Çemberlitaşa tank girmek
- Razel
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anatolian Most Wanted
Çemberlitaşa tank girmek
Arkadaşlar ben çemberli taşa tank olarak gircem üç paraça farabi shen itemim var gerisi plevne falan. Ama başka hangi itemleri alamalıyım dirençerli nasu-ıl dağıtmalıyım bilmiyorum bilgisi olan yarım edebilir mi
Re: Çemberlitaşa tank girmek
Ucu açık bir soru .Çemberlitaş'a x kesmek için giriceksen Ateş direncin bin zırhın 75 asit direncin en az 700-800 olmalı. Gaffar için ise elektirik ve buz direncin bin zırhın 75 olmalı. Giyilen eşya kombinasyonu olarak farabi solucan yüzük ve kolye(varsa yerine evocati takı daha iyi olur) Kenan görevinden alınan farabi solucan mor eldiven. Farabi shen silah , farabi shen ceket ,farabi shen pantolon(bulamazsan tek shen de olur), shen veya farabi shen ayakkabı+ 45 seviye element göz.Bunları giydikten sonra bütün direncini buza vermelisin.
COSMOS
- Razel
- Salgın Koruyucusu
peki bu yazıyı yazdıktan sonra düşündüm mesela her yaratık için farklı takımım olsa mesela x için farabi aramit farabi vahşi olsa bi de aramit vahşi iksir içsem şifa da direnç açsa karakterimin kendi direnç puanları da var bunları yapınca 1000 oluyor gaffarda da x de de nasıl olur böle yapsam düşüncelerinizi alıyım 
- CertusCerva
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Yapabilirsin ama bence gereksiz masraf olur X ve Stuart da alıcaklarını aldıktan sonra(el,ayak,zırh) aldıktan sonra Gaffar'a gitmeye başla hem el alışkanlığın artar hemde daha az masraf yapmış olursun.Razel yazdı:peki bu yazıyı yazdıktan sonra düşündüm mesela her yaratık için farklı takımım olsa mesela x için farabi aramit farabi vahşi olsa bi de aramit vahşi iksir içsem şifa da direnç açsa karakterimin kendi direnç puanları da var bunları yapınca 1000 oluyor gaffarda da x de de nasıl olur böle yapsam düşüncelerinizi alıyım
- Razel
- Salgın Koruyucusu
sağolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim