyun oynanmaktan çıkıyor. Kesmek istersen o kadarda hırs yaptıysan her yeri arayıp o adamı bulup kesersin...Oyun yapımcılarının bu hatasını fırsat bilip kullanmak tabi işinize geliyor, ben ONAY ŞART diyincede itiraz ediyorsunuz...Maden cekmek için dolanırsın nasibine ne gelirse çekersin o adam ,bu adam maden çekiyor ben o bölgeye gideyim yada gitmeyim diyerek yine Arkadaş Listesindende rakibini takip etmek hiç hoş değil...Sizlerde Haklısınız nede olsa OYUNUN AÇIĞI bu takip ederim diyorsunuz....Oyun dediğin Arkadaş listesine kim ekleyecekse ONAY isteyecek , Yoksa izinsiz ekleme olamaz...OYUN RESMEN Köstebeklik yapıyor senin gibi düşünen oyuncular için...Bence Bu OYUNUN ACIĞI ve HATASIDIR , bu AÇIĞIN Düzeltilmesi gerekiyor....
Kullanıcı avatarı
LSboss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen LSboss »

Saçmalama altı üstü bir oyun. Arkadaşlık sitesindemiyiz ki onay beklicez istersen resmi siteden istek yolluyalım ordan kabul edilsin :) böyle şeyleri kafanıza takmayın kesilmek istemiyorsanız klandan çıkın maden çekmek istiyorsanız klandan çıkın böyle yöntemleri kullanın. Bunlar saçma şeyler önemlli şeyleri biraz düşünün ceza sistemine sitem göster. Anneye bacıya söven kişide 3 gün susla başlıyor normal bir hakaret eden kişide 3 gün susturuluyor bunlarla ilgili bir konu açın saygılar..
Resim
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

GENJORI yazdı:
dreamtr yazdı:Eskiden arkadas listesine eklendiginizde size uyarı gelirdi Felanca sizi arkadas listesine ekledi diye yeniden gelebilir nasıl yasaklandıgınız zaman size Felan kişi sizi yasakladı diye mesaj geliyor o sekilde olabilir.
amaç zaten senin düşüncende olan kişileri engellemek,Ayrıca Benim ismimin , istemediğim adamların listesinde olmaması lazım. OYUNlarda Arkadaşlık Sistemi BUDUR, niyemi oyunu kin besleyerek ,o hırsla adamın oyuna girmesini bekleyip onu kesmek, yada ona ayak bağı olmak , iş inada biniyor böylelikle , hiç uygun bi davranış değil...kesmek istersen denk gelirse kesersin...öyle takip edecem , oyuna girince onun canına okuyacam düşünceleri güzel bişey değildir, oyun oynanmaktan çıkıyor. Kesmek istersen o kadarda hırs yaptıysan her yeri arayıp o adamı bulup kesersin...Oyun yapımcılarının bu hatasını fırsat bilip kullanmak tabi işinize geliyor, ben ONAY ŞART diyincede itiraz ediyorsunuz...Maden cekmek için dolanırsın nasibine ne gelirse çekersin o adam ,bu adam maden çekiyor ben o bölgeye gideyim yada gitmeyim diyerek yine Arkadaş Listesindende rakibini takip etmek hiç hoş değil...Sizlerde Haklısınız nede olsa OYUNUN AÇIĞI bu takip ederim diyorsunuz....Oyun dediğin Arkadaş listesine kim ekleyecekse ONAY isteyecek , Yoksa izinsiz ekleme olamaz...OYUN RESMEN Köstebeklik yapıyor senin gibi düşünen oyuncular için...Bence Bu OYUNUN ACIĞI ve HATASIDIR , bu AÇIĞIN Düzeltilmesi gerekiyor....

Alınmana gerek yoktu da neyse takıl sen kafana gore :D
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

GENJORI yazdı:s.a arkadaşlar bu konuda sizlerle paylaşmak istediğim ARKADAŞ LİSTESİ hakkında olacaktır.

ARKADAŞ LİSTESİNE neden ONAYSIZ Ekleme Yapılıyor bunu hiç düşündümüzmü...BENCE DÜŞÜNÜN

Evet Dediğim gibi ARKADAŞ LİSTESİNE Arkadaş Eklerken Kesinlikle ve Kesinlikle ONAY ŞART...Onaysız Kimse
ARKADAŞ LİSTESİNE Hiç Kimseyi Ekleyemesin...Bunu Hassas ve ÖNEMLİ bir konu olarak düşünüyorum...Gerçek sistemde budur..Bence

Ayrıca Düzeltilme yapılacaksa Mutlaka ve Mutlaka Bütün Herkesin Arkadaş Listelerinin Sıfırlanması Şarttır...
ve ONAY Pençeresi ekranın ortasında rahatsız edici şekilde olmamalıdır...Legend online oyuna bakarak örnek alınabilinir....İKV nin GÜZELLİĞİ ne GÜZELLİK katmak için el ele...Saygılar iyi oyunlar.

Öncelikle selamlar,İstanbul Kıyamet Vakti'ne oldukça fazla öneride bulunuyorsun lakin genel olarak hepsi başka oyunlardan alıntı..
Unutma ki,başka oyunlardan alıntı yapılırsa hiç bir orjinalliği kalmaz..
Kendi düşüncelerimiz ve kendi yarattığımız öneri ve/veya projelerle adım atmak,sağlam bir temel atmak gibidir..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GENJORI »

Aeoroea yazdı:Öncelikle selamlar,İstanbul Kıyamet Vakti'ne oldukça fazla öneride bulunuyorsun lakin genel olarak hepsi başka oyunlardan alıntı..
Unutma ki,başka oyunlardan alıntı yapılırsa hiç bir orjinalliği kalmaz..
Kendi düşüncelerimiz ve kendi yarattığımız öneri ve/veya projelerle adım atmak,sağlam bir temel atmak gibidir..
Güzel arkadaşım öncelikle bizdende selamlar, başka oyunlardan alıntı diye bişe olabilirmi ..oyunun güzelliği ve doğru bi sistem elde edilmesi için her yerden bilgi alınır, sende öyle bişe dedinki sanki sınavdayız kopya çekiyoz...::))
Oyunun güzelliği için doğru bi sistem elde edilmesi için tabiikide diğer oyunlardan her yerden görüş ,öneri toplamak lazım, amaç belli oyunun güzelliği ve bozuk sistemin düzeltilmesi...bu ONAY ŞART sistemide doğru olandır...ben doğru olan sistem neyse onu dile getirmek isterim...oyunda sistem bozukluğu varsa bu sistem düzeltilecek bunun kurtuluşu yoktur....başka oyunlarda görüp söyledin , oyunun orjinalliğini bozuyorsun diye bi cevap olabilirmi yav...Başka oyunlardan göreceğiz derleyeceğiz doğru olan sistem neyse onu yapacağız...İnsanlar nasıl olgunlaşır görerek ,örnekler alarak, belalarla uğraşacak, sınavlara (hayat sınavlarına) girerek ....Yönetim ilk etapta ONAY ŞART konusunu düşünmemiş bizlerde gözlerini açıyoruz...Oyunun orjinalliğiymiş hatalı olan şeyin orjinalliğimi olur , doğru olan budur, ha benim önerim ha başka oyunların önerisi ne fark eder...sonuça bak sen oyunda hata var bunu düzeltmeye bak ....etten püften şeyler yazarak nutuk çekmede ...konuya destek ver düzeltilsin...saygılar güzel gardaşım menim ,gadan alaram ...
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

GENJORI yazdı:s.a arkadaşlar bu konuda sizlerle paylaşmak istediğim ARKADAŞ LİSTESİ hakkında olacaktır.

evt nerde olduğunu vs görüyor iyi bişey değil
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Sohbet” sayfasına dön