Herkese merhabalar. Forumu takip edenler şu sıralar benim konularımı çok görüyor olabilir. Oyuna yeni döndüğüm için oyundaki değişiklikleri anlamak amacıyla konular açıyordum. Oyuna döneli 5 gün olacak. Eskiden "Sancak" sunucusunda oynuyordum. Döndüğüm ilk gün karakterimi "Kuklacı" sunucusuna aktardım. Oyuna burdan devam etmek istedim. Fakat hayal kırıklığına uğradım.
İlk olarak oyun eskisi gibi dolu değil, sanki biraz da lag var. Herkes de var mı bilmiyorum. Oyuna yeni döndüğüm için ve daha önce oynamadığım bir sunucuda başladığım için kimseyi tanımıyorum. Sığınak girmek için bir sürü eşya satın almıştım.(Farabi - Farabi Solucan v.b) Fakat gördüğüm kadarıyla, sağlam değilseniz ve kimseyi tanımıyorsanız oyunda ayakta kalma şansınız %0. 5. günüm, döndüğümden beri Kenan için grup arıyorum. 1 kere bile giremedim. Bu konuyu açmadan önce Hidra ve Kadim kesmeye gittik. Benim Kadim görevim vardı fakat Hidra'ya da yardım ettim. Hidrayı iki kere keserken ikisinde de yardımcı oldum. Kadim'e geldik, herkes gitmiş Oyun neden bu hale geldi? Şuan biraz isyan ediyor gibi olduğumun farkındayım. Utanıyorum da bu durumdan. Sığınağa bile sağlam oyuncularla giriyor insanlar. Sığınak bildiğim kadarıyla ilk bölge ve en kolay bölge anladığım kadarıyla. Ama herkes eşyaları tam olan oyuncularla girip kesip çıkıyorlar. Kimse yardımcı olmuyor. Eskiden 30. seviyedeki göreve bile herkes gelirdi. Umarım bu konuyu açtığım için beni yargılamıyorsunuzdur. Uzun lafın kısası, son kez burdan sormak istedim, sığınak için veya kadim için veya herhangi bir şey için yardımcı olabilecek birileri var mıdır hala? Varsa çok memnun olurum. İmzamdaki karakterler benim karakterlerimdir. Ulaşmak için özel mesaj atabilirsiniz. Herkese kolay gelsin. Bu kadar sık konu açtığım için özür diliyorum, böyle bir konu açtığım için rahatsız olanlar varsa onlardan da özür dilerim.
Yardımcı olmaya çalışabilirim. İmzamdaki karakterlerden birine saat 7 den itibaren pm atar isen iyi olur . Fakat susluyum sana ulaşmaya çalışırım yinede. İyi oyunlar
Tare yazdı:Yardımcı olmaya çalışabilirim. İmzamdaki karakterlerden birine saat 7 den itibaren pm atar isen iyi olur . Fakat susluyum sana ulaşmaya çalışırım yinede. İyi oyunlar
Cevap verdiğiniz ve bu uzun yazıyı okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Saat 7'den sonra size ulaşmaya çalışacağım.
İyi günler dilerim, tekrar teşekkür ederim.