59 Levelin Ne Zaman Geleceğine Dair Bir Tartışma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: 59 Levelin Ne Zaman Geleceğine Dair Bir Tartışma

Mesaj gönderen Lestrange »

Arkadaşlar sürekli aynı konuyu açmaktan bıkmadınız mı hep beraber gelince göreceğiz işte. Ama biraz mantıklı düşünüyseniz şuan için böyle bir şey yapılmayacağını fark edersiniz. En azından şimdilik.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen utku1907 »

DuMaNisTT yazdı:59 Seviyeyi Gözünüzde Çok Büyütüyorsunuz Böyle Konular Açarak. Belki Direk 69 Gelecek 20 Seviyelik Bir Artış Görünecek. Hiç Bir Faaliyet Görünmüyor Demişsiniz. Size Sorarım 49 Seviye Geldiğinde Kim Derdi Çemberlitaş , Sığınak , Miğrat Gelecek Diye ? Büyük Hol Son 6 Aya Kadar Belli Bile Değildi. Kısacası Yenilikler Her Zaman Gelir Fark Edemezsiniz

49 lwl geldiğinde ve ondan önce şah kobranın önüne yeni bir yer geleceği belliydi.

Hatta 49 lwl geldiğinde bir çok kişi oraya yönelmişti yer altına gitmek amacıyla.
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı

lonca sistemide aynı şekilde 39 lwlde (daha öncesini bilmiyorum) lonca konuşması ( /l ) vardı geleceği söyleniyordu.
idevlez
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen idevlez »

En iyiside ne olacak biliyormusunuz.29 ve 39 arasındaki geçiş efsunlarını ve yetenklerin özelliklerini biliyorsunuz.Efsunlarda bunun gibi bir uçurum olursa örnek: Meteor (Max 130) --- Eski icad (Max 318) 59 levelde zevk için ve düşüremediğimiz şaheserler için girip gaffar junon kesebliriz.Şu an insanlar çok bencil benim sunucumda 2100 altını çembere almıyorlar.
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Gerçekten herkesin kafasında bir sistem , bir düzen , bir yenilik var tabiki oyuncuların düşünceleri önemli ve bu doğrultuda bazı şeyler değişiyor fakat kesinlikle hepsi değil..Oyun düzeni sınıfları ,yetenekleri taaa en başından belirlenmiş ve bu değiştirilmez sadece güzel olumlu yorumlar doğrultusunda ufakta olsa bir değişiklik yapılabilir.

Sınıflar arası mükemmel bir dengesizlik var ..PvP olarak bütün sınıflar çok çabuk ölebiliyor yani arkadaşımızın dediği gibi neredeyse savaşçıya bile tek atılacak iksir içilirse bu gerçekten öyle..Bizim istediklerimiz yeni Level gelsin, gerçekten çok geç kalındı( bazı arkadaşlar bölgeler felan geldi demiş yani normal karşılanmış gelmemesini ama normal değil , yeni level mutlaka gelmesi gerekiyor ) , pvp ler çok kısa sürmesin ve en önemlisi yetenekler çok geç işliyor 1sn ve 0,5 sn arasında gerçekleşiyor ( pc den kaynaklandığını düşünen olmasın çünkü pc sağlam ve başka online oyunlarda full hd oynamama rağmen hiç bir sorun olmuyor sadece ikv de çok sıkıntılı bu da ikv'nin ilgisizliği oluyor ama biz yinede bu oyuna sahip çıkmaya çalışıyoruz)..Ayrıca pvp de savaşçıların space sorunu :) Ya bu Space olayı düzeltilsin yada yepyeni bi pvp sistemi gelsin..
Genel olarak oyuncular şunu istiyor PvP ler biraz uzun ve dengeli olsun , Yeni level , oyun içinde olan hataların düzenlenmesi , kasa çanta alışveriş pencerelerin büyütülmesi , isportacıya eşya satılmasının kolaylaştırılması,yeni haritaların çoğalması ( gerçekten oyunda çok çok az bölge var) ...bütün itemlerin bir işe yaramasını(savaşçılarda ki elementler gibi) genel olarak bunlar isteniyor bunlara bir önem gösterilmez ise gerçekten ciddi şekilde oyun hasar görecektir şimdiki gibi.Yeni levelden sonra Reklamda yapıldımı oyun sayısını o zaman fark edeceğiz :)
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
junioryamyam
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Seyri Beka

Mesaj gönderen junioryamyam »

2 yücelenli nerde görülmüş ful bıçağı kesmiş eskidendi o tılsımsızken
[Dailymotion][/Dailymotion]CRESHEWER[color=#8080FF][/color]
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı

wslerin kısalması kötü oldu gerçekten sadece şifacılar için iyi oldu şifacı wsleri 10 dk sürerdi eskiden :)
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

DuMaNisTT yazdı:59 Seviyeyi Gözünüzde Çok Büyütüyorsunuz Böyle Konular Açarak. Belki Direk 69 Gelecek 20 Seviyelik Bir Artış Görünecek. Hiç Bir Faaliyet Görünmüyor Demişsiniz. Size Sorarım 49 Seviye Geldiğinde Kim Derdi Çemberlitaş , Sığınak , Miğrat Gelecek Diye ? Büyük Hol Son 6 Aya Kadar Belli Bile Değildi. Kısacası Yenilikler Her Zaman Gelir Fark Edemezsiniz
Şu Hasarlar Konusunda Katılıyorum Artık Maksimum Hasarın Öncülüğü Sona Ermeli Ve ELEMENT Değerlenmeli Tek TİP olarak Bırakılmamalı Savaşçı Rekabetin Artması İçin Güç Dengelerini Düzeltmeleri Gerekir.
Tılsımlar da Değişim Olur Mutlaka Bu Saatten sonra Vazgeçilmez bir Parçadır Tılsımlar Misal Karaköy Bölgesi Gelir Ardından Tılsımları İçin Heybeli Ada veya Miğrat Gibi Bir Bölge ile Bağlanabilir .
++ Basma Konusuna Gelince Ben Bu İşlemi Gereksiz Bulanlardan Biriyim . Seviyeler Arttıkça Bunların Değeri Azalacak ++ Geri Verilebilir Oyunculara Yeni İtemlere Basılır Bu da Geçer Gider.
6 Senedir 49 Seviye Değil Kademeli Bir Şekilde 29 - 39 ve Yaklaşık 4 Senedir 49 Seviyedeyiz ve Bu Seviye İçerisinde Miğrat - Sığınak Sonradan Çemberlitaş Ardından Topkapı ve Büyük hol Eklendi Yani Boş 4 Sene Değil Ama İçerik Bakımından Fazla Zengin Değildi Büyük Hol Hikayesi Bakımından da Kısır Kaldı Klanların Faaliyete Geçmesi Gerekiyordu Ama Geçemez Çünkü En Başta Lonca Sistemini Devreye Soktular Çemberlitaş Lonca Sistemine Uyuyor ve Yoğunluk Oraya Kayıyor . Eğer İlk Önce Büyük Hol Getirip Ardından Çemberlitaş ve Lonca Sistemi Gelseydi Bence Daha Farklı Olurdu. Oyun Sistemini Lonca sisteminin Bozduğunu Düşünüyorum.
Gel Gelelim İleride Ne Olacak Oyunun Hikayesi Kıyamet ve Gayet Geniş Bir Konu İstanbul'un Her Bölgesi Oyuna Girebilir .
Uzar Gider Konular Klan Savaşları Yerini Lonca Savaşlarına Bırakacak Gibi Görünüyor Şu an İçin Benim Gözümde . Ve Lonca Savaşları Sürekli Olurken Klan Savaşları Belirli Aralıklarda Şiddetli Bir Şekilde Olacak Diye Düşünüyorum . Her Klanın Başında 1-2 GM ve Çevresinde 100 ü Aşkın Oyuncu Birbirleriyle Çarpışacak Tabi Bu Laga Neden olabilir Bunun İçin de Gerekli Yenilemeler Yapılmalı Sunucularda :)

Neyse Fazla Muhabbet cildi Bozar :)

İyi Forumlar

Meran/ Dumanistt
+1
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Şu Hasarlar Konusunda Katılıyorum Artık Maksimum Hasarın Öncülüğü Sona Ermeli Ve ELEMENT Değerlenmeli Tek TİP olarak Bırakılmamalı Savaşçı Rekabetin Artması İçin Güç Dengelerini Düzeltmeleri Gerekir.
Tılsımlar da Değişim Olur Mutlaka Bu Saatten sonra Vazgeçilmez bir Parçadır Tılsımlar Misal Karaköy Bölgesi Gelir Ardından Tılsımları İçin Heybeli Ada veya Miğrat Gibi Bir Bölge ile Bağlanabilir .
++ Basma Konusuna Gelince Ben Bu İşlemi Gereksiz Bulanlardan Biriyim . Seviyeler Arttıkça Bunların Değeri Azalacak ++ Geri Verilebilir Oyunculara Yeni İtemlere Basılır Bu da Geçer Gider.
6 Senedir 49 Seviye Değil Kademeli Bir Şekilde 29 - 39 ve Yaklaşık 4 Senedir 49 Seviyedeyiz ve Bu Seviye İçerisinde Miğrat - Sığınak Sonradan Çemberlitaş Ardından Topkapı ve Büyük hol Eklendi Yani Boş 4 Sene Değil Ama İçerik Bakımından Fazla Zengin Değildi Büyük Hol Hikayesi Bakımından da Kısır Kaldı Klanların Faaliyete Geçmesi Gerekiyordu Ama Geçemez Çünkü En Başta Lonca Sistemini Devreye Soktular Çemberlitaş Lonca Sistemine Uyuyor ve Yoğunluk Oraya Kayıyor . Eğer İlk Önce Büyük Hol Getirip Ardından Çemberlitaş ve Lonca Sistemi Gelseydi Bence Daha Farklı Olurdu. Oyun Sistemini Lonca sisteminin Bozduğunu Düşünüyorum.
Gel Gelelim İleride Ne Olacak Oyunun Hikayesi Kıyamet ve Gayet Geniş Bir Konu İstanbul'un Her Bölgesi Oyuna Girebilir .
Uzar Gider Konular Klan Savaşları Yerini Lonca Savaşlarına Bırakacak Gibi Görünüyor Şu an İçin Benim Gözümde . Ve Lonca Savaşları Sürekli Olurken Klan Savaşları Belirli Aralıklarda Şiddetli Bir Şekilde Olacak Diye Düşünüyorum . Her Klanın Başında 1-2 GM ve Çevresinde 100 ü Aşkın Oyuncu Birbirleriyle Çarpışacak Tabi
Bu Laga Neden olabilir Bunun İçin de Gerekli Yenilemeler Yapılmalı Sunucularda :)

Neyse Fazla Muhabbet cildi Bozar :)

İyi Forumlar

Meran/ Dumanistt
Yazına katılmakla beraber kırmızı olarak belirttiğim noktada bir değişiklik yapmak isterim.100 kişi gelebilirse bir araya ? ki geldi diyelim bu kişilerin yetenek kullanması durumunda lag olmaz sunucu off durumuna geçer diye düşünüyorum(Örnekleri mevcut...).
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
TayfaxUyKuSuZzZ
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Iııı İstiklal Iııı

Mesaj gönderen TayfaxUyKuSuZzZ »

IIxDRaCuLaxII yazdı:Arkadaşlar sürekli aynı konuyu açmaktan bıkmadınız mı hep beraber gelince göreceğiz işte. Ama biraz mantıklı düşünüyseniz şuan için böyle bir şey yapılmayacağını fark edersiniz. En azından şimdilik.
Ben mantıklı düşündüğümü zannediyorum ki bu tartışmayı açma gereği duydum. Sen de mantıklı düşündüğünü söylüyorsun ve bir sonuca varıyorsun "mantıklı düşünüyseniz şuan için böyle bir şey yapılmayacağını". Anlat maden de biz de bilelim.
Saygılar.
    • TayfaxUyKuSuZzZ Iııı İstiklal Iııı Lonca Başkanı

[Beta]'dan beri;

Tayfaxuykulu

Tayfaxyarıuykulu

Losgalacticos

[Beta]XxMtMevaxX

[Beta]Mtmeva

Ve kaybolan daha nicesi...

Facabook İletişim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön