Bi Gm Bana Yardım Edebilrimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oByCEOo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: yok

Bi Gm Bana Yardım Edebilrimi

Mesaj gönderen oByCEOo »

Selam.
Ya ben Bi Arkadaşa Meteorit 1'i Vermiştim o Arkadaşla Tank'ı Gaffara Götürecektik Arkadaş Gaffarda Çıktı Benim Çoktandır Tanıdığım İyi Bi Arkadaş O Arkadaş Geri Girdi Oyuna M1 i Aldım Sonra Tekrar Girdik Oyuna Verdim m1 i Dedi ki Elektrikler Giderse Bil Ki Gelirim Arkadaş Daha Gelmedi İnt Cafede Oynuyordu Ben Ona Verirken Fotosunu Çektim M1 İn Desteğe Mesaj Yollarsam Geç Vakitte Gelir Onun için M1 Benim Değil Asıl Sahibi Öğrenirse Bunu Bana Hayatta Birdaha Vermez Lütfen Bana Yardım Edin Ne Olursunuz... :(
&..oByCEOo..&

Off Line Off :)

V For Vandettaaa .... :)

Sagopa Kajmer.

Kill For You Loncamiza Alim Vardir.....!!!
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Bi Gm Bana Yardım Edebilrimi

Mesaj gönderen Esadullah »

Alt+ F4 çıkışı yaparsanız, oyun geri sardığında karakterde geri sarar. Velakin, ESC ile oyun çıkışı yaparsanız, sistem karakter hareketlerini kayıt eder ve oyun geri sarılsa dahi karakteriniz güvenlik duvarından dolayı (yani ESC çıkışı) karakteriniz hiç bir şekilde zarar görmez.

Bilginize.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Esadullah yazdı:Alt+ F4 çıkışı yaparsanız, oyun geri sardığında karakterde geri sarar. Velakin, ESC ile oyun çıkışı yaparsanız, sistem karakter hareketlerini kayıt eder ve oyun geri sarılsa dahi karakteriniz güvenlik duvarından dolayı (yani ESC çıkışı) karakteriniz hiç bir şekilde zarar görmez.

Bilginize.
Sayın kardeş, oyun birden attı ondan dolayı esc ile çıkma gibi bir durumumuz olmadı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

ROckStarGAMES yazdı:
Esadullah yazdı:Alt+ F4 çıkışı yaparsanız, oyun geri sardığında karakterde geri sarar. Velakin, ESC ile oyun çıkışı yaparsanız, sistem karakter hareketlerini kayıt eder ve oyun geri sarılsa dahi karakteriniz güvenlik duvarından dolayı (yani ESC çıkışı) karakteriniz hiç bir şekilde zarar görmez.

Bilginize.
Sayın kardeş, oyun birden attı ondan dolayı esc ile çıkma gibi bir durumumuz olmadı
Az önce başka bölümdede söylediğim gibi, Online oyunlarda oyunun hata vermesi dahi (mesela hata:183) Alt+F4 ile çıkış yapmış gibi oluyorsun.

Sistemin karakteri kayıt etmesi için ESC yoluyla çıkış yapmanızı öneriyorum.

Geçmiş olsun,
Ali B. | xEsedullahŞifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön