<<<<Bilal>>>> Çözüm

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Re: <<<<Bilal>>>> Çözüm

Mesaj gönderen byalone38 »

Bence bunların yanında olan bikaç kişi var mesela günada gibi günada nın yeni açtığı loncasında hükümdar denen çocuk öncelikle günada ya karşı olmanız lazım gb ye almayın bakın nasıl atıyo hükümdarı loncadan
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
EmreeGul67
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Only Respect

Mesaj gönderen EmreeGul67 »

byalone38 yazdı:Bence bunların yanında olan bikaç kişi var mesela günada gibi günada nın yeni açtığı loncasında hükümdar denen çocuk öncelikle günada ya karşı olmanız lazım gb ye almayın bakın nasıl atıyo hükümdarı loncadan

sana sonuna kadar katılıyorum o kendini beğenmiş bebelere karşı bir kaç kişi olarak değil tüm sunucu olarak gb lere almamalıyız alışveriş yapmamalıyız hatta muhattabımıza bile almamalıyız böyle düzeysiz adi şeref yoksunu kişiliklere nedense sözde yönetici ama olmayan yönetici bozuntuları neden birşey yapmaz anlamış değilim sunucuda sövmedikleri bayan kalmamış yöneticiler bunlardan zevk mi alıyor bilemiyorum artık böyle devam ederse çok şey kaybedilir.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

Arkadaslar konunun kılıtlenmemesıne ozen gosterelım Bıllaler den sıze hangı carlardan kufur edılırse edılsın fotoları burda paylasırsanız sevınırım
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

bana dokunmayan yılan bin yaşasın ben bugüne kadar sancakta bunu gördüm bunu bildim küfretmedik yemediğimiz küfür hakaret kalmadı bende bize küfredilirken içlerinden kıskıs gülenler gibi dışlamaya karşıyım
dip not: kuruluş aşamasından beri bilallere düşmanımdır daha gurup bölgeleri gelmemişti kurulduklarında düşünün kaç yıllık husumet benimki Enak çarından hatırlar bilal adlı loncadaki şahıslar
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

MuvaFFa yazdı:Dikkat! viewtopic.php?f=32&t=112228
Bu hiçbişey değiştirmez çünkü adamlar türkçe diliyle küfretmiyolar
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

Merak etmeyın sız yeterkı sıkayetcı olun arkadaslar bılıyorum destekden 1 kısının bunları takıbe alcagını hol bolgesıne ınmekten nefret etmeye basladım bunların yuzunden 1 level carlardan kufur yemekten bıktım yasakladıgım carların haddı hesabı yok
Kullanıcı avatarı
Carine
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Sal Ta Nat

Mesaj gönderen Carine »

Merhaba ___bilaler___ artık söz kar etmiyor Emrah ın da dediği gibi onları gb ye almamakla bizler kendimize fayda sağlaya biliriz onlarla gurup bölgelerine girmemeye dikkat edebiliriz ben kişisel olarak bana küfretmeye başladıklarında uzakdurdum o zamnadan dır onlarla gurup a girmiyorum bunu biz genel olarak sancak sunucu olarak yapabilirsek onlarda ya toparlarlar kendilerini yada terki diyar ederler Dışlanmak! duygusu kötü bir duygudur bunu yaşarlar sa anlarlar :!:
Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen ozgur145353 »

Bilaller küfür etmeseler keske ama her zaman favorim olacaklar.)
Maxsifa

Bedelesareti
Kullanıcı avatarı
EmreeGul67
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Only Respect

Mesaj gönderen EmreeGul67 »

bilalxkral bana çok terbiyesizce bişey söyledi ''bende şeker var'' dedi sizce bu da ''sss'' denen çok saçma şekilde şifrelenmiş küfür gibi bi küfür müdür ki :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

“Genel Sohbet” sayfasına dön