Ekran Kartı Driver Yardım.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
gfbyusuf1907
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Ekran Kartı Driver Yardım.

Mesaj gönderen gfbyusuf1907 »

Arkadaşlar 3 Yıl Önce Aldığım Bilgisayarda Nvidia GeForce 9500GT Ekran kartı vardı 2 yıl önce yanan bu ekran kartını garantiye gönderdiğimde bana bu ekran kartı geldi xp kullandığım için bi problem yaşamamıştım, Ama Şimdi win 7 kurdum ve Ekran kartımın Ne İsmini Biliyorum Ne cismini biliyorum,Bakır Soğutucusu Yetmediği İçin Üzerine Birde Fan Taktım.

GPU-Z Adlı Programdan Ekran Kartının bütün özelliklerini görebiliyormuşuz Sonuç:
G98 Modelini Gösteriyor ama G98 Ekran kartını Aradığımda Bendeki ekran kartına örnek hiçbir ekran kartı bulamadım, Bilgisi Olan Birisi Yardımcı olursa Çok Sevinirim.
Resim

Ekran Kartı Fotoğrafları

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SAKULTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ekran Kartı Driver Yardım.

Mesaj gönderen SAKULTA »

GF9500GT olarak Google Amca ile aratırsan ekran kartının sürücüsünü elde edebilirsin.Ekran kartı dahil kasadaki tüm parçaların üzerinde kendilerine ait bilgilerinin bulunduğu bir etiket vardır.Bu etiketi dikkate alarak işlem yapman, CPU-Z gibi programlarla işlem yapmandan daha garanti olacaktır.Attığın fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere senin ekran kartının modelin GF9500GT'dir.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen resp0nse »

Ben sana bişey söyleyim bu takılan ekran kartı GF 9500 Gt değil.Senin diğer ekran kartındaki GF 9500 Gt etiketini buna yapıştırmışlar gibi geldi bana :D

Bu orjinal GF 9500 GT Ekran Kartı :
Resim
Bu senin fotoğrafındaki Ekran Kartı :
Resim
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

http://www.geforce.com/drivers

Yukarıdaki linke tıklayıp açılan sayfadan Auto-Detect Your GPU bölümündeki butona tıkla.Bu şekilde bilgisayarına uygun driveri bulup indirebilirsin.
Kullanıcı avatarı
gfbyusuf1907
İskele Babası
İskele Babası

Bende Öyle Biliyordum Ama Etiket Yanlış Bilgisayarı aldığım yere yanan ekran kartımı gönderdim ve bana bu etiketi yapıştırarak Bu ekran kartını Gönderdiler, Windows xp de bilgisayar ekran kartını G98 Olarak Görüyordu.
Kullanıcı avatarı
gfbyusuf1907
İskele Babası
İskele Babası

GWYNBLEIDD yazdı:http://www.geforce.com/drivers

Yukarıdaki linke tıklayıp açılan sayfadan Auto-Detect Your GPU bölümündeki butona tıkla.Bu şekilde bilgisayarına uygun driveri bulup indirebilirsin.

Resim

sonuç.
Kullanıcı avatarı
gfbyusuf1907
İskele Babası
İskele Babası

ekran kartının markasını modelini bilsem onun driverni yükleyeceğim bulamazsam mecbur yeni kart alacağım :S
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

resp0nse yazdı:Ben sana bişey söyleyim bu takılan ekran kartı GF 9500 Gt değil.Senin diğer ekran kartındaki GF 9500 Gt etiketini buna yapıştırmışlar gibi geldi bana :D

Resim
Resim

Aynen Katılıyorum.. ! O Ekran Kartı Bayağı Eski Bir Model Eski Zotaclere Benziyor
Kullanıcı avatarı
gfbyusuf1907
İskele Babası
İskele Babası

DuMaNisTT yazdı:
resp0nse yazdı:Ben sana bişey söyleyim bu takılan ekran kartı GF 9500 Gt değil.Senin diğer ekran kartındaki GF 9500 Gt etiketini buna yapıştırmışlar gibi geldi bana :D

Resim
Resim

Aynen Katılıyorum.. ! O Ekran Kartı Bayağı Eski Bir Model Eski Zotaclere Benziyor

Bende Bunu söylüyorum, Başka Ekran kartı gönderdiler şimdiye kadar problem çıkarmamıştı bnde sorun etmemiştim ama şimdi büyük sorun olduğunu anladım Şuan bendeki ekran kartının modelini bilmediğim için driverini bulamıyorum.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Onun Driverını Bulsanda Hata Vermeye Devam Edecektir O Ekran Kartları Genelde Bilgisayara Uyumlu Gibi Görünse de Ramine ve Ana Karta Zarar Vermekten Başka Bir Şey Yapmıyor... Tavsiyem Ramine Uygun Bir Ekran Kartı Almandır. Ama Ben Sana Yine de Araştıracağım Onun Driverını .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön