Selamlar;
Oyunla pek alakalı olmasada son günlerde uğraştığım bir sorun hakkında size danışmak istiyorum.
Geçen hafta eski telefonum yerine Avea İn Touch 2 aldım ve Turkcell olan eski hattımı bu telefona taktım ancak 1 haftada 2 defa "****** kodlu cihaz **/**/13 tarihinde kilitlecektir. Hattınız açık kalacaktır." şeklinde mesaj geldi. İnternette bazı yerlerde baktım ama bunun nedenini bulamadım. Eğer bir bilginiz varsa benide bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Eğerki mesajı tam olarak görmek isterseniz daha sonra fotoğrafınıda koyabilirim.
Şimdiden Teşekkürler.
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Re: Mesaj
operatör şirketinden edinilen telefonlar o operatörde çalışır. Bahsi geçen touch 2 avea hattı ile çalışır . Farklı hat taktığınız için telefon kilitlenir. Ama canını sıkma, yeni çıkan bir yasaya göre bu sorun ortadan kalkıyor. Artık istediğimiz hatla kullanabileceğiz. Sanırım bir avea bayiine başvurman yeterli olur. Sim kilidini açarlar.
Tam mesaj su sekilde.
•••••••••••••• imei no'lu cihaz kayit disi listesinde oldugu icin 24.06.13'da kullanim disi birakilacaktir. Hattiniz acik kalacaktir. Bilgi icin 444 05 33.
Evet harfi harfine gelen mesaj bu. Bu mesaj Yasal Uyari adi altinda bana gonderildi. Sizin soyledikleriniz icin benim dikkatimi su konu cekiyor. Avea'nin telefonuna turkcell hat taktigimda nasil oluyorda turkcell hattima mesaj gonderiliyor. Anlatmak istedigin mesaj sonucta hatta geliyor telefona degil. Egerki telefona takilan hatlarin numaralarini toplayabilen bir teknoloji varsa orasi ayri konu. Birde mesajdaki bir kisimi anlamis degilim cihaz kayit disi derken neyi kastediyor?
•••••••••••••• imei no'lu cihaz kayit disi listesinde oldugu icin 24.06.13'da kullanim disi birakilacaktir. Hattiniz acik kalacaktir. Bilgi icin 444 05 33.
Evet harfi harfine gelen mesaj bu. Bu mesaj Yasal Uyari adi altinda bana gonderildi. Sizin soyledikleriniz icin benim dikkatimi su konu cekiyor. Avea'nin telefonuna turkcell hat taktigimda nasil oluyorda turkcell hattima mesaj gonderiliyor. Anlatmak istedigin mesaj sonucta hatta geliyor telefona degil. Egerki telefona takilan hatlarin numaralarini toplayabilen bir teknoloji varsa orasi ayri konu. Birde mesajdaki bir kisimi anlamis degilim cihaz kayit disi derken neyi kastediyor?
Bence bu işin Avea ile ilgisi yok bildiğin kaçak telefon satmışlar 
"•••••••••••••• imei no'lu cihaz kayit disi listesinde oldugu icin 24.06.13'da kullanim disi birakilacaktir. Hattiniz acik kalacaktir. Bilgi icin 444 05 33."
İlgili telefon Turkcell Müşteri Hizmetlerine aitmiş.Sen bir görüş istersen çözüm bulurlar.
"•••••••••••••• imei no'lu cihaz kayit disi listesinde oldugu icin 24.06.13'da kullanim disi birakilacaktir. Hattiniz acik kalacaktir. Bilgi icin 444 05 33."
İlgili telefon Turkcell Müşteri Hizmetlerine aitmiş.Sen bir görüş istersen çözüm bulurlar.
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Aldığınız yere gidin hemen bu telefon imei atılan geçici kayıt sistemi ile kayıt edilmiş ve geçici kayıt açığı devlet tarafından kapatıldığı için kayıt düşüyor. Mutlaka aldığınız yere götürün.
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk