Merhaba,
Uzun yıllar İkv oynadım ve sınav gerekçesiyle 2 sene önce İkv'yi bıraktım. Bu yaz ise geri döneceğim ama gördüğüm kadarıyla oyunda değişiklikler olmuş tılsımlardan bahsetmekteler. Ben oyunu bıraktığımda gaffarın ilk defa kesildiği zamanlardı. Az çok tahmin etmişsinizdir. O dönemden bu yana olan değişikliklerden bahsedip yardımcı olursanız sevinirim.
İyi oyunlar.
Eski bir oyuncuya yardım
Eski bir oyuncuya yardım
Decode
Re: Eski bir oyuncuya yardım
eski bir oyuncuysan kesinlikle eskileri özleyeceksin bir kere..herşey para eğer baslamama gibi bi durumun varsa baslama o duruma geldik ama sen de benim gibi çok özlediysen mutlaka baslayacaksın ve mutlaka bi ton para yatırman gerekecek..baska birşey yok az birşey de maden yatacaksın.
- EmreeGul67
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Only Respect
f0f0f0 yazdı:Aklın varsa başlama.
- SoulKitchen
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: HÜR
Forumu biraz olsun kurcalayacak olursan bir şeyler hakkında bilgi sahibi olacaksın. Şayet forumda aradıklarını bulamazsan oyun içinde bana özel mesaj atarsan her türlü yardımcı olurum.
Tekrardan hoş geldin.
Tekrardan hoş geldin.

soulkitchen teşekkür ederim hoşbulduk. Oyunda ulaşmaya çalışırım sana zaten forumu geziniyorum sürekliSoulKitchen yazdı:Forumu biraz olsun kurcalayacak olursan bir şeyler hakkında bilgi sahibi olacaksın. Şayet forumda aradıklarını bulamazsan oyun içinde bana özel mesaj atarsan her türlü yardımcı olurum.
Tekrardan hoş geldin.
Diğer arkadaşlar da ne yapsam bilemedim hakkaten. Zaten oyun içinde hiç kimse yardımcı olmuyor kime yazsam ya cevap yok ya da tek kelime. Oyuna para yatırmayı da düşünüyodum ama bu şartlarda bir anlamı olur mu bilmiyorum
Decode
-
- İskele Babası
- Lonca: Xxrulingxx
aklın varsa başlama paran varsa baslaf0f0f0 yazdı:Aklın varsa başlama.
Parası varsa da başlamasın. Bu oyuna yatıracağı parayı başka oyuna yatırsa hem elinde sağlam bir karakter olur, hem de oynadığı oyundan zevk alır.Geceninyargici yazdı:aklın varsa başlama paran varsa baslaf0f0f0 yazdı:Aklın varsa başlama.
Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
-
- İri Fare Avcısı
Aynı zamanda bırakmışız dostum bende gaffarın 6 saatte kesildiği dönemde bırakmıştım o günden bu yana hiç girmedim