Kaç kişi protesto eder

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Kaç kişi protesto eder

Mesaj gönderen SedaT03 »

İSTEYEN OYUNU BIRAKSIN İSTYEN ARA VERSİN amaç bu baştakileri protesto etmek. Bizoyuncuların istekleri yerine gelmedikten sonra herşey parayla alındıktan sonra bu oyundan zevk mi alır oyuncu. Sizden isteğim arkadaşlar bu oyuna artık para kazandıtmayın akçe puls v.b Çünkü o kadar verdik bi adam gibi karşılık gelmedi 3 senedir 49 lwl böyle sacmalık mı olur. 3 senede % 60 I oyunu bıraktı. Demek istediğim bu protesto da bırakın ne oyun oynayın kendi kendilerine etkinlik yapsınlar nede para yatırın. O zmn ya kapatırlar oyunu yada 59 lwl veya üzeri bişey getiriler. Desteklerinizi bekliyorum İyi forumlar.

Bunuda kaldıracak forum yöneticisi adamlar herşeyi kendilerince yapıyor.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
KasimHaktanyana
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: PaŞaHaKTaNYaNa

Re: Kaç kişi protesto eder

Mesaj gönderen KasimHaktanyana »

Merhaba

protesto edelim hade senin dediğin gibi olsun peki kaybeden kim olacak ikv olacak 1 hafta ikv ye girmezsek ikv diye bişey kalmaz gelirleri çok düşük bir oyun türkiyede online oyun yaratmak çok zordur helede istanbul kıyamet vakti gibi bir oyunla uğraşmak çok daha zordur 59 ıwı gelmesi büyük bir eklenti demektir yeni bir bölge ıwı item ler filan baya büyk bir eklentidir ve şu anda bu yükü ikv ekibi taşıyamayacağını düşünüyorum onlarında aslında 59 ıwınin gelmesi için yavaş yavaş uğraştıklarını ve çok istediğiklerinden emin olabilirsin ama herşeye bir zaman gerekli biraz sabretmek gerek herşeyin hayırlısı olur inş.

şahsi fikrim !
Kasım Haktanyana

Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...
Kullanıcı avatarı
PawnER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Organ Mafyası

Mesaj gönderen PawnER »

Protesto falan filan hikaye.. Oyunu bu haliyle oynuyorsak razıyız demektir.
Resim

Organ söküm-dikim işi yapılır. Organlarınızı bize bağışlayın! (Minimum bir kalp iki böbrek kabul edilir.) -Acıtmaz Organcılık / Ali Acıtmaz
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen utku1907 »

onu bilmiyorumda online sayısı azaldığı kesin. En son 1 yıl önce girmiştim banka bab-ı ali mısır çarşısı bölge girişleri vb. çok kalabalık olurdu klan savaşlarıda da en az 3 er gurup olurdu şuan eser yok 2-3 kişi.
Kullanıcı avatarı
Gecelerinsavasci
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gecelerinsavasci »

Her zaman olduğu gibi bu oyunda doğdu büyüdü ve ölecek bu kaçınılmaz işte ikv bu ölüm sürecine girdi ama eğer yeni bir eklenti bayağı bir olay olucak eklenti çıkarırlarsa ve reklam yaparlarsa büyük forumlara mesela r10,dh,bsc gibi büyük forumlara reklam verirse oyuncu sayısının artacağı kanaatindeyim ama reklam videosu çok muhteşem olmalı yöneticilerin oyuncularla oynadığı klan savaşlarından felan grup bölgelerinden bahsederse oyuncu sayısında tekrar patlama olur ki ikv full sürüme geçtiği zaman bu reklam olayını yaparak oyuncu sayısını artırmıştı ki şuanda yaparsa bence şuanda oyuncu sayısını artırabilir ayrıca eklenti paketi mesela 59 level 39 levele benzerse gayette güzel olur 39 levelde oynayanınız varsa bilir grup bölgeleri felan yoktu item düşürürdük veya maden çekip üretirdik oyunun bi amacı vardı arkadaşlık vardı şuan o arkadaşlarımın hiçbirisini bulamıyorum vs. vs. yönetiminde oyuncu sayısına bağlı olarak bilinçlendirilmesi ve yeni yetme oyunculara nasıl davranacağını bilmeyen yöneticilerin eğitilmesi gerektiğini düşünüyorum ayrıca yöneticilerin izlenmesini ve arkadaşlarına kıyak geçmeleri önlenmeli destek diye adlandırdığımız sözde bize yardım eden takımında değiştirilmesi gerekiyor yani oyunun aslında büyük bir değişime ihtiyacı var.

Bu kadar şeye ne ihtiyaç var diyorsanız uğraşmadan 4 veya 5 sunucu yapın 1. sunucu beta sunucusu olsun 2. sunucu 39 level sunucusu 3.sunucu 49 level sunucusu ve 4. sunucu 49 level+gb sunucusu olsun yani bunu yapın daha basit olur yani bu 2 seçenekten birinin değerlendirilmesi gerekiyo ancak biliyorum ki yöneticilerimiz yine kafasının dikine gidip kendi istediklerini yapıcaklar ve bu yazdığım mesaj bu konuyla sınırlı kalacak.

Okuyan varsa eğer bu mesajımı okuyan kişi/kişilere çok teşekkür ederim.
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Kullanıcı avatarı
carizmatixx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen carizmatixx »

Kardeşim herşey para demişsinde başka online oyunlar oynamışsan çogu şeyin paralı oldugunu biliyosundur hatta sadece oyun oynadıgı için aylık ücret verenler var. Sadece dediklerine yönetimin dstek ve yenilik konusunda biraz geri kaldıgına katılıyorum. Bence bazı yenilikler aktiviteler yapılması gerekiyor. Yeni bir bölge çalışması yapılması yapılıyosada duyurulması gerekiyor bu illa 59 lwl olcak diye bişey degil 59 lwl çok büyük bir eklenti olur. Bide şu item dizip yapıcak bişey yok diyenleri anlamıyorum arkadaş bu oyunun amacı PvP degil mi e o zaman dizdiysen savaşıcaksın. Direk dizip yenilik gelene kadar böyle protesto filanda anlamıyorum. Ama yöneticilerin oyuncularla daha ilgili ve yenilik bakımından daha istekli olmalı ve çalışmaları gerek bu belli bişey.
Resim

<Raiders Of Anotolia>
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen utku1907 »

Gecelerinsavasci yazdı:Her zaman olduğu gibi bu oyunda doğdu büyüdü ve ölecek bu kaçınılmaz işte ikv bu ölüm sürecine girdi ama eğer yeni bir eklenti bayağı bir olay olucak eklenti çıkarırlarsa ve reklam yaparlarsa büyük forumlara mesela r10,dh,bsc gibi büyük forumlara reklam verirse oyuncu sayısının artacağı kanaatindeyim ama reklam videosu çok muhteşem olmalı yöneticilerin oyuncularla oynadığı klan savaşlarından felan grup bölgelerinden bahsederse oyuncu sayısında tekrar patlama olur ki ikv full sürüme geçtiği zaman bu reklam olayını yaparak oyuncu sayısını artırmıştı ki şuanda yaparsa bence şuanda oyuncu sayısını artırabilir ayrıca eklenti paketi mesela 59 level 39 levele benzerse gayette güzel olur 39 levelde oynayanınız varsa bilir grup bölgeleri felan yoktu item düşürürdük veya maden çekip üretirdik oyunun bi amacı vardı arkadaşlık vardı şuan o arkadaşlarımın hiçbirisini bulamıyorum vs. vs. yönetiminde oyuncu sayısına bağlı olarak bilinçlendirilmesi ve yeni yetme oyunculara nasıl davranacağını bilmeyen yöneticilerin eğitilmesi gerektiğini düşünüyorum ayrıca yöneticilerin izlenmesini ve arkadaşlarına kıyak geçmeleri önlenmeli destek diye adlandırdığımız sözde bize yardım eden takımında değiştirilmesi gerekiyor yani oyunun aslında büyük bir değişime ihtiyacı var.

Bu kadar şeye ne ihtiyaç var diyorsanız uğraşmadan 4 veya 5 sunucu yapın 1. sunucu beta sunucusu olsun 2. sunucu 39 level sunucusu 3.sunucu 49 level sunucusu ve 4. sunucu 49 level+gb sunucusu olsun yani bunu yapın daha basit olur yani bu 2 seçenekten birinin değerlendirilmesi gerekiyo ancak biliyorum ki yöneticilerimiz yine kafasının dikine gidip kendi istediklerini yapıcaklar ve bu yazdığım mesaj bu konuyla sınırlı kalacak.

Okuyan varsa eğer bu mesajımı okuyan kişi/kişilere çok teşekkür ederim.

Ben vardım çok haklısın 39 lwl çok güzeldi. Ortama da güzeldi görevler için gurup toplar yapardık tanımadığın adamlar yardıma gelirdi.

İtem yapmakta güzeldi kasılıcaksan max hasar ws için element set yapardın yeterdi 49 lwl'de başlarda güzeldi gurup bölgeleri çıktı arkadaşını alan girdi giren nadide item yaptı sonra nadide itemi olanları almamaya başaladılar sonuç güçlü olan daha da güçlenmeye başladı sonra oyunu bıraktım zaten.
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SedaT03 »

Daha niceleri bırakacak bu oyuncuların istekleri göz ardı edilir kendi zevkleri düşünülürse kurucuların.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
IIxHaDeSxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen IIxHaDeSxII »

1 hafta kimse almasın bak bakalım nasıl oluyor ama bunu yapabilcek bilinçli oyuncular malesef ıkv de yok o yüzden protesto fılan anca sözde..
Hades adlı çarım çalınmıstır.
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Oyun ölüm dönemini yaşıyor doğru çünkü ilgisizlik son derece yüksek konumda.İstense azim ile değiştirilebilir şu oyunda azimli olan o kadar oyuncu var ki ikv böyle oyuncuları arayacaktır ileride..Yeni level yeni bölge vs vs gelmesi gerekiyor hatta çok geç kalındı, eğer bu dönemi biraz daha uzatırlarsa zaten ikv nin sonu gelecek demektir ama yaptıktan sonra reklamlar yapılsa gerçekten iyi yerlerde olacaktır .. Benim ikv den en çok şikayetçi olduğum durum Lag olayı , Lag olmadığında bile yetenekleri 1sn veya 0,50 sn gibi geç atıyor dikkatli oynarsanız her zaman görürsünüz bunu..Bir oyunda PvP nin iyi olmasını istiyorsanız yani oyuncuların bunları beğenmesini istiyorsanız önce şu gecikme olayını kaldıracaksınız ve yeni özellikler getireceksiniz oyuna.Başka Online oyunlar sürekli yeni özellikler vs vs getirirken sırf oyuncular daha rahat oynasın daha eğlenceli zaman geçirsin diye güncellemeler yaparken bizim oynadığımız sahip çıktığımız oyun neden bunu yapmıyor en basit örneğini vereceğim Banka, çanta , alışveriş pencereleri epey küçük onu geç isportacıya satarken çektiğimiz o çile neden daha basit hale getirilmiyor ..Bunca insan hep yeni güncelleme bekledi(üstelik bu güncellemeler çok küçük güncellemeler ve zor olmayan şeyler),yöneticiler bu iyi niyeti görmediler ..Bu yüzden ikv şu an da herşeyi hakediyor..
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön