Yeni leveller nasıl gelicek ??? [ibretlik tespit]
- knsvsn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Alsancak
Yeni leveller nasıl gelicek ??? [ibretlik tespit]
Yeni seviye geldi oyuna misal 59 oldu ve tabiki yeni bir yeraltı gibi bölge gelicek exp puanı kasamak için ve bunlardan mutlak item düşücek 53 lvl ceket 58 level ceket gibi 59 balyoz gibi örnek verebiliriz ve bunlar tabiki ÇEMBERLİTAŞ itemlerinden daha değerli ve daha iyi efsunlu olacaktır şimdiki tüm ÇEMBERLİTAŞ İTEMLERİ 49 level Kıyamet istemleriyle kasmaya başlayan biri 53 level itemini düşürünce direk onu kullanıcak 53 level yapmakta sanırsam 1-2 hafta sürmez en zorunu bile yapsalar yani 2,5 senedir düşürdüğümüz itemler 2 hafta işe yarıcak ayrıca 55 levelden sonra kıyamet itemlerin hasarıda düşücek kısacası hiç bir işe yaramıcak yeni leveller gelirse nasıl olucak sistem merak konusu bence tüm itemlerin 49 level olmasıyla son level sınırı 49'dur.Grup bölgeleri ve tılsımlar üzerinden devam edicektir oyun
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN
Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Re: Yeni leveller nasıl gelicek ??? [ibretlik tespit]
Ama yeraltı gibi biryer gelsin eskisi gibi element felan yemin ederim bu oyun diğer ülkelere açılır sobee ekibi oyunun ıngilizce almanca versiyonunu çıkarırlar ama sonra serverlar dolar biz giremeyiz o yüzden böyle kalsın xd
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Silah yükseltme ve tier 3 şaheser setler konusuna gelirsek şöyle bir önerim var,(havuzluk öneri)
3. sınıf yani 59 lvl şaheser itemler kesilen boss'tan çıkacak materyallerin biriktirilmesi ile üretilebilir.Yani yeni pakette şans sistemi diye bir şey olmayacak.
Bir de diyeceksiniz Çemberlitaş ve diğer grup bölgeleri yalan olacak, o düşecek materyaller ile şuan ki 2. sınıf şaheserlerimiz birleştirilerek 3. sınıf şaheserler üretilebilir.Örneğin;
Hükümdarlık Asası Reçetesi
Materyaller
[Meran Kristali]x72
[Kıyamet Asa(^)]x1
Hükümdarlık Asası'nı üretirken parlatılmış Kıyamet Asa lazım olacak.Yani kısacası şuanki itemlerimiz çöp olacak diye bir mantık kalmayacak.Ancak bu fikri önemserler mi bilmiyorum
(Asa ismi sadece temsilidir.)
Oyun devam edecek, çünkü görev metinlerinde tek meran şehrinin Sstanss olmadığı yazıyor, bilginize
3. sınıf yani 59 lvl şaheser itemler kesilen boss'tan çıkacak materyallerin biriktirilmesi ile üretilebilir.Yani yeni pakette şans sistemi diye bir şey olmayacak.
Bir de diyeceksiniz Çemberlitaş ve diğer grup bölgeleri yalan olacak, o düşecek materyaller ile şuan ki 2. sınıf şaheserlerimiz birleştirilerek 3. sınıf şaheserler üretilebilir.Örneğin;
Hükümdarlık Asası Reçetesi
Materyaller
[Meran Kristali]x72
[Kıyamet Asa(^)]x1
Hükümdarlık Asası'nı üretirken parlatılmış Kıyamet Asa lazım olacak.Yani kısacası şuanki itemlerimiz çöp olacak diye bir mantık kalmayacak.Ancak bu fikri önemserler mi bilmiyorum
(Asa ismi sadece temsilidir.)
Oyun devam edecek, çünkü görev metinlerinde tek meran şehrinin Sstanss olmadığı yazıyor, bilginize
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Yükseltilmiş olması paraya kaçar ve saçma olur
Mesela başka oyunlarda düşük seviye grup bölgeleri orta seviye ve zor seviye bölgeler var . Atıyorum Sığınaklara sadece 45 ve 45 altı oyuncular Miğrata 47 ve 47 altı Çemberlitaş'a 49 ve 49 altı 59 seviye gelirse eğer görevlerde öncelikle çemberlitaş itemli oyuncular alınır
59 Seviyede GB 'Ler gelirse (Örnek Veriyorum) Karaköy 55 lvller Sstanss 59 lvller şekilde girebilir.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
O zaman şuan ki yükseltilmiş silahlarımız boşa gitmiş olmayacak mı?XxxChesTeRxxX yazdı:Yükseltilmiş olması paraya kaçar ve saçma olurMesela başka oyunlarda düşük seviye grup bölgeleri orta seviye ve zor seviye bölgeler var . Atıyorum Sığınaklara sadece 45 ve 45 altı oyuncular Miğrata 47 ve 47 altı Çemberlitaş'a 49 ve 49 altı 59 seviye gelirse eğer görevlerde öncelikle çemberlitaş itemli oyuncular alınır
59 Seviyede GB 'Ler gelirse (Örnek Veriyorum) Karaköy 55 lvller Sstanss 59 lvller şekilde girebilir.
Bu arada Sstanss şuan ki meran şehrinin ismi
Grup bolgeleri kalksin tekrar element itemler degerli olsun tamamdir
Bu ne ya ozledim ben tesla dis alman ok setlerimi
Bir baslardik komutandan bankaya kadar 10 tane adam keserdik. Simdi 2 tane bos savasci gelse kesiyor 
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
birader benim anlamadığım yeni level getirme isteği nedir bu millette? bu level da kalsın işte, üstüne yeni eklentiler gelsin. İsterse 500 level gelsin, ne işe yarar?
- PawnER
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Organ Mafyası
Aynı görevleri yapa yapa sıkıldılar ne yapsınlarSagopakajmeran yazdı:birader benim anlamadığım yeni level getirme isteği nedir bu millette? bu level da kalsın işte, üstüne yeni eklentiler gelsin. İsterse 500 level gelsin, ne işe yarar?

Organ söküm-dikim işi yapılır. Organlarınızı bize bağışlayın! (Minimum bir kalp iki böbrek kabul edilir.) -Acıtmaz Organcılık / Ali Acıtmaz
Arkadaşlar ikv'de boş diye birşey yok o silaği üretip parlatmasan bölgelere giremezdin itemini dizemezdin bunu unutmayın. Ejderler latiflerde çöpte.
bi tane yöneticide çıkıp demezki rüyanızda görüceksiniz yeni lwlleri diye
oyuna giriyorum klandan en fazla 10 kişi yazışıyor onlarada adam demeye bin şahit lazım, okulu tatil olan kardeşlerimiz, yazık günah valla kendinizi avutmayın arkadaşlar oyuna bi baksanıza mevlüt dinç sobeeden ayrılmış ki zaten bunun oyunla bir alaka olacağını sanmıyorum çünkü mevlüt dinç pc başında oturupta oyun yazılımı yapan birisi değil, ayrıca oyunu genişletmeye yönelik yapılan çalışmalardan sorumlu olan Zwartan karakter isimli oyun altyapı uzmanı İKV yönetim ve desteklendirmesinden ayrıldı. oyunu genişletmek için oturupta ahmet avcının, yasin cihanın yada ne bileyim diğer aklı adıma gelmeyen game masterların yazılım yapacak halleri yok çünkü game master oyun içi sıkıntılardan karakter hatalarından ceza ve diğer sorunlar ile ilgilenen şahıslar DEV lere gelelim devlerden örneğin Nerull kendisinin ne kadar iyi bilgisayar kullanıp kullanmadığını bilemeyiz fakat oturupta bir bölge efekti veya 3d canlandırmalı bir oyun tasarımı yapabileceğini sanmıyorum çünkü bu onların işi değil DEV Ronaldoyu oyun içinde 1 kere görmüşlüğüm yoktur sadece forumda bayramdan bayrama indirim yapan veya çoluk çocuğa tatil bahanesiyle çakma arttırıcı hediye verip sevindiren bir büyüğümüzdür
kimseyi küçük düşürmek veya kendimi büyük görmek gibi bi özelliğim yok ki bu beni aşar ama gerçekten benim bildiğim kadarıyla ikv üzerine resmi olarak tasarım yapan çok az kişi var ve oyunun durumuna bakarsak oyuna günde 1 kere giriyorum 10 dakika takılıyorum hep aynı kişiler ve birçok eski oyuncuların aktif olmadığını görüyorum. yani bu benim düşüncem ki ben oyuna ayda 250 300 tl yatıran birisiydim şuanda hiçbir şekilde para yatırmıyorum. oyunun genelinde bu eksiklik varsa ki oyuna delicesine para yatıranlar, öğrencilerin günlük harçlıklarını biriktirip bu illet oyuna yatırmaları sayesinde ikv altyapısında asgari ücretle çalışacak adam yok. benim düşüncelerim bunlar yukardada belirttiğim üzere kimseyi küçük düşürmek veya kendimi üstün görmek gibi bi amacım yok öyle anlayanlar var ise özür dilediğimi belirterek affına sığınıyorum.
Sağlıklı günler dilerim
Sağlıklı günler dilerim