lütfen

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
torres099
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

lütfen

Mesaj gönderen torres099 »

arkadaşlar lütfen artık oyunu sıkıcı hale getirmeyi bırakın.met1 y2 diye diye basımızın etini yediniz.eski günlerine döndürelim su oyunu artık eskiler tek tek bırakıyor oyunu.eskisi gibi değil gerçekten.komutan artık bomboş arkadaşlar tehlikenin farkında değil misiniz? uyanın artık.ben komutanda olan savaşları özledim.er meydanı ayarladıgımız günleri özledim.lütfen artık eski haline getirin su oyunu!!
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: lütfen

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

sen komutan ben banka önü vs leri özledim :)
torres099
İskele Babası
İskele Babası

ya valla önceden banka önüne gelince yürüyemezdik kalabalıktan bi de şimdiki haline bak..büyük hol diye birşey getirdiler bi üretim yapmya kalkıcan cebinden kaç para cıkacak bi de sözde ücretsiz oyun..gerçekten eskileri özlüyorum..
Kullanıcı avatarı
IIxHaDeSxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IIxHaDeSxII »

bundan sonra bu oyunun kurtulusu olmaz arkadaşım ya buna razı olup oynamaya devam etcen yada bırakacaksın
Hades adlı çarım çalınmıstır.
torres099
İskele Babası
İskele Babası

cok bırakmak istiyorum bırakıyorum ama nedense tekrar dönmek zorunda kalıyorum yani uzak kalamıyorum
Kullanıcı avatarı
TriBaLEnFeKsYoN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: <Eski ve Arkadaşları>
Discord: tribalenfeksyon22412

Mesaj gönderen TriBaLEnFeKsYoN »

Oyunda kan kaybı var doğru fakat bankanın önünün boş olması oyuncunun azalması değil kasa eklentisi olabilir bence oyun boş olsaydı lag olmazdı :D cevabımla belli bir kesimi karşıma almak istemem ama Kalabalık olunca da hırsızdan uğursuzdan geçilmiyor oyun. Az Oyuncu olsun temiz oyuncu olsun bence daha mantıklı...

Gb ler konusuna bişey diyemem benimde tılsımım yok çembere girmiyorum olup bitiyor =D ortamım dağıldı tanır mısınız bilmem? ben lodosların sevmediği Ateş Loncasındandım dağılmadan önce bi grubumuz vardı itemsiz tılsımsız gblere girerdik ha yarım saat geç çıkardık ama keserdik.

bence sorun tılsım değil biziz gbde 2 iksir boşa gitti yada bi bossu baştan kesmeye çalışmaktan yılmayan 5 kişi daha bulursan ki bence kalabalık olmasa da bulursun bizim lonca 20 kişiydik arz olarak o şekildeyken bile gb için adam buluyorduk sizde bu fikirde olan 5 kişi daha bulursunuz (bence)

bulamazsanız da ben tüm çarlarımla elimden geleni yaparım en azından stuard filan yapılır maksat hoşça zaman geçirmek dostlukları canlandırmak(sa eğer)...
Resim

Ne İtemler gördüm içinde adam yok;... Ne Adamlar gördüm üstünde İtem yok...

utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen utku1907 »

Kesinlikle katılıyorum az öz.

Ben mısır çarşısı önündeki wsleri özledim.

Magnezyum iksir içip 2500 vurmayı özledim :) (o zamanlar iyi bir rakamdı)
torres099
İskele Babası
İskele Babası

ya keşke eskiden oldugu gibi ateşler olsun kim olursa olsun artık klan savası da olmuyor.klan savası olmayınca haliyle em de olmuyor.valla lodos olarak komutan önünde kesilmeyi özledim artık o noktaya geldim.getirmisler 2 tılsım doldurmuslar reçeteyi milleti salak yerine koyuyorlar 600m'e alıyorlar

“Genel Sohbet” sayfasına dön