Hükümdar (bilalx) Teklif

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Re: Hükümdar (bilalx) Teklif

Mesaj gönderen byalone38 »

HAMMER62 yazdı:Arkadaşlar ben hiç bir zaman onlara ben tek kasacam saate başka kimse kasmayacak filan demedim + gelenede izin veriyoduk ...
Bu arada gelene izin veriyoduk ne demek kardeş saat yalnızca size mi ait ?
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen byalone38 »

EmreeGul67 yazdı:
byalone38 yazdı:Seni onu sss nedir abi ya ediyosan küfür benim gibi say söv al susunu otur korkakça hareketler bunlar ya 3 aylık plusum vardı eğer 3 aylık plusta 1 haftadan fazla konuştuysam bu oyunu bırakırım :mrgreen: ben korkmam abi hakedene basarım küfrü sus dan korksaydık ikv oynamazdık ha yanlış anlaşılmasın bu arada ben birine küfür ediyosam bilin ki kutsalıma küfür edilmiştir.

bu adama kefilim eğer bu adam birisine küfür ediyorsa gerçekten haketmiştir durduk yere lan bile demez ve susturulmaktan da bilalx denen bebeler gibi de korkmaz
ama plus için verdiği paraya yazık bee 3 plus aylık almış adam daha 1 haftasında klanda bölgede loncada konusmustur belki daha da az :D :D :D :D
Beni bilen bilir emrecim susturma cezalarımın çoğu o barış (ATABÖRÜ) denen çocuk yüzündendir bilirsiniz sizde adam klandan açık ve net olarak Allaha kitaba küfrediyo klandaki erkeklerde ağzını açıp 2 laf edemiyo ee hal böyle olunca iş bize düşüyo
Göster
Resim
princessofhell
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen princessofhell »

byalone38 yazdı:
HAMMER62 yazdı:Arkadaşlar ben hiç bir zaman onlara ben tek kasacam saate başka kimse kasmayacak filan demedim + gelenede izin veriyoduk ...
bız onun ne demek istediğini anlıyoruz . saatte bır düzen var normal şartlarda sonradan gelen musade verır ama hammr saatte kasıyorken kendı musade verdiğinden bahsetmiş .
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

princessofhell yazdı:
byalone38 yazdı:
bız onun ne demek istediğini anlıyoruz . saatte bır düzen var normal şartlarda sonradan gelen musade verır ama hammr saatte kasıyorken kendı musade verdiğinden bahsetmiş .
hayır uzun sürede oyundayız ve orada bekliyoruz yanlış anladınız .8 - 10 saat oyundayız 2 3 saat kasma şansı buluyoruz .
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı