Klavyene uzun ömür dostum. Güzel bir çalışma olmuş.
Gaffar Bey , Meran ve Junon + Centrion + Philetheos Birlik olmuşlar ve Gaffar bey işin içinde ise kuklacıda destek veriyor demektir.
Gaffar bey kısmında çok acıtasyon var, içim burkuluyor. Aklıma gelen ilk şey acımak ve üzülmek belki ama emin olamıyor ve Gaffar beye güvenemiyorum. Burda bir soru geliyor aklıma.
Bu 6 kişiden oluşan grup Kissless'i alt edecemeyecek değildir herhalde. O zaman bunları bir birine düşürmesi gerekiyor ve bence de Kissless öyle yapıyor. İçlerinde bir hain kesin var. Bunun Gaffar bey olması en muhtemel olanı diye düşünüyorum.
Bu düşünceye beni item şeylerden biriside Gaffar beyi destekleyen kısımların fazlalığı. Hikaye örgüsünde kimseyi bu kadar desteklemiyor ama gaffara özel bir ihtimam var.
GWYNBLEIDD sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Ortamı Biraz Yumuşatmak İçin :)
- TayfaxUyKuSuZzZ
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı İstiklal Iııı
Re: Ortamı Biraz Yumuşatmak İçin :)
- TayfaxUyKuSuZzZ Iııı İstiklal Iııı Lonca Başkanı
[Beta]'dan beri;
Tayfaxuykulu
Tayfaxyarıuykulu
Losgalacticos
[Beta]XxMtMevaxX
[Beta]Mtmeva
Ve kaybolan daha nicesi...
Facabook İletişim
- TayfaxUyKuSuZzZ Iııı İstiklal Iııı Lonca Başkanı
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Gaffar Bey sadece boşuna katledilmiş birisi.Hem kendi ırkının iyiliğini düşünüyor hem de meran halkına destek veriyordu.Bunun dışında Mansur Bey ve Azat Efendi gibi Kuklacı'ya değer veren insanlardan birisi idi.Yani Gaffar Bey, Kisless'ide sayarsak dört şeyin arasında kalmıştı.
"Onlar gene kazanamayacaklar." dedi ölmeden önce.Kisless'i destekleseydi acı görevinden anlaşılacağı üzere o gücün hizmetinde olurdu.Hikayeye göre artık ölü olmazdı yani.
Bizi karanlık yola iten zaten Teşkilat İstihbarat'ın ta kendisiydi.Eğer bir hain aranacaksa parmağı kime yönlendireceğimiz belli.
"Onlar gene kazanamayacaklar." dedi ölmeden önce.Kisless'i destekleseydi acı görevinden anlaşılacağı üzere o gücün hizmetinde olurdu.Hikayeye göre artık ölü olmazdı yani.
Bizi karanlık yola iten zaten Teşkilat İstihbarat'ın ta kendisiydi.Eğer bir hain aranacaksa parmağı kime yönlendireceğimiz belli.
- METANET
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: HICRET
Emeğine Sağlık.
Çoğu kişi tam olarak tüm hikayeyi ve görevleri okumamıştır. Bunu mutlaka okuyun.
59 lv ler gelmez oyun biter diyenler bunu bi okuyun yüzünüzün halini görmek isterdim. :mrgreen: Bu tür isyanlara başvuranlar oyunun hakkında hiç bişey bilmediklerini ortaya cıkardı.
Çoğu kişi tam olarak tüm hikayeyi ve görevleri okumamıştır. Bunu mutlaka okuyun.
59 lv ler gelmez oyun biter diyenler bunu bi okuyun yüzünüzün halini görmek isterdim. :mrgreen: Bu tür isyanlara başvuranlar oyunun hakkında hiç bişey bilmediklerini ortaya cıkardı.
Çok başarılı bir çalışma ellerine sağlık
Bad Sector
Teşkilat&Meran
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
teşekkürler
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Herşeyin hayırlısı :?
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
MAAŞALLAH helal olsun sana güzel bi konu açmışsın...Bence Herkesin okuması gereken bi konu...selam ve saygılarla ALLAH yolunu açık etsin...
- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Çok Yorgunum
Kissles meranların kuklacısı gibi bir şeye mi tekabül ediyor o vakit :?:
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.