Herkese merhabalar. Oyuna bu hafta döndüm. Çok heyecanlı ve hevesli bir şekilde döndüm aslında. Her şeyi eskisi gibi sandım ama yanılmışım. Oyun eskisi gibi değil, arkadaşlıklar eskisi gibi değil, yardımlaşma eskisi gibi değil v.b.
Bunları anlatmaya gelmedim tabii. Bunlardan bahseden bir çok arkadaş olmuş. Her sunucunun konularına baktım. Eskiden "Sancak" sunucusundaydım. Karakterimi "Kuklacı"ya yani buraya aktardım. Oyundan çok uzun süre uzak kaldığım için çoğu terimi bilmiyorum. Belki yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır diye buraya açtım konuyu. Çok uzatmadan sorulara geçeyim.
Sorular
1- Tılsım ne demek? Nasıl elde edebilirim? Gerekli midir?
2- Ecel Getiren üretmek ne kadara gelir?
3- Bölgeler hakkında en ufak bir fikrim yok. İçinde mor eşya bile bulunmayan bir karakterle hangi bölgelere girebilirim?
4- En hızlı nasıl para kazanabilirim? Madene oturarak vakit kaybetmek istemiyorum açıkcası. Ama sadece öyle kazanabilirsin diyorsanız başka.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Saygılarımla;
Yiğit AŞIK
Oyun Hk. Sorular
- Yigas
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Oyun Hk. Sorular
Zage
Kensidan
Shekinah
Kensidan
Shekinah
- carizmatixx
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Oyun Hk. Sorular
Tılsım senin yeteneklerin etkisi olan item gibi ancak çantanın en üstünde bulunan 4 kutuya yerleştirilen bir eşya. Ecel getiren üretmen şu sıra senin için gereksizdir bıçak kılıç varken. Lakin grup bölglerine savaşçı giriceksen tank giriceksin demektir buda senin ecel getirene ihtiyacın olmadıgını gösteriri.Para kasmanın bir çok yolu var bu konuda bişey diyemeyecegim. Mor item olmadan tank olabilirsin uygun fiyattan farabi ceket eldiven pant farabi + plevne ayakkabı farabi + solucan takı seti edinebilir ve sıgınaklardan başlayarak item düşürebilirsin.

<Raiders Of Anotolia>
- Yigas
- Salgın Koruyucusu
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Aşağıda belirttiğim eşyalar ile Sığınak atabilme şansım var mıdır?carizmatixx yazdı:Tılsım senin yeteneklerin etkisi olan item gibi ancak çantanın en üstünde bulunan 4 kutuya yerleştirilen bir eşya. Ecel getiren üretmen şu sıra senin için gereksizdir bıçak kılıç varken. Lakin grup bölglerine savaşçı giriceksen tank giriceksin demektir buda senin ecel getirene ihtiyacın olmadıgını gösteriri.Para kasmanın bir çok yolu var bu konuda bişey diyemeyecegim. Mor item olmadan tank olabilirsin uygun fiyattan farabi ceket eldiven pant farabi + plevne ayakkabı farabi + solucan takı seti edinebilir ve sıgınaklardan başlayarak item düşürebilirsin.
Farabi Solucan Kolye
Farabi Solucan Yüzük
Farabi Ceket
Farabi Eldiven
Farabi Balyoz
Aktar Karacin Zırh
Solucan Pantolon
Farabi Plevne Ayakkabı
Zage
Kensidan
Shekinah
Kensidan
Shekinah
- carizmatixx
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
evet vardır tabiki zaten kenan görevini yapınca eldiven veriyor ordan evocati kolye ve yüzügünüzü düşürdükdn sonra Junona geçebilirsiniz yani migrat bölgesine.

<Raiders Of Anotolia>
- Yigas
- Salgın Koruyucusu
Peki çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Oyun içerisinde de görüşmek dileğiyle.carizmatixx yazdı:evet vardır tabiki zaten kenan görevini yapınca eldiven veriyor ordan evocati kolye ve yüzügünüzü düşürdükdn sonra Junona geçebilirsiniz yani migrat bölgesine.
Saygılarımla;
Yiğit AŞIK
Zage
Kensidan
Shekinah
Kensidan
Shekinah
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: RoA
MerhabaYigas yazdı:Herkese merhabalar. Oyuna bu hafta döndüm. Çok heyecanlı ve hevesli bir şekilde döndüm aslında. Her şeyi eskisi gibi sandım ama yanılmışım. Oyun eskisi gibi değil, arkadaşlıklar eskisi gibi değil, yardımlaşma eskisi gibi değil v.b.
Bunları anlatmaya gelmedim tabii. Bunlardan bahseden bir çok arkadaş olmuş. Her sunucunun konularına baktım. Eskiden "Sancak" sunucusundaydım. Karakterimi "Kuklacı"ya yani buraya aktardım. Oyundan çok uzun süre uzak kaldığım için çoğu terimi bilmiyorum. Belki yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır diye buraya açtım konuyu. Çok uzatmadan sorulara geçeyim.
Sorular
3- Bölgeler hakkında en ufak bir fikrim yok. İçinde mor eşya bile bulunmayan bir karakterle hangi bölgelere girebilirim?
4- En hızlı nasıl para kazanabilirim? Madene oturarak vakit kaybetmek istemiyorum açıkcası. Ama sadece öyle kazanabilirsin diyorsanız başka.
Saygılarımla;
Yiğit AŞIK
Öncelikle oyun tekrardan hoşgeldin !
Bildiğim kadarıyla sorularına cevap verim
1 Tılsım Şifa Savaşçı Büyücü karakterlernin yeteneklerinin sürelerilerini azaltan ve karakteri güçlendiren bir sistemdir. Örn: Büyü bozma tılsımı normal süresi 3 saniyese tılsım sayesinde 1 saniyeye düşürür. Karakterin düşmana verdiği hasarı 3 katına çıkartır vb gibi özellikleri vardır.Tılsımı elde etmek için mutlaka üretim şarttır. Diğer tılsımları holde slotlardan düşürebilirsin. Bazı tılsımlarıda holdeki işportacıdan elde edebilirsiniz. Bana kalırsa gereklidir. Oyunda karakterinin güçlü olmasını istiyorsan tılsım şarttır.
2) Ecel getiren üretmek 60- 70m civarındadır. Ama son derece gereksizdir. Üretiğine değmez. Sana tavsiyem savaşçı kullanıyorsan tank olarak bölgelere girerek bıçak setini dizebilirsin.
3)İçinde mor eşya bulunmayan karakterle biraz tecrüben varsa rahatlıkla Sığınak ve Miğrat bölgelerine girebilirsin.
4)Hızlı para kasmak için maden çekebilirsin demek isterdim ama maden eskisi gibi para etmiyor sana tavsiyem Plus paketinde varsa büyük hole gidip örümcek keserek rahatlıkla para kasabilirsin. Eğer karakterin yeterince sağlam değilse Karakürkdede para kasabilirsin.
Bu arada oyuna dönmüşken İkv Dükkan'a girmeyi unutma bedava hediyeler seni bekliyor
İyi Oyunlar
[REHBER]> Chatlaqs
Chatlaqs---FaceBoys---Chatlags

- Yigas
- Salgın Koruyucusu
XxRoAxX yazdı:MerhabaYigas yazdı:Herkese merhabalar. Oyuna bu hafta döndüm. Çok heyecanlı ve hevesli bir şekilde döndüm aslında. Her şeyi eskisi gibi sandım ama yanılmışım. Oyun eskisi gibi değil, arkadaşlıklar eskisi gibi değil, yardımlaşma eskisi gibi değil v.b.
Sorular
Saygılarımla;
Yiğit AŞIK
Öncelikle oyun tekrardan hoşgeldin !
Bildiğim kadarıyla sorularına cevap verim
1 Tılsım Şifa Savaşçı Büyücü karakterlernin yeteneklerinin sürelerilerini azaltan ve karakteri güçlendiren bir sistemdir. Örn: Büyü bozma tılsımı normal süresi 3 saniyese tılsım sayesinde 1 saniyeye düşürür. Karakterin düşmana verdiği hasarı 3 katına çıkartır vb gibi özellikleri vardır.Tılsımı elde etmek için mutlaka üretim şarttır. Diğer tılsımları holde slotlardan düşürebilirsin. Bazı tılsımlarıda holdeki işportacıdan elde edebilirsiniz. Bana kalırsa gereklidir. Oyunda karakterinin güçlü olmasını istiyorsan tılsım şarttır.
2) Ecel getiren üretmek 60- 70m civarındadır. Ama son derece gereksizdir. Üretiğine değmez. Sana tavsiyem savaşçı kullanıyorsan tank olarak bölgelere girerek bıçak setini dizebilirsin.
3)İçinde mor eşya bulunmayan karakterle biraz tecrüben varsa rahatlıkla Sığınak ve Miğrat bölgelerine girebilirsin.
4)Hızlı para kasmak için maden çekebilirsin demek isterdim ama maden eskisi gibi para etmiyor sana tavsiyem Plus paketinde varsa büyük hole gidip örümcek keserek rahatlıkla para kasabilirsin. Eğer karakterin yeterince sağlam değilse Karakürkdede para kasabilirsin.
Bu arada oyuna dönmüşken İkv Dükkan'a girmeyi unutma bedava hediyeler seni bekliyor![]()
İyi Oyunlar
[REHBER]> Chatlaqs
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sığınağa girecek adam bulamıyorum. Yapacak bir şey de olmadığı için Ecel Getiren üretmek istedim. Ona da gereksiz diyorsunuz. Neyse, bir şekilde bir yolunu bulacağım.
İKV Dükkan'a da baktım
Saygılarımla;
Yiğit AŞIK
Zage
Kensidan
Shekinah
Kensidan
Shekinah