Ekran Kartı Driver Yardım.
Re: Ekran Kartı Driver Yardım.
Sen bunu ekran kartını garanti kapsamında gönderdiysen adam baktı elinde dandik bişi var kakalamış sana hacı büyük ihtimalle el altından da sana gönderilmiş gibi kendine aldı 0 ekran kartını kullanıyordur artık .Geçmiş olsun..
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- gfbyusuf1907
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Sağol Allah Razı Olsun Size Bilgisarayımın İçini Döksem Bunlara Uygun Bir Ekran Kartı Bulabilirmisiniz Bu Konuda Peki İyi değilimde.DuMaNisTT yazdı:Onun Driverını Bulsanda Hata Vermeye Devam Edecektir O Ekran Kartları Genelde Bilgisayara Uyumlu Gibi Görünse de Ramine ve Ana Karta Zarar Vermekten Başka Bir Şey Yapmıyor... Tavsiyem Ramine Uygun Bir Ekran Kartı Almandır. Ama Ben Sana Yine de Araştıracağım Onun Driverını .
Everest Ultimate programı ile bir tarattır bakalım ne çıkacak bide internette oto driver kurucu paketler var uyumlu olan sürümünü bulup otomatik indiren cinslerden bi de onları araştır.
2006-2016
- gfbyusuf1907
- İskele Babası
resp0nse yazdı:Everest Ultimate programı ile bir tarattır bakalım ne çıkacak bide internette oto driver kurucu paketler var uyumlu olan sürümünü bulup otomatik indiren cinslerden bi de onları araştır.

Everest Böyle Görüyor.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
O Konuya Karışamam İyi Derim Kötü Çıkar filan Riskli İşlergfbyusuf1907 yazdı:Sağol Allah Razı Olsun Size Bilgisarayımın İçini Döksem Bunlara Uygun Bir Ekran Kartı Bulabilirmisiniz Bu Konuda Peki İyi değilimde.DuMaNisTT yazdı:Onun Driverını Bulsanda Hata Vermeye Devam Edecektir O Ekran Kartları Genelde Bilgisayara Uyumlu Gibi Görünse de Ramine ve Ana Karta Zarar Vermekten Başka Bir Şey Yapmıyor... Tavsiyem Ramine Uygun Bir Ekran Kartı Almandır. Ama Ben Sana Yine de Araştıracağım Onun Driverını .
sen bunla hiç uğraşma 14 mb lık ekran kartı mı olur A.
(diğer program 512 mb diyor öyleyse uğraş driver için
) 60-70 liralık 512 mb lık ekran kartı var hatta 150 lere çıkarsan 1 gb lık bulursun bence uygun ekran kartı al yeni
En son resp0nse tarafından 21 Haz 2013 21:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2006-2016
- gfbyusuf1907
- İskele Babası
DuMaNisTT yazdı:O Konuya Karışamam İyi Derim Kötü Çıkar filan Riskli İşlergfbyusuf1907 yazdı:Sağol Allah Razı Olsun Size Bilgisarayımın İçini Döksem Bunlara Uygun Bir Ekran Kartı Bulabilirmisiniz Bu Konuda Peki İyi değilimde.DuMaNisTT yazdı:Onun Driverını Bulsanda Hata Vermeye Devam Edecektir O Ekran Kartları Genelde Bilgisayara Uyumlu Gibi Görünse de Ramine ve Ana Karta Zarar Vermekten Başka Bir Şey Yapmıyor... Tavsiyem Ramine Uygun Bir Ekran Kartı Almandır. Ama Ben Sana Yine de Araştıracağım Onun Driverını .
Peki Yinede Allah Razı Olsun Hepinizden.
- gfbyusuf1907
- İskele Babası
resp0nse yazdı:sen bunla hiç uğraşma 14 mb lık ekran kartı mı olur A.60-70 liralık 512 mb lık ekran kartı var hatta 150 lere çıkarsan 1 gb lık bulursun bence uygun ekran kartı al yeni
Bilgisayara Uygun Sağlıklı birşey Bulsam Alacağım hemen, Ama Benim Baktıklarım 200-500 tl arasında çoğu yüksek Özellikli anakartım Kaldırırmı Bilemediğim için Birşey Yapamıyorum.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
http://www.palit.biz/palit/download.php ... vga&id=750
Bu Linkte Sürücü Bölümünde En Üstte ki Driver Uyması Gerek . İndirdikten Sonra Bir Virüs Tarması Yap Sen , Eğer Olmaz ise Bir Arkadaşımla Görüşüp Yarın veya Ertesi Gün Dönüş Yaparım Bu Konuya
Bu Linkte Sürücü Bölümünde En Üstte ki Driver Uyması Gerek . İndirdikten Sonra Bir Virüs Tarması Yap Sen , Eğer Olmaz ise Bir Arkadaşımla Görüşüp Yarın veya Ertesi Gün Dönüş Yaparım Bu Konuya
- gfbyusuf1907
- İskele Babası
DuMaNisTT yazdı:http://www.palit.biz/palit/download.php ... vga&id=750

Bu Hatayı Aldım.