Tebrik ederim bu arada güzel olmuş
Resmi Forum Rank Sistemi
Re: Resmi Forum Rank Sistemi
Çok güzel olurdu renk katardı ama şimdi yönetim devlet dairesi gibi çalıştığı için dilekçe verir gibi desteğe mesaj atacaksın sonra aynı şekilde birçok birim bunu görecek sonra işleme tabî olmayacak. Umarım umursayanlar olur.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Herkese yorumları için çok teşekkür ederim.Tasarımları ve fikri çoğu kişinin beğenmesine sevindim.
Ayrıca;
Herkese teşekkürler...
Ayrıca;
Bu sistem olsa da olmasa da post kasmak isteyenler her zaman olacaktır.Post kasanları engellemek için forum kurallarına bir madde koyup sıkı bir şekilde de konuları denetlemek yeterli olacaktır sanırım.ROckStarGAMES yazdı:Böylece post kasma merakı artacak insanların.
Herkese teşekkürler...
CHIVALROUS
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
- carizmatixx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Tasarımlarını dün akşam inceledim xFahrenheitx, gayet güzeller ancak şu anda ikvresim.com sitesine erişim sağlanamıyor. Tekrar paylaşabilirsen, değerlendirebiliriz 
Dipnot: Forumumuzda gereksiz mesaj gönderimini engellemek ve forumun sadeliğini bozmamak üzere rütbe sistemini bugüne kadar kullanmadık.
Dipnot: Forumumuzda gereksiz mesaj gönderimini engellemek ve forumun sadeliğini bozmamak üzere rütbe sistemini bugüne kadar kullanmadık.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

Zaman ayırıp göz attığın için teşekkür ederim Nihat abi.ikvresim de bir sorun var sanırım.O yüzden tasarımlarımı yeniden upload ediyorum.Nerull yazdı:Tasarımlarını dün akşam inceledim xFahrenheitx, gayet güzeller ancak şu anda ikvresim.com sitesine erişim sağlanamıyor. Tekrar paylaşabilirsen, değerlendirebiliriz
Tasarımlarımı beğenmenize sevindim.Görsellik açısından biraz daha iyi gözükeceğine inandığım için tasarımlara forumdaki görev gruplarına uygun olacak şekilde renkli yıldızlar ekledim.Umarım bu şekli ile daha çok beğenirsiniz.
NEFER

USTA SAVAŞÇI

BÜYÜ İRFANI

ÖLÜYE CAN VEREN

YOLDAŞ

SİLAHTAR

MUHAFIZ

MERAN MUHAFIZI

KADİM TEHLİKE

ÖZEL RANK TASARIMLARI
REHBER

FORUM YETKİLİSİ

ETKİNLİK GÖREVLİSİ

GAME MASTER

DEVELOPER

USTA SAVAŞÇI

BÜYÜ İRFANI

ÖLÜYE CAN VEREN

YOLDAŞ

SİLAHTAR

MUHAFIZ

MERAN MUHAFIZI

KADİM TEHLİKE

ÖZEL RANK TASARIMLARI
REHBER

FORUM YETKİLİSİ

ETKİNLİK GÖREVLİSİ

GAME MASTER

DEVELOPER

CHIVALROUS
Tasarımlar gayet güzel. Ellerine, emeğine sağlık. Lakin şahsen tasarımların ilk halini tercih ederim. Yıldızsız hali daha sade ve şık duruyor.
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Bence çok güzel olmuş eline sağlık.
Neden senin yıldızların daha soluk diye mi OnurLahkesis yazdı:Tasarımlar gayet güzel. Ellerine, emeğine sağlık. Lakin şahsen tasarımların ilk halini tercih ederim. Yıldızsız hali daha sade ve şık duruyor.![]()
- BOLULUGAREZ
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: henüz yok :))
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

:arrow: viewtopic.php?f=46&t=112280&start=10#p935809BOLULUGAREZ yazdı:
ben niye göremiyom yaww