oyuncuların oyun içinde ettikleri küfürün daha fazla cezalandırılmasını istiyorsan adres belli yaz konuyu gönder veya genele aç fakat ordan bi örnek verim haklı çıkalım yok öyle yağma kim olursa olsun HİÇBİR SUÇ CEZASIZ KALMAZ azı çoğu yok bu işinKurtlarxjunior yazdı:ORHANBEY yazdı:Tehdit den sonra uygulama yapılmış olmasın dikkat et .
Bi tartışmadan sonra yönetim Alparslan'ın oyun hesabını bloklamıştır.Saten bu bloklanmadan sonra ortalık karıstı.Oyunda bize o kadar söviyolar ediyolar oyuncuya 2 gün ceza,önetime i eleştiri hakret bile sayılmayacak bi konunun cezası hesap bloklanması.Öyleyse oyunda sövenler sayanalr ne diyo sadece 2 günlük suturmayla bırakılıyolar.Çok saçma bi durum.
Tılsım'daki Banlana Çarlar ve Getirdikleri...!
Re: Tılsım'daki Banlana Çarlar ve Getirdikleri...!
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bakya yazdı:oyuncuların oyun içinde ettikleri küfürün daha fazla cezalandırılmasını istiyorsan adres belli yaz konuyu gönder veya genele aç fakat ordan bi örnek verim haklı çıkalım yok öyle yağma kim olursa olsun HİÇBİR SUÇ CEZASIZ KALMAZ azı çoğu yok bu işinKurtlarxjunior yazdı:ORHANBEY yazdı:Tehdit den sonra uygulama yapılmış olmasın dikkat et .
Bi tartışmadan sonra yönetim Alparslan'ın oyun hesabını bloklamıştır.Saten bu bloklanmadan sonra ortalık karıstı.Oyunda bize o kadar söviyolar ediyolar oyuncuya 2 gün ceza,önetime i eleştiri hakret bile sayılmayacak bi konunun cezası hesap bloklanması.Öyleyse oyunda sövenler sayanalr ne diyo sadece 2 günlük suturmayla bırakılıyolar.Çok saçma bi durum.
bakya oynadığın sunucu Tılsım yazıyor.Oyuniçi nickini sorabilir miyim?
Yönetime ben kadar ileri giderek konuşan olmamıştır buna emin olun.Kurtlarxjunior yazdı:ORHANBEY yazdı:Tehdit den sonra uygulama yapılmış olmasın dikkat et .
Ben ceza almadım oyun içinde nedense. Kimse bu işte ayrımcılık yok demesin.
Benim anama söven 2 gün susturulcak yönetimi tehdit edenin çarı banlanacak yok yaa.
Bunu mantıklı görenlerde ne akla hizmet görüyorsa onuda anlamış değilim.
Anne den kutsal bir insanmıki Yönetici dedikleriniz saçmalamayın bence.
Madem çok sağlam yöneticiler oyundaki sorunları düzeltsinler bence.
Hırsızlar kol geziyor oyunda küfürbazlar adam oluyor bu oyunda bu kimin sayesinde oluyor.
Bu kadar bağnaz olmayın eksikleri dile getirmekten çekinmeyen insanlarada siz yapamıyorsunuz bari saygı duyun.
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
Karakter Adı
Karakter
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
BU TÜRK OYUNU VE BiZ BUNA SAHİP ÇIKIYORUZ PLUS ALMAYIN ÇAĞRILARINIDA KINIYORUM ...
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Size Örnekle açıklayayım {Bu Konu Hakkındaki Son Yazımdır}
- Vatandaş vatandaşa küfür etse ne olur ?
- Şikayetçi olursa belki kişilik haklarından biraz yatar
- Vatandaş Başbakan'ı Tehdit ne olur ?
- Anında ipini çekerler
Oyuncu ile Yönetici arasında bir fark olmalıdır.Geleyim diğer yazdıklarına .
- Oyunda karakterler soyuluyor hiçbir şey yapılmıyor
- Hangi oyunda böyle sistem var ? Şikayet et sisteminde eğer kişi hesap çalmaya kalkıyorsa anında banlanıyor.
- Küfürler Kol Geziyor ?
- Hangi Oyunda bu kadar yakın tarihte işleme konuluyor küfürlere karşın.
- Annelerimize küfür ediliyor 2 gün ceza alıyorlar.
- Şu anda 2 günlük sadece kullanıcı uyarı amaçlı susturma yapılıyor. Eğer sen duymak istemiyorsan böyle çocukları yasaklayıp şikayet edersin gayet basit 2 tıklama
Son Olarak bu bir Online Oyun . İçinde kötülerde iyi insanlarda var.hiçbir zaman küfür edecek adamı engelleyemezsin.En fazla banlarsın tekrar hesap açar söevecek adam söver. Hiçbir oyunda bunu engelleyecek sistem yoktur !
- Anında ipini çekerler
- Hangi oyunda böyle sistem var ? Şikayet et sisteminde eğer kişi hesap çalmaya kalkıyorsa anında banlanıyor.
- Küfürler Kol Geziyor ?
- Şu anda 2 günlük sadece kullanıcı uyarı amaçlı susturma yapılıyor. Eğer sen duymak istemiyorsan böyle çocukları yasaklayıp şikayet edersin gayet basit 2 tıklama
Son Olarak bu bir Online Oyun . İçinde kötülerde iyi insanlarda var.hiçbir zaman küfür edecek adamı engelleyemezsin.En fazla banlarsın tekrar hesap açar söevecek adam söver. Hiçbir oyunda bunu engelleyecek sistem yoktur !
ORHANBEY yazdı:Size Örnekle açıklayayım {Bu Konu Hakkındaki Son Yazımdır}
- Anında ipini çekerler![]()
- Küfürler Kol Geziyor ?
Peki başbakanı seçen kim?
Bu yönetimi seçen kim?
Burası ülke değil oyun. Mademki seçimle gelmiyor bu yönetim mademki bi demokrasi yok o zamanda hukuk u farklı olacak. Kurallar orda yazıyor orda böyle bir kural yok. Madem kurallar gizli veya anayasa gibi çok ise o zaman hukuk düzeni nasıl işliyor bu oyuncular bilecek. Koyun olup güdülmekten vazgeçin az biraz hakkınızı arayın burda oyuncuya yapılan haksızlık var. Dün bana yapıldı bu şimdi daha ağırı Alparslan a Yarın kime ne yapılcağı belli değil.
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
Karakter Adı
Karakter
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kindar yazdı:
Merhabalar;
Bahsi geçen konu, kişi ve/veya grup kuruluşunun ceza almasına müsebbib olan vaziyet "[GM]Nocomment'in de sunucu forum sayfasının ilgili bölümlerinde belirttiği üzere açık ve nettir. Akabinde tekrarlanacak olan tavır münasip olmanın dışına çıkmamalıdır. Beyan edilen fikirlerin bizlerin nazarında kayıda geçmesi için; olup biteni görmek için açılan pencere şahsa özel olmalıdır; keza bir başkasının penceresinden yapılan yorumlar asıl olana eşgal vermemek ile birlikte yapıcı olmamayı da akabinde getirmektedir.
Yapılan onca açıklamaya kulak tıkamamanızı temenni ediyorum.
Kindar (alıntı)..
Merhabalar;
Bahsi geçen konu, kişi ve/veya grup kuruluşunun ceza almasına müsebbib olan vaziyet "[GM]Nocomment'in de sunucu forum sayfasının ilgili bölümlerinde belirttiği üzere açık ve nettir. Akabinde tekrarlanacak olan tavır münasip olmanın dışına çıkmamalıdır. Beyan edilen fikirlerin bizlerin nazarında kayıda geçmesi için; olup biteni görmek için açılan pencere şahsa özel olmalıdır; keza bir başkasının penceresinden yapılan yorumlar asıl olana eşgal vermemek ile birlikte yapıcı olmamayı da akabinde getirmektedir.
Yapılan onca açıklamaya kulak tıkamamanızı temenni ediyorum.
Kindar (alıntı)..
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Z Y N
Adama Bak Sanki Oyun Babasınındı Askerliğini Yapmış Sözde Birde Evli 14-15 Yaşındaki Çocuklarla Aynı Kefeye Koyuyo Kendini Saçma Bi İnsan Sanki BU Oyun Onun Rüzgarıyla Hareket Ediyor..
Şuursuz..
Yönetime HEP DESTEK TAM DESTEK...!!!!
Şuursuz..
Yönetime HEP DESTEK TAM DESTEK...!!!!

xXFENOMENXx
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Haha çok güldüm sanırım TC Hukuk sisteminden haberiniz yok. Türk Adaletinde herkes eşittir ve Başbakana hakaret edilmesi herhangi bi vatandaşa hakaret edilmesinden daha fazla ceza gerektirmez.Hatırlarsanız 2-3 sene önce Penguen Dergisi Başbakanı hayvan yerine koyan bi karikatür yapmıştı.Bunun cezası müebbet hapis mi oldu?Tabi ki hayır.Sadece karikatürist para cezasına çarptırıldı.Normal bi vatandaş ta hakaret davası açtığında aynı tazminatı alabilir.Örnek verirken lütfen biraz daha dikkatli olalalım.İyi forumlar...ORHANBEY yazdı:Size Örnekle açıklayayım {Bu Konu Hakkındaki Son Yazımdır}
- Küfürler Kol Geziyor ?
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Merhaba,Cesurlar yazdı:Haha çok güldüm sanırım TC Hukuk sisteminden haberiniz yok. Türk Adaletinde herkes eşittir ve Başbakana hakaret edilmesi herhangi bi vatandaşa hakaret edilmesinden daha fazla ceza gerektirmez.Hatırlarsanız 2-3 sene önce Penguen Dergisi Başbakanı hayvan yerine koyan bi karikatür yapmıştı.Bunun cezası müebbet hapis mi oldu?Tabi ki hayır.Sadece karikatürist para cezasına çarptırıldı.Normal bi vatandaş ta hakaret davası açtığında aynı tazminatı alabilir.Örnek verirken lütfen biraz daha dikkatli olalalım.İyi forumlar...ORHANBEY yazdı:Size Örnekle açıklayayım {Bu Konu Hakkındaki Son Yazımdır}
- Küfürler Kol Geziyor ?
Çok doğru sölemişsin öncelikle yönetime itiraz eden hakaret eden tehdit eden bir kaç kişiyse yönetim bunu anında banlar çünkü 1 kişiden fazla kayıp olmayacaktır yanlız İkv nin 2 sunucusunun birleşimi ikv çok büyük bir şekilde olumsuz etkileyecektir plus almama yönetim tehditi ve oyuna 1 gün eylem yapılıp girmeme ikv oldukça büyük zarar görür.Eğer şimdi oyunda en az 2 sunucu hatta 1 sunucu bile Plus alımını iptal etse oyuna 1-2 gün girmese konu çok ciddiye binecektir.100 kişi birden yöneticiyi tehdit ederse yönetim bunla ilgili birşey yapamıyacaktır...
İyi Forumlar...
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand