<<<<Bilal>>>> Çözüm

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

<<<<Bilal>>>> Çözüm

Mesaj gönderen emrah »

Öncelikle bu konunun kıtlenmemısı ıcın yorumlarımıza dıkkat edelım arkadaslar.
Bir süredir Bilalx loncası ve Saz ekıbınden Sunucunun nerdeyse tamamı sıkayetcı
Kac kere konular acıldı fotolar konuldu destek ekıbı bunların hepsını kaldırdı
Fotolarda kufur ettıklerını bız her turlu anlıyoruz ne demek ıstedıklerınıde
Konusmaları hep ımalı ımalı konustukları ıcın Destekden ceza alamıyorlar
En son Carine Yanı 40 yasında Esra ablaya agza alınmayacak kufurler edıldı konu actık ılgılenemedıler

Artık 2 aksam oncesıne kadar sustum loncamı susturdum kımsenın sus yememsı ıcın elımden gelenı yaptım
Ama adam tahrık etmek ıcın elınden gelenı yapıyor 1 level carlardan kufur yagmuruna tutuyorlar benı ama cevap dahı vermıyorum
,Son patlamayıda gecen aksam kılandan kufur ederek yaptım yapabılcegım tek sey buydu kufurler ıcın klanda olan arkadaslardan ozurumude dılıyorum burdan
Sancak sunucusunda ne kadar bayan oyuncu varsa bunların kufurlerıne maruz kalıyor bakıyorum hıc bı kımseyle araları yok
ve ben klandan kufur edene kadr sancak ta lodos klanında kımse kımseyle ters bı konusması bıle yoktu cok zamandır huzurluyduk benım bı onerım olcak

Bu kısılerı sancakta dıslayalım Klansız Arzı lodosu geln bırlık olalım arkadaslar Bu kısılerle hıc bır etkınlık de bulunmayın Cemberlı bolgesıne gırmek ıcın pesımızde donerlerdı oyunda hıc bı kabılıyetı olmayan sadece mıllete satasarak ufak carlardan onu bunu dolandırarak ona buna kufur ederek oynayan kısıler bunlar Kımse bolge atmayıp muhattap olmasa ınanın bunlar aramızdan temızlernır
Ben herseyı goze alarak Loncamda 1 kısı onlarla etkınlık yaparsa loncadan ben cık demeden cıkmalarını soledım
Bana destek olcak arkadaslara sımdıden tesekur edıyorum

RadeN reign
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Re: <<<<Bilal>>>> Çözüm

Mesaj gönderen byalone38 »

Aynen dediğin gibi artık sadece senin benim değil herkesin bu adamlarla gb atmaması lazım ama bazıları sırf üstü dizili yada m1 var diye bunlarla gb atıyor yazık...
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
EmreeGul67
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Only Respect

Mesaj gönderen EmreeGul67 »

emrah yazdı:Öncelikle bu konunun kıtlenmemısı ıcın yorumlarımıza dıkkat edelım arkadaslar.
Bir süredir Bilalx loncası ve Saz ekıbınden Sunucunun nerdeyse tamamı sıkayetcı
Kac kere konular acıldı fotolar konuldu destek ekıbı bunların hepsını kaldırdı
Fotolarda kufur ettıklerını bız her turlu anlıyoruz ne demek ıstedıklerınıde
Konusmaları hep ımalı ımalı konustukları ıcın Destekden ceza alamıyorlar
En son Carine Yanı 40 yasında Esra ablaya agza alınmayacak kufurler edıldı konu actık ılgılenemedıler

Artık 2 aksam oncesıne kadar sustum loncamı susturdum kımsenın sus yememsı ıcın elımden gelenı yaptım
Ama adam tahrık etmek ıcın elınden gelenı yapıyor 1 level carlardan kufur yagmuruna tutuyorlar benı ama cevap dahı vermıyorum
,Son patlamayıda gecen aksam kılandan kufur ederek yaptım yapabılcegım tek sey buydu kufurler ıcın klanda olan arkadaslardan ozurumude dılıyorum burdan
Sancak sunucusunda ne kadar bayan oyuncu varsa bunların kufurlerıne maruz kalıyor bakıyorum hıc bı kımseyle araları yok
ve ben klandan kufur edene kadr sancak ta lodos klanında kımse kımseyle ters bı konusması bıle yoktu cok zamandır huzurluyduk benım bı onerım olcak

Bu kısılerı sancakta dıslayalım Klansız Arzı lodosu geln bırlık olalım arkadaslar Bu kısılerle hıc bır etkınlık de bulunmayın Cemberlı bolgesıne gırmek ıcın pesımızde donerlerdı oyunda hıc bı kabılıyetı olmayan sadece mıllete satasarak ufak carlardan onu bunu dolandırarak ona buna kufur ederek oynayan kısıler bunlar Kımse bolge atmayıp muhattap olmasa ınanın bunlar aramızdan temızlernır
Ben herseyı goze alarak Loncamda 1 kısı onlarla etkınlık yaparsa loncadan ben cık demeden cıkmalarını soledım
Bana destek olcak arkadaslara sımdıden tesekur edıyorum

RadeN reign

byalone38 yazdı:Aynen dediğin gibi artık sadece senin benim değil herkesin bu adamlarla gb atmaması lazım ama bazıları sırf üstü dizili yada m1 var diye bunlarla gb atıyor yazık...

ikinizde sonuna kadar haklısınız bunların böyle tepemize çıkmasında suçlar bizim gb lere biz aldık biz muhattap olduk bu düzeysizlerle seviyesizler bunlar oyunda ortaya çıktığından beri kendimi çocuk bakıcısı gibi hissediyorum oyunu bi kenara bırakıp düşündüm de çoluk çocukla uğraşıyoruz böyle beyinsiz terbiyesiz namussuzlarla oynamak ayıp artık sayın bay gm ler bi şekilde el atsınlar bu seferlik olsun az zahmet edip işleriyi yapsınlar da sancak sunucusunun huzurunun nasıl kaçtığı görüp ceza versinler
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Yolcu

Mesaj gönderen yaseminalici »

Bir keresinde bölgede kavga çıkmıştı bunlardan biri bayanlara küfür etmeyin demişti şaka gibi kendileri en çok bayanlara küfür ediyorlar hatta ana bacı sövüyorlar bu ne çelişkidir. Dediğiniz gibi Esra abla 2 tane konu açtı oradan da destek gördü fakat gelip kilitlediler. Yönetimin çözüm aramak yerine böyle olayı kestirip atmasına anlam veremiyorum. Çok değil bir akşam gelsinler sunucuya hali göreceklerdir.
Dışlama konusuna gelirsek kesinlikle böyle birşey yapılmalıdır fakat bir iki çıkıntılık yapanlar da olur. Apacixdans klandan bıçak kılıcım düşsün arz olucam kescem cart curt dedi aldılar götürdüler kılıcını da düşürdüler. Ben Hükümdar ve Tıpmerkezi charlarının başkasına ait olduğunu sanıyordum hatta Tıpmerkezi ile bir kaç kere gb atmışlığım oldu. Bu kişilerden birisi olduğunu öğrenince gb attığıma bin pişman oldum. Klandan yada bölgeden olayları herkes görüyor buna rağmen gidip de onlarla gb atabiliyorlarsa pes diyorum. Birlik olup tepkimizi ortaya koyma vakti geldi de geçiyor...
Resim

Jasmine
DrJasmine
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Arkadaşlar bunlar gibi kişiler ile lütfen mesafeli olunuz.

Daha çok değil 1 hafta önce aynı olay lonca olarak bizim başımıza geldi ablama ağıza alınmayacak küfürler ettiler.
Ben bunları o anda şikayet ettim ve blok alacaksınız dedim.

Buyrun buda verdikleri cevap;

Resim

Salaklık bende neden küfürleri foto almadı isem şikayet ettim nasılsa demiştim.

Biz lonca olarak hiç bir şekilde bu karakterlerin yanlarında değiliz ve bunlar ile birlik olanlarında hiç bir şekilde yanımızda durmasına müsaade etmeyeceğiz.

insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Asıl anlamakta çektiğim zorluk bu adamlar sunucu açılalı varlar :D
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Duyarlılık bizim sunucuda olsa zaten çevre kirliliği sunucumuzda asla olmazdı. Vermeden alamazsın diye güzel bir söz vardır. Bunların üzerine düşmediğiniz sürece istediğinizi yapın giderler isim değiştirirler, sizin haberiniz olmaz ve siniriniz geçince peşine düşmeyi bırakırsınız farkında olmadan çemberliye alırsınız. Bu bir çözüm değildir. Çözüm olan realden ulaşabilmektir. Bunlar daha çocuk ailesine ulaşırsanız şayet bunlar bu kadar özgür olamazlar.

Aileleri onlar gibiyse onların diliyle konuşmak en makul olanı olur. İstedikten sonra her şey olabilir.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

Muriscoyagmao yazdı:Arkadaşlar bunlar gibi kişiler ile lütfen mesafeli olunuz.

Daha çok değil 1 hafta önce aynı olay lonca olarak bizim başımıza geldi ablama ağıza alınmayacak küfürler ettiler.
Ben bunları o anda şikayet ettim ve blok alacaksınız dedim.

Buyrun buda verdikleri cevap;

Resim

Salaklık bende neden küfürleri foto almadı isem şikayet ettim nasılsa demiştim.

Biz lonca olarak hiç bir şekilde bu karakterlerin yanlarında değiliz ve bunlar ile birlik olanlarında hiç bir şekilde yanımızda durmasına müsaade etmeyeceğiz.

sizin lonca ilk anlaştı onlarla ben orda onlarla uğraşırken (5 arz tek ofanstım boyuna kestler ) sizinkiler kasıyodu hiç tınlamıyolardı bile yazıyodum yardım anlaştık biz onlarla neymiş bize dalmayana biz dalmayız .Yeni yeni akıları başlarına geliyor da dalıyolar.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

HAMMER62 yazdı: sizin lonca ilk anlaştı onlarla ben orda onlarla uğraşırken (5 arz tek ofanstım boyuna kestler ) sizinkiler kasıyodu hiç tınlamıyolardı bile yazıyodum yardım anlaştık biz onlarla neymiş bize dalmayana biz dalmayız .Yeni yeni akıları başlarına geliyor da dalıyolar.

Öyle bir durum olmuş fakat loncada herkes uyarıldı onlar ile yan yana gezen birlikte hareket eden olursa direk loncadan çıkarılacak şu andan itibaren bizden birini yanlarında görürseniz bana iletmeniz yeterlidir.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".

“Genel Sohbet” sayfasına dön