Hükümdar (bilalx) Teklif

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Absolute Power

Re: Hükümdar (bilalx) Teklif

Mesaj gönderen HAMMER62 »

Biz Bilalxlerle bölge filan atmıyoruz bu nereden çıktı.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Yolcu

Mesaj gönderen yaseminalici »

byalone38 e katılıyorum siz gb atmıyor olabilirsiniz ama başkaları hala bu gereksizlerle gb atıyor. Apacixdans bıcak kılıç düşsün arz olucam dedi klandan bunu çoğu kişi gördü ona rağmen bunu alıp gbye götürdüler kılıcını da düşürdüler. Arz oldular artık klan kanalını kirletmeyecekler diye sevinirken daha büyük sorun oldular. Sürü gibiler kesiyorlar ondan sonra birde laf sokma çabalarına giriyorlar. Bu çocukları kim bu kadar pohpohladı da kendilerini bir halt sanmaya başlamışlar anlamıyorum. Daha önce Carine bunlar hakkında 1-2 konu açtı oradan destek de verildi bu kez de konuları kilitlemeye başladılar. Desteğe fotoğraf atıp şikayet edildiğinde çözüm yerine oyun içinden şikayet edin diye uyarı alıyoruz. Sus yiyecekler diye ödleri kopuyor seni sss onu bunu sss şeklinde küfür ediyorlar bunun neresini şikayet edelim kanıt yolluyoruz onu da destek beğenmiyor.
Resim

Jasmine
DrJasmine
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bu tarz konular çoğu kez açıldı ama yine bunlara yardım eden müsade edenler var. kendi çıkarları için oyun huzurunu bozan gereksiz insanlara yol açıyolar. Bekliyorum bir zaman sonra bu kişilerden küfür yediklerınde anlarlar.

viewtopic.php?f=32&t=111671
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
EmreeGul67
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Only Respect

Mesaj gönderen EmreeGul67 »

yaseminalici yazdı:byalone38 e katılıyorum siz gb atmıyor olabilirsiniz ama başkaları hala bu gereksizlerle gb atıyor. Apacixdans bıcak kılıç düşsün arz olucam dedi klandan bunu çoğu kişi gördü ona rağmen bunu alıp gbye götürdüler kılıcını da düşürdüler. Arz oldular artık klan kanalını kirletmeyecekler diye sevinirken daha büyük sorun oldular. Sürü gibiler kesiyorlar ondan sonra birde laf sokma çabalarına giriyorlar. Bu çocukları kim bu kadar pohpohladı da kendilerini bir halt sanmaya başlamışlar anlamıyorum. Daha önce Carine bunlar hakkında 1-2 konu açtı oradan destek de verildi bu kez de konuları kilitlemeye başladılar. Desteğe fotoğraf atıp şikayet edildiğinde çözüm yerine oyun içinden şikayet edin diye uyarı alıyoruz. Sus yiyecekler diye ödleri kopuyor seni sss onu bunu sss şeklinde küfür ediyorlar bunun neresini şikayet edelim kanıt yolluyoruz onu da destek beğenmiyor.

O sss şeklindeki küfürü şikayet edipte ceza almama konusunda sonuna kadar haklı bunun nesinden ceza alcaklar zaten zaten sss nedir ya Allah aşkına küfür zaten seviyesiz bişey bunlar çocukca işler de karıştırıyo
Kullanıcı avatarı
EmreeGul67
İskele Babası
İskele Babası

-BİLALLER EVLAT OLSA SEVİLMEZ
-ONLARIN TİPİNE GÜNEŞ DOĞMAZ
-ONLARI GÖREN İNEK SÜT SAĞMAYI BIRAKIR
-ONLAR COCUGUM OLSA ELDİVENLE SEVERDİM BAZEN BABA DEMESİNLER DİYE EVE GİTMEZDİM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar ben hiç bir zaman onlara ben tek kasacam saate başka kimse kasmayacak filan demedim + gelenede izin veriyoduk ...
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

Seni onu sss nedir abi ya ediyosan küfür benim gibi say söv al susunu otur korkakça hareketler bunlar ya 3 aylık plusum vardı eğer 3 aylık plusta 1 haftadan fazla konuştuysam bu oyunu bırakırım :mrgreen: ben korkmam abi hakedene basarım küfrü sus dan korksaydık ikv oynamazdık ha yanlış anlaşılmasın bu arada ben birine küfür ediyosam bilin ki kutsalıma küfür edilmiştir.
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
EmreeGul67
İskele Babası
İskele Babası

byalone38 yazdı:Seni onu sss nedir abi ya ediyosan küfür benim gibi say söv al susunu otur korkakça hareketler bunlar ya 3 aylık plusum vardı eğer 3 aylık plusta 1 haftadan fazla konuştuysam bu oyunu bırakırım :mrgreen: ben korkmam abi hakedene basarım küfrü sus dan korksaydık ikv oynamazdık ha yanlış anlaşılmasın bu arada ben birine küfür ediyosam bilin ki kutsalıma küfür edilmiştir.

bu adama kefilim eğer bu adam birisine küfür ediyorsa gerçekten haketmiştir durduk yere lan bile demez ve susturulmaktan da bilalx denen bebeler gibi de korkmaz
ama plus için verdiği paraya yazık bee 3 plus aylık almış adam daha 1 haftasında klanda bölgede loncada konusmustur belki daha da az :D :D :D :D
princessofhell
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen princessofhell »

Onlarla gb girenler zaten onların adamları oyuna devam edebiliyolarsa kendılerı sayesınde :) zamanında yalakalık yapıp yapıp dizmişler çarları . oyunu bırakırken selamımızı alırdık ederdık banada etrafada zararları yoktu . loncalarına çağırdılar bazı zorbalıklar sayesınde çıktım loncadan sonra kendı loncamı kurunca anama bacıma bana deli gibi küfürler ettiler diyorum ya açık açık etmıyorlar ama hergun en az 1 foto yolluyorum desteğe daha önce acılan konularda siz onların ssss demelerını bile yollayın şikayetlerı kontrl edenler makıne değil insanlar dediler iletişim desteğe yollayın cezalarını alcaklar dediler ama hala bir tık yok . forum bu tür konuların yerı değil diyorsunuz ama başka çağre gelmiyor ben konular kılıt alındığından beri fotograf yolluyorum ama hala bu adamlar cezalarını bulmuyorsa konuyu açanın yada yorum yapanların suçu değil sizin ihmalsizliklerınızdır bunun sorumlusu . Tamam anlıyorum yoğunsunuz ama bu kadar insanda şikayetciyse bir ciddiyet vardır burda demiyorsunuz . Ordan burdan babası olmayan insanlarla yetım yetım dıye dalga geçicek karaktere sahip bu insanlarla aynı ortamda bulunmak kadar üzücü bir durum yok . Yine sabredıyorum Allah buyuktur bulurlar belalarını diyorum ama yeter artık sizde birşeylere el atın sancak kufur yemekten bıktı !
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

Bırakın artık bu yönetim yoğun ayaklarını ben geçen birileriyle tartıştım gerçi skype tan derslerini verip yolladım ama yinede yarım saat içersinde susturma cezası aldım ettiğim küfürde sadece lan ve qq madem herşeyin ne olduğunu anlıyosunuz makine vermiyo bu cezaları gereken cezaları gereken insanlara verin artık bu arada 2 dir 14 gün ceza veriyolar itirazım halinde cezam sözde yanlış moderasyon gerekçesiyle 7 güne indiriliyo aynı yanlış moderasyon 3.cü kez uygulanırsa ben o denetmenin verdiği cezada kasıt ararım bunuda burda söyleyim bide her ceza verdiklerinde daha iyi bir ikv için diyolar sanki siz işinizi çok güzel çok doğru yapıyosunuz da bizden güzel bi ikv bekliyosunuz size göre ne var paralar bizden çıksın siz cezayı verin ne yenilik var ne yeni bölge var lag desen oyun oynatmıyo mesela isz sunucuları değiştirerek ve yeni level getirerek güzel bir ikv sağyalabilirsiniz bizlere siz bizi anlamazken bizim sizi anlamamızı nasıl beklersiniz ?
Göster
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön